Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - 2006 - WHAT GOES AROUND COMES AROUND (PRO FM EDIT)

Billie Eilish își surprinde fanii cu un nou look. Artista a renunțat la semnătura ei vestimentară, hainele supradimensionate

Billie Eilish. Foto: Getty Images
Billie Eilish. Foto: Getty Images

Billie a optat pentru un top nude, mulat, și pantaloni scurți asortați cu șosete Gucci și papuci de la Kanye West.

„Bravo!”, „Ești frumoasă”, „Cool”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eilish a mărturisit anul acesta că se simte cumva blocată în propria semnătură vestimentară pentru care a devenit celebră și este conștientă că orice schimbare ar vrea să facă, indiferent cât de mică, va provoca reacții din partea fanilor.

Billie a fost numită o femeie ușoară doar pentru că a postat un video în care a apărut în costum de baie, alături de prietenii ei, în vacanță.

„Dacă aș purta o rochie, lumea m-ar urî pentru asta. Mulți ar spune 'Te-ai schimbat, cum îndrăznești să faci lucruri împotriva cărora la început te-ai revoltat?' Iar eu le transmit: 'Nu m-am revoltat împotriva niciunui lucru'". "Port ce vreau să port. Dacă într-o zi voi fi confortabilă cu abdomenul meu și voi vrea să-l arăt, ar trebui să pot face asta”, a explicat ea.

În martie, Billie a declarat pentru Vogue: „Îmi urăsc corpul. Aș fi făcut orice să fiu într-un altul”. „Chiar mi-am dorit să fiu model, dar sunt mică și dolofană. M-am dezvoltat foarte devreme. La 9 ani, aveam sâni. Corpul meu s-a dezvoltat mai repede decât creierul”.

Artista a lansat în primăvară primul ei album de studio, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale, cântăreața având inclusiv o colaborare cu idolul ei, Justin Bieber, la un remix al hitului Bad Guy.

Eilish a obținut cinci premii Grammy, două trofee American Music Awards, două MTV Video Music Awards și un Brit Award.

Single-ul ei de debut, Ocean Eyes, a fost lansat în 2016, iar un EP, anul următor. Până acum, Billie are șapte single-uri de aur și două de platină, recunoscute de Recording Industry Association of America.

Eilish este și interpreta cântecului principal de pe coloana sonoră a noului film din seria James Bond, „No Time To Die”, piesă care a devenit Nr. 1 în Mare Britanie.

Billie, pe numele ei complet Billie Eilish Pirate Baird O'Connell, s-a născut și a crescut în Highland Park, Los Angeles, și a început să cânte la o vârstă fragedă. Părinții ei, Maggie Baird și Patrick O'Connell, i-au susținut pasiunea pentru industria entertainmentului.

Top citite
01 billie eilish (8)
Billie Eilish, imaginile care i-au îngrijorat pe fani: „Ești bine?” Cum a apărut artista de 22 de ani pe rețelele sociale
02 Billie Eilish/ Profimedia Images
Billie Eilish, mărturisiri dureroase: „Mi-am pierdut prietenii când am devenit celebră!” Ce a realizat atunci când a împlinit 20 de ani
03 Capture d'écran des célébrités sur les réseaux sociaux
Billie Eilish îşi va lansa noul album utilizând vinil reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător
04 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
05 Taylor Swift
Câștigători premiile Grammy 2024. Taylor Swift a doborât recorduri, Miley Cyrus, premiată pentru prima dată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
billie (1)
Cel mai bun cântec al anului 2023, potrivit revistei Variety

Piesa lui Billie Eilish, „What Was I Made For?”, de pe coloana sonoră a filmului „Barbie”, a fost desemnată „cel mai bun cântec al anului 2023” de către revista Variety.

'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cântăreața, fabuloasă într-o ținută inedită, cu un decolteu imposibil de ignorat

Billie Eilish, celebra cântăreață în vârstă de 21 de ani, a fost în centrul atenției pe covorul roșu, la cea de-a treia gală organizată de Muzeul Academiei, ce a avut loc duminică seară.

billie eilish
Billie Eilish, despre motivul pentru care își ascundea mereu corpul sub haine lungi și largi. "Nu m-am simțit niciodată feminină"

Ani buni, Billie Eilish a apărut în public numai în haine foarte largi. Indiferent că era pe scenă, la emisiuni sau ieșea în oraș cu familia și prietenii, populara solistă era doar în tricouri, pantaloni și hanorace lungi și largi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere