Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KAMRAD - I BELIEVE

Fanii o văd rar astfel. Ariana Grande, aproape de nerecunoscut cu părul ei natural. De ce-l poartă mereu prins într-o coada înaltă

ariana-grande-break-up-with-your-girlfriend-im-bored
Ariana Grande / Foto: Profimedia

Este oare acum starul gata de o schimbare de look: artista în vârstă de 26 de ani și-a dezvăluit buclele naturale, într-un selfie pe Instagram. Iar fanii au răsplătit-o cu peste 5 milioane de inimi pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte de a deveni unul dintre cele mai cunoscute staruri de pe planetă și să-și creeze un look iconic, între 2010 și 2013 ea a apărut în seria Victorious de la Nickelodeon, care tocmai a celebrat 10 ani. Personajul ei Cat avea părul roșu, motiv pentru care artista trebuia să-l vopsească des.

Într-o postare pe Facebook din 2014, artista explica:  "A trebuit să-mi deschid părul, apoi să-l vopsesc roșu în fiecare săptămână timp de patru ani cât am jucat personajul Cat... iar astfel l-am distrus".

"Părul meu natural este șaten, am extensii și îl port mereu într-o coadă înaltă pentru că este atât de distrus".

În 2018, părul ei și-a revenit, dar Ariana a rămas tot coafura ei celebră, pentru că s-a obișnuit prea mult cu acest look. 

"E ca si cum un înger de la Victoria Secret nu ar mai purta aripile", a spus ea pentru Fader.

Camila Cabello a încercat și ea look-ul emblematic al Arianei în 2018 și i-a scris pe Twitter:  "Tocmai mi-am făcut o coadă 'ponytail' pentru prima oară și efectiv simt că îmi smulge creierul. E atât de dureorasă. Cum reușești Ariana Grande?".

Vedeta i-a răspuns: "Păi tu chiar ai păr și atunci probabil de asta simți durerea .....".

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Ariana Grande
Ariana Grande, criticată dur după apariția de la premiile Oscar 2024: „Cea mai urâtă rochie pe care am văzut-o!”
02 Ariana Grande releases her 'yes, and?' music video
Când va fi lansat noul album al Arianei Grande, „Eternal Sunshine”, primul din ultimii patru ani
03 ariana
Ariana Grande, aproape de nerecunoscut după transformările de look de anul acesta. Artista, în fustă mini, la cină cu iubitul ei
04 ariana-grande-break-up-with-your-girlfriend-im-bored
Ariana Grande, apariție inedită în noaptea de Halloween. Cântăreața a mers costumată să-și vadă iubitul într-un spectacol pe Broadway
05 Celebrity Selfies
Ariana Grande a divorțat rapid de Dalton Gomez. Ce termeni i-a impus cântăreața și câți bani îi dă fostului soț ca să țină totul secret
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
First look at Ariana Grande in the iconic red chair as she joins The Voice as the latest coach
Ariana Grande, în vacanță la Disney, alături de noul partener. Ea și Ethan Slater se înțeleg de minune: „Toți prietenii ei îl iubesc”

Ariana Grande a divorțat de Dalton Gomez, însă nu pierde timpul. Are o relație cu Ethan Slater, iar de curând cei doi s-au bucurat de o vacanță la Disney, alături de alți câțiva prieteni.

Ariana Grande releases her music video '34+35'
Ariana Grande, dezvăluiri neașteptate despre intervențiile estetice: „Am avut tone de fillere și de Botox!”

După ani de speculații, Ariana Grande a rupt tăcerea, în sfârșit, recunoscând că a apelat la „tone de proceduri estetice” de-a lungul anilor.

Noul iubit al Arianei Grande
Noul iubit al Arianei Grande, acuzat că și-a ascuns relația: „I-a spus soției sale cu câteva zile înainte. Nu se aștepta la așa ceva”

A trecut o săptămână de când s-a aflat că Ariana Grande s-a despărțit de soțul ei, Dalton Gomez, iar acum au apărut noi detalii despre relația pe care o are cu Ethan Slater, colegul ei din „Wicked”.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani