Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EMAA - IN ALTE VIETI

Lidia Buble, despre neplăcerile din vacanțe. Cum a rămas fără genți de 20.000 de euro și diamante: "N-am reușit să recuperez nimic"

lidia buble
Lidia Buble / Foto: Facebook

Mare iubitoare de vacanțe, de lucruri frumoase și de accesorii scumpe, Lidia Buble are o adevărată colecție de bijuterii, pantofi și genți, care mai de care mai prețioase, pe care le ia și cu ea pe unde pleacă. Cu ocazia unor escapade în afara țării, solistei i-a fost micșorată colecția de către hoții care i-au umblat în valize.

Luna trecută, când era în Italia, Lidia a povestit că i s-a furat o geantă scumpă, dar că nu era prima situație de acest gen prin care trecea. Acum, invitată la Teo Show, aceasta a detaliat cele două situații prin care a trecut.

„În prima vacanță dominicană mi s-au furat două genți. Valiza a fost ruptă, aveam codul pus, dar a fost spartă. Aveam și accesorii, printre care și diamante. Fusesem să iau micul dejun și când m-am întors, nu mai erau. În hotelul în care am stat, deși nu era unul oarecare, nu aveau camere de filmat. N-am reușit să recuperez nimic, a venit poliția și a luat amprente. M-au întrebat de unde știam sigur că aveam lucrurile acelea la mine. Iar acum, în ultima vacanță din Italia, mi s-a întâmplat aproximativ la fel. Mi s-a furat doar o gentuță. Alea două cred că treceau de vreo 10.000, iar asta aproape cât astea două la un loc. Bijuteriile nici nu mai zic, nu are rost. Am primit altă geantă după”, a povestit cântăreața în emisiunea lui Teo Trandafir.

Citește și: Lidia Buble, pe scenă într-un corset transparent și cei mai scurți pantaloni din garderobă: “Am uitat să-mi pun ștrampii”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lidia Buble, cadou prețios de la iubitul cu 31 de ani mai în vârstă

Lidia Buble își ține relația cu bogatul afacerist Horațiu Nicolae departe de ochii lumii. Cu toate acestea, au fost pozați de paparazzi împreună, ba au apărut la braț și la nunta Cătălinei Ponor, așa că nu mai este niciun secret pentru nimeni că omul de afaceri este cel cu care solista merge în vacanțe.

De curând, șatena a împlinit 30 de ani, iar iubitul i-a făcut un cadou care a lăsat-o mască: un inel foarte scump. Aceasta s-a grăbit să spună că nu este vorba despre un inel de logodnă, dar felul în care a povestit a lăsat să se înțeleagă că este vorba despre o bijuterie al cărui preț este unul mai mult decât piperat.

"Am primit un inel în semn de apreciere. Când o să mă mărit, o să urlu în gura mare de o să se audă în tot Bucureștiul și în toată România. Este un inel... Este primul inel pe care l-am primit vreodată de la un bărbat, e amintire de la 30 de ani", a spus Lidia la tv, menționând și că nu va lua bijuteria cu ea în vacanțe, de teamă să nu rămână fără ea.

Citește și: Lidia Buble, la plajă în Italia. A oprit comentariile la postarea în care apare în costum de baie, pe stânci, cu o geantă scumpă

Galerie foto

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
03 Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”
04 lidia buble
Lidia Buble a pozat într-o rochie roșie ca focul și foarte decoltată. A găsit sub brad numai cadouri foarte scumpe
05 lidia buble
Lidia Buble, despre relația cu afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lidia Buble/ Foto: Instagram
Ce planuri are Lidia Buble pentru noul an. Artista se pregătește de multe schimbări în viața ei: „Îmi place să fac greșeli”

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România, a avut un an plin de schimbări, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Acum, artista în vârstă de 30 de ani este pregătită să înceapă noul an și susține că a pregătit o mulțime de surprize pentru fanii ei. 

Lidia Buble/ Instagram
Lidia Buble, imaginea care a stârnit controverse printre fani: „Te-ai logodit?” Artista are o relație cu un afacerist de 62 de ani

Lidia Buble a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a făcut publice mai multe fotografii din vacanța la Praga, Cehia, mulți dintre fani întrebându-se dacă nu cumva artista s-a logodit.

Lidia Buble, despre viața sentimentală
Lidia Buble, declarații despre viața sentimentală: „Dumnezeu m-a binecuvântat!” Artista a primit deja un inel cu diamant

Lidia Buble a ales să fie mai discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală după despărțirea de Răzvan Simion, însă acum a făcut dezvăluiri surprinzătoare, mărturisind că poartă cu plăcere un inel cu diamant.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl. Fostul milionar a confirmat totul: „Mi-a cerut o procură”
Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl. Fostul milionar a confirmat totul: „Mi-a cerut o procură”

Fiica lui Irinel Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl. Fostul milionar a confirmat totul: „Mi-a cerut o procură”

FILM NOW Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră
Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

Sharon Stone, strălucitoare într-o rochie care i-a îmbrățișat silueta impecabilă, alături de bunul ei prieten Jeff Bridges. Actorul, premiat pentru întreaga sa carieră

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
DIGI SPORT Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit
Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit
DIGI FM Dan Negru, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Nu...
Dan Negru, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Nu...