Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ZERB - MWAKI

Lora, moment de sinceritate! "Am o problemă, asta este boala mea"

lora-header

La repetiţiile pentru concertul lui Damian Drăghici de la Sala Palatului am observat o pereche de pantofi din colecţia Rihannei. Pentru că se găsesc greu, am întrebat-o cum a făcut rost de ei şi cât a plătit? Mai mult, o altă pereche se află şi în garderoba Deliei.

Lora şi Delia şi-au cumpărat pantofii făcuţi celebri de Rihanna! 

Aşadar, cum a ajuns Lora să poarte pantofii doriţi de tot mai multe vedete? "Mi i-a adus stilistul meu. Sunt foarte greu de găsit. Nu contează cât a costat, contează că m-am îndrăgostit de ei. Îmi cumpăr doar lucruri de care mă îndrăgostesc şi despre care cred că le port mai mult de o singură dată. Sunt foarte comozi, chiar dacă au şi toc. De abia aştept să-i testez şi în concerte. Îmi place foarte mult colecţia asta a Rihannei pentru Puma."

AM O PROBLEMĂ, ASTA E BOALA MEA

Tot mai multe artiste, prin natura meseriei, se transformă în fashion victim. Am întrebat-o pe Lora care este ultimul lucru pe care l-a cumpărat şi a dat o avere pe el? "Pot să zic ultimul lucru pe care mi-am dorit să-l cumpăr şi nu l-am cumpărat? Chiar aseară am văzut o chestie foarte tare care e un fel de hanorac. Eşti pregătit? Am crezut că-l voi cumpăra. Clar! Mi-au spus că e cam scump, dar nu mă aşteptam la atât. Era 7.000 de lei. Am spus că merită banii dacă eşti Paris Hilton. Uite, eu aş da banii ăştia pe încălţăminte. Am o problemă, asta este boala mea. Practic am vrut. Încă mă gândesc. Aseară am spus că, totuşi, nu. E prea mult. Încă sunt în discuţii cu mine să văd dacă mi-l cumpăr. E foarte tare. Nu e un simplu hanorac.", a declarat Lora în EXCLUSIVITATE pentru ProFM.ro. (foto LoraOfficial)

PS: Pantofii sport ai Rihannei costă 450 de dolari

 

MAI CITEŞTE: Suma fabuloasă pe care a cerut-o Lora pentru a poza în Playboy

 

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"
03 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
04 lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”
05 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Când fanii credeau că le-au văzut pe toate, Delia a reușit să-i surprindă din nou. De data aceasta nu și-a etalat ținutele extravagante, ci s-a jucat cu inteligența artificială, transformându-și chipul cu trăsături superbe într-un chip de bărbat. 

rihanna (6)
Rihanna, toată un zâmbet și un nou look. Artista, fotografiată cu părul blond și foarte scurt

Rihanna a încercat un nou look. Artista din Barbados a fost fotografiată cu părul blond și foarte scurt. Superstarul în vârstă de 36 de ani a apărut în public cu o coafură pixie, în timpul unei ieșiri în Santa Monica.

delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”

Delia se află din nou în centrul atenției după ce a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată în haine făcute din rafie. Ținuta excentrică, creată parcă din pungi vechi din rafie, a stârnit numeroase ironii, iar fanii au taxat-o imediat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
DIGI SPORT Surpriză! A câștigat Roland Garros și Wimbledon, a fost numărul 1 mondial, iar acum și-a anunțat retragerea: ”Rămas-bun”
Surpriză! A câștigat Roland Garros și Wimbledon, a fost numărul 1 mondial, iar acum și-a anunțat retragerea: ”Rămas-bun”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală