Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - UN PIC (NEW PW)

Lidia Buble și incidentul care s-a repetat în două vacanțe: "Nu că am nervi, bubui de nervi. O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși"

Lidia Buble
Lidia Buble / Foto: Instagram

Lidia Buble e o împătimită a vacanțelor în zone calde, departe de țară. Zilele acestea, solista este din nou plecată, dar vacanța îi lasă, pentru a doua oară în câteva luni, un gust amar. 

Cântăreața care împlinește 30 de ani în doar câteva zile a povestit pe Instagram un incident care a făcut-o să "bubuie" de nervi, după cum ea însăși a spus. Pentru a doua oară în doar două luni, i-a fost furată o geantă scumpă din camera de hotel.

Citește și: Lidia Buble, zeiță într-o salopetă cu un decolteu imposibil de ignorat. Prietenii virtuali: „Le provoci atac de cord urmăritorilor”

Lidia Buble

Lidia Buble, plimbare cu iahtul / Foto: Instagram

"Nu că am nervi, bubui de nervi. Nu sunt foarte sigură, dar mă rog la Dumnezeu să greșesc. Măi oameni buni, e a doua vacanță în care mi se fură genți din camera de hotel. În urmă cu două luni mi s-au furat doua genți. Și nu vorbim despre orice fel de genți. Și acum este a doua oară când cred, există o foarte mică șansă și sper din suflet să o fi uitat acasă, că dacă nu, întorc Pământul cu susul în jos. O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși asta, iar în următoarea vacanță plec doar cu hainele de pe mine", a povestit Lidia Buble.

Citește și: Cum și-a câștigat Lidia Buble primii bani: "Lucram cu tata în cimitir, la gropi. Apoi am fost femeie de serviciu. Nu ieșeam la agățat"

Galerie foto

Lidia Buble, condamnată la închisoare cu suspendare după ce a mituit doi polițiști

La începutul lunii mai, Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce în februarie 2021 a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Curtea de Apel a respins ca nefondat apelul depus de procurori, fiind menţinută pedeapsa decisă de Tribunalul Bucureşti în noiembrie 2022.

Lidia Buble a primit un an închisoare pentru dare de mită, însă magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani.

În această perioadă, Lidia Buble trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile, potrivit HotNews.ro.

În acelaşi dosar, unul dintre poliţiştii care au primit mită de la cântăreaţă, Constantin Marius Miulescu, a fost condamnat la trei ani închisoare cu suspendare şi interzicerea ocupării funcţiei de agent de poliţie pe durata unui an, scrie Agerpres. În plus, de la el a fost confiscată suma de 450 lei, reprezentând mita primită de la Lidia Buble.

În cazul altor doi inculpaţi - o femeie poliţist şi un prieten al Lidiei Buble -, instanţa a dispus disjungerea dosarului şi judecarea lor separat.

Citește și: Lidia Buble îmbină utilul cu plăcutul în Miami și nu ratează zilele de plajă. Ce a făcut pentru a nu se bronza cu urme

Top citite
01 Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul
02 misha
Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile
03 andreea banica (1)
Andreea Bănică, relaxare totală în costum de baie, pe plajele din Thailanda: "Într-o altă viață am trăit pe o insulă pustie"
04 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”
05 inna1
Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Alina Eremia/ Foto: Instagram
Alina Eremia, într-un top minuscul, a reușit o apariție care i-a zăpăcit pe fani: „Zeița mării ești!”

Alina Eremia și-a zăpăcit fanii de pe contul de Instagram, după ce a postat câteva fotografii realizate în cea mai recentă vacanța a sa. Artista și-a etalat fără rețineri silueta de invidiat, având un top minuscul care i-a pus în evidență atât bustul, cât și abdomenul plat.

Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută în căsătorie, iar reacția celebrei cântărețe i-a amuzat pe fani. Artista, care împlinește vârsta de 31 de ani vara aceasta, este singura dintre fete care nu s-a măritat și a ținut să-i transmită un mesaj, mai în glumă, mai în serios, surorii sale.

Anca Țurcașiu
Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață

Anca Țurcașiu e mare iubitoare de vacanțe exotice, așa că la începutul acestui an a mai bifat o nouă destinație. Alături de o gașcă mare de prietene, artista a plecat în Mauritius.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”