Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TYGA - LIFT ME UP

Maluma a dezvăluit semnificațiile tatuajelor sale. A mai spus cum și-a ales numele de scenă

maluma-tatuaje-instagram

Artistul a explicat într-un interviu pentru revista GQ că lucrurile nu stau chiar așa și că respectă femeile și drepturile lor. Cu această ocazie, Maluma a vorbit și despre semnificațiile din spatele tatuajelor sale. A dezvăluit că primul tatuaj l-a făcut la vârsta de 14 ani. Și-a scris Maluma (numele de scenă) pe piciorul stâng. 

În caz că nu știai, Maluma este o construcție din numele familiei sale:  MArgie (mama sa), LUis (tatăl său) și MAnuela (sora sa). Numele real al lui Maluma este Juan Luis Londoño Arias. Sleeve-ul de pe mâna stângă a fost creat de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din Bogota. 

Bratul său stâng mai include numele primului său album "Magia", o bufniță care reprezintă înțelepciune și protecție și primul său tatuaj cu Buddha. "Sunt catolic, dar îmi place să iau cel mai bun lucru din fiecare religie", a declarat Maluma.

Acum este în lucru brațul său drept. De ele se ocupă un artist din Miami care deja a relizat câteva tatuaje: calul lui, Hercules, un trandafir care înseamnă respect pentru femei și patru elefanți care îi reprezintă familia. "Vreau să le reamintesc că, chiar dacă [părinții lui] sunt divorțați, trebuie să rămânem împreună", a spus el.

Latin sensation Maluma makes out with Brazilian superstar Anitta on stage as Marlon Wayans wacthes in Rio

foto Guliver / Getty Images

Unul dintre tatuajele sale preferate este leul pe care îl are pe partea stângă a pieptului, deoarece reprezintă forța de care are nevoie atunci când trecea prin momente dificile de la o vârstă fragedă.

2018 MTV Video Music Awards - Show

foto Guliver / Getty Images

În ceea ce privește tatuajele pentru față și gât, Maluma admite că sunt "prea mult".

MAI CITEȘTE: Ce tatuaj şi-a făcut Maluma imediat după concertul de la Bucureşti

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
03 Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă
04 nicole cherry
Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată
05 Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Feli Donose
Ce părere are mama lui Feli Donose despre divorț. Artista este separată de un an de tatăl fiicei sale: „Speră să ne împăcăm”

Feli Donose a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Cătălin, tatăl fiicei sale, la sfârșitul anului trecut. Acum, artista a făcut noi confesiuni despre divorț, mărturisind că mama ei speră că se va împăca cu bărbatul care i-a oferit un copil, însă cântăreața este convinsă că a luat cea mai bună decizie atunci când a pus punct căsniciei. 

Maluma va fi tată/ Profimedia
Maluma a anunțat că va fi tată. Ce sex are primul copil al artistului și cum se va numi

Maluma și iubita lui, Susana Gomez, așteaptă primul lor copil. Cântărețul columbian a făcut anunțul în timpul concertului din Washington, prin intermediul videoclipului piesei „Procura”.

elena gheorghe
Elena Gheorghe, nașă superbă la cununia fratelui ei, într-o rochie roșie cu crăpătură generoasă. Și sora lor, Ana, a fost nașă

A fost un weekend plin în familia Elenei Gheorghe, căci fratele ei, Costin, s-a însurat cu aleasa lui, Maria, femeia lângă care a regăsit iubirea după divorțul de mama fiicei lui. Solista și sora ei, Ana, alături de soții lor, au fost nașii tânărului cuplu. Vedeta a strălucit în trei ținute care au pus-o în evidență: două rochii lungi și roșii și una roz, scurtă, ca a unei păpuși Barbie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu