Bucuresti | 102,8FM CYRIL - STUMBLININ

Lidia Buble și ținuta decoltată în care a ieșit la plimbare cu mașina. În latex din cap până-n picioare, solista și-a cucerit fanii

Lidia Buble
Lidia Buble / Foto: Instagram

Lidia Buble a revenit pe Instagram cu forțe proaspete, după o absență de câteva săptămâni. Cântăreața și-a șters toate pozele vechi și promovează o nouă imagine, culminată de o schimbare de look. Nu a renunțat însă la pozele îndrăznețe și la piesele vestimentare care o pun în valoare și îi etalează trupul armonios.

Citește și: Lidia Buble, senzuală într-o cămașă foarte decoltată. Fanii artistei au reacționat numaidecât: ”Te prinde tare bine noul look”

Zilele trecute, Lidia Buble a ieșit în Capitală într-o ținută care a avut o doză pronunțată de senzualitate. Toată în latex, artista s-a urcat la volanul bolidului său. A purtat o fustă mulată, un top minuscul care părea mai degrabă sutienul unui costum de baie  și o pereche de mănuși lungi. A accesorizat cu o pălărie și ochelari de soare cu pietricele strălucitoare. Cu siguranță cei care au întâlnit-o în trafic nu și-au putut lua ochii de la ea, însă și vedeta a fost mândră de look-ul ei, motiv pentru care a și pus mai multe poze pe Instagram, care o arată chiar în costumația din latex.

Lidia Buble

Lidia Buble și ținuta îndrăzneață cu care a ieșit din casă. / Foto: Instagram

Fanii ei au fost încântați să o vadă într-o asemenea ipostază și au ținut să-i transmită nenumărate mesaje, mai ales că au dus dorul instantaneelor de zi cu zi din viața preferatei lor. 

"Ești de vis, femeie!"; "Felicitări, ești o divă!"; "Ești superbă"; "Arăți fenomenal" - au fost doar câteva dintre comentariile care s-au strâțns în dreptul pozelor Lidiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Lidia Buble și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie minuscul. Cântăreața a ales o destinație exotică pentru a se relaxa

Lidia Buble și-a șters toate pozele vechi de pe Instagram

Lidia Buble

Lidia Buble / Foto: Instagram

Lidia Buble a făcut o pauză de la rețelele sociale pentru că a simțit nevoia să stea cu ea și să relaxeze. Timp de câteva săptămâni, cântăreața a decis să facă o pauză de la mediul online, în care nu se mai regăsea și care o obosea. În acest, fanii s-au îngrijorat, crezând că artistei lor preferate sau cuiva din familia ei i s-a întâmplat ceva rău, însă ea i-a liniștit de cum a revenit pe social media. Surpriză, însă, toate pozele ei vechi au fost șterse sau ascunse de ochii publicului.

Citește și: Lidia Buble și-a împărțit fanii în două tabere cu pozele postate de Revelion. Au fost prea provocatoare pentru gusturile unora

"Să știți că mi-a fost așa de dor să vorbesc aici cu voi. Am citit miile de mesaje pe care mi le-ați trimis, încă mai am multe de citit. Am simțit dragostea și susținerea voastră. Mi-am dat seama încă o dată cât de mult mă apreciați, cât de mult mă îndrăgiți și mă iubiți.
Am dispărut din online, am luat o pauză de la tot ce înseamnă rețele sociale pentru că am simțit să fac asta. A fost un fel de detox de tot ce înseamnă viața în online. La nivel psihic mă simțeam foarte obosită și mi-a prins foarte bine această pauză în care am stat eu cu mine. Între timp mi-am făcut și această schimbare de look, care sper să vă placă. Am simțit foarte tare să fac lucrul acesta, nu mă mai regăseam efectiv în Lidia varianta blondă. Nu știu dacă voi mai reveni acolo, deocamdată mă simt foarte bine cu noul look",  le-a povestit Lidia Buble, pe InstaStory, admiratorilor ei.

Galerie foto

Foto: Instagram

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
03 nicole scherzinger
Nicole Scherzinger, în bustieră decoltată din latex. Cântăreața de 45 de ani excelează la jocul seducției
04 Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”
05 Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lidia buble
Lidia Buble a pozat într-o rochie roșie ca focul și foarte decoltată. A găsit sub brad numai cadouri foarte scumpe

Lidia Buble a avut parte de un Crăciun liniștit și de un Moș Crăciun foarte generos. Artista a găsit sub brad cadouri extrem de scumpe, piesa de rezistență fiind o geantă Hermes.

lidia buble
Lidia Buble, despre relația cu afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie”

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Horațiu Nicolau, care este cu 32 de ani mai în vârstă decât ea. Pe artistă nu o deranjează diferența dintre ei, ba din contro, susține că este pregătită de măritat. Recent, cântăreața a făcut noi dezvăluiri despre relația cu actualul său iubit. 

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Ce planuri are Lidia Buble pentru noul an. Artista se pregătește de multe schimbări în viața ei: „Îmi place să fac greșeli”

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România, a avut un an plin de schimbări, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Acum, artista în vârstă de 30 de ani este pregătită să înceapă noul an și susține că a pregătit o mulțime de surprize pentru fanii ei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală