Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER RIHANNA - WILD THOUGHTS

Ce imprimeuri vor dăinui mereu în moda urbană? (P)

imprimeuri-advertorial

Uneori devine nu doar frustrant, ci si dificil din punct de vedere financiar sa tii mereu pasul cu formele si culorile pe care le imbraca moda sezon de sezon. Exista totusi cateva imprimeuri care si-au asigurat un loc permanent in moda. In acest an se afla la apogeul popularitatii si aprecierii, deci, nu esti curioasa sa vezi despre ce imprimeuri este vorba?

Animal print-ul

Indraznet, chic si actual – aceste 3 cuvinte descriu cel mai bine animal print-ul. Nu multa lume se aventureaza la acest imprimeu indraznet, de teama unei combinatii nepotrivite. Desigur, secretul consta in maniera in care abordezi si asortezi o piesa animal print, insa asta nu inseamna ca necesita o vasta experienta de stiling. Mizeaza pe negru si pe nuante nude, pentru un outfit de succes.

Vedetele adora acest imprimeu si drept dovada aparitia la marile evenimente mondene este marcata de cate o piesa animal print. De exemplu, o pereche de pantofi animal print este exact ceea ce trebuie pentru a-ti actualiza look-ul fara prea mult efort. Nu trebuie sa iesi din zona de confort nici daca optezi pentru o rochie cu acest imprimeu, potrivita atat pentru sezonul cald, cat si pentru cel rece.

Totusi, sa nu te lasi dusa de val si sa fii atenta la proportiile corpului, pentru ca imprimeurile au tendinta sa mareasca, sa ofere volum. Un palton cu imprumeu animal print este extrem de chic, mai ales atunci cand il asortezti cu niste bocanci cool, o pereche de jeans cu aspect uzat si o maleta fina din lana sau un tricou simplu alb.

Imprimeul floral

Nu poti sa te gandesti la moda fara sa nu iti amintesti de acel imprimeu floral, fresh si actual. Este o directie stilistica pe care cei mai mari designeri ai lumii o interpreteaza ani de-a randul, fara riscul de a plictisi publicul. Asta pentru ca florile apar mereu in noi dimensiuni, culori, combinatii cu alte elemente neasteptate, cum ar fi chiar cu un alt imprimeu. Stilul cool-urban a fost acaparat in acest an de combinatia dintre dungi si frumusetea florei, imprimata pe articole vestimentare. Si magazinul online www.dyfashion.ro s-a conformat si propune diverse piese cu imprimeu floral, de la rochii si pantaloni pana la pantofi si sandale.

Un singur articol cu imprimeu floral este suficient pentru a improspata orice tinuta, chiar daca este vorba despre o esarfa sau o pereche de pantofi. Poti sa maresti miza alegand o rochie romantica cu print floral pe care sa o adaptezi in functie de momentul din zi. La job o poti asorta cu niste sandale retro, la plimbare poti opta pentru o pereche de tenisi albi si o geaca din denim. Este ideala si pentru o iesire de seara, cu conditia sa incalti o pereche de pantofi cu toc intr-o culoare care se regaseste in printul floral. In functie de stilul si indrazneala ta, reglezi si dozajul de flori din tinuta ta.

Imprimeul sah/carouri

Metoda cea mai la indemana prin care sa iti improspatezi garderoba este sa alegi piese chic cu imprimeuri sah si carouri sau dungi. Se poate alterna intre clasicul imprimeu alb-negru si tonuri mai vesele si mai colorate. Eterna camasa in carouri se pare ca nu va deveni niciodata desueta, intrucat iti asigura un aer casual-chic chiar si la ocazii mai oficiale. Nu impune o limita de varsta, deci inca un motiv in plus pentru care este atat de apreciata de publicul feminin si masculin, in egala masura. Pentru succesul unei imagini tineresti o poti lua deasupra unui maiou decoltat, iar niste jeans clasici completeaza peisajul stilistic.

Imprimeurile etnic si victorian

Nu trebuie sa fii interesata de cultura ca sa iubesti motivele etnice, cum ar fi imprimeurile aztece si cele tribale. Iti poti puncta o tinuta rafinata printr-o haina cu imprimeuri etnice, fara sa fie nevoie si de alte artificii stilistice. Totusi, daca vrei sa iti definitivezi intr-o nota de maxim efect imaginea, piesele din denim sunt alegerile cele mai bune.

Inspirate din picturile italiene, teatrele de arta si de papuci, imprimeurile victoriene au cucerit iremediabil publicul feminin. Se caracterizeaza a fi un stil controversat in care predomina detaliile romantice: gulerile cu volane, broderiile, dantelele si materialele diafane.

Camasile impodobite cu volane sunt etrem de elegante, fiind alegerea ideala pentru o tinuta de seara. Poti aduce in atentie influentele victoriene ale anilor trecuti in armonie cu stilul modern, contemporan printr-o broderie fina si spectaculoasa. Daca ii adaugi o pereche de pantaloni evazati, poti transforma tinuta intr-una de zi.

Se pare ca moda este ingaduitoare la capitolul imprimeuri si lasa la libera alegere directia stilistica pe care vrei sa o abordezi. Descoperi la dyfashion.ro ca imprimeul face lucrurile mult mai interesante si speciale, fara sa te complici financiar prea mult.

Top citite
01 Cardi B
Cardi B a ținut oamenii la distanță cu ținuta ei. Jacheta plină de țepi a transformat-o în atracția serii la Paris Fahion Week
02 rihanna-auch-instagram
Credeai că papucii cu blăniță sunt depășiți? Stai să vezi ce are Rihanna în picioare
03 NFW-Lourdes Maria Ciccone Leon on the catwalk Gypsy Sport show, Runway
Lourdes, fiica Madonnei, a șocat cu apariția la New York Fashion Week. Detaliul care a atras atenția
04 Created with GIMP
Bluza făcută celebră de Selena Gomez costă doar 24 de dolari, iar acum stocul este aproape epuizat
05 2018 MTV Video Music Awards - Red Carpet
Cel mai prost îmbrăcate vedete la gala MTV VMA 2018
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kim Kardashian gets a helping hand from her man Kanye West while they grab ice cream
Kanye West a lansat o nouă modă. A asortat o pereche de papuci la un costum elegant

2 Chainz s-a căsătorit weekendul trecut cu iubita sa, Kesha Ward. La nunta cântărețului au fost prezente multe vedete printre care Kim Kardashian și Kanye West, prieteni buni ai artistului.

ariana-grande-lavanda-look-splash
Asta-i noua modă printre vedete. Ariana Grande şi-a vopsit şi ea părul în această nuanţă

Ariana Grande şi-a lansat pe 13 iulie noul single "God is a woman". Deja piesa este în trending pe YouTube. Cântăreaţa trece prin numeroase schimbări după ce a devenit logodnica actorului Pete Davidson.

mc-donald's-ziua-inghetatei
McDonald’s sărbătorește azi Ziua Înghețatei (P)

Astăzi, 25 iunie, McDonald’s sărbătorește, pentru al șaselea an consecutiv, Ziua Înghețatei. Astfel, toate restaurantele fac cinste cu câte o înghețată la cornet pentru fiecare client.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil