Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ROBBIE WILLIAMS - 2002 - FEEL

Lady GaGa o imita pe Madonna in videoclipul 'Edge of Glory'! VIDEO PREMIERA

lady-gaga-o-imita-pe-madonna-in-videoclipul-edge-of-glory-video-premiera

Se pare ca GaGa a cam ajuns la fundul sacului la capitolul inspiratie, pentru ca in loc de tinute exagerate si ciudate sau cantareata in forma de sirena, "Edge Of Glory" este o versiune cat se poate de aproape de normalitate.

Ceea ce e anormal pentru GaGa, cu atat mai mult cu cat in afara de niste scene de dans inspirate parca din videoclipurile Madonnei sau din filmul din 1983, "Flash Dance", cantareata -care aduce un tribut anilor 80 cu acest videoclip - s-a si imbracat precum Madonna in filmul din 1987, "Who's That Girl".

In afara de asta, trebuie mentionat ca GaGa danseaza asa cum o facea Britney odata si ca videoclipul nu are niciun moment iesit din comun, lucru care s-ar putea datora faptului ca Joseph Kahn, anuntat initial ca regizor pentru acest videoclip, nu a mai lucrat cu GaGa pe motiv ca acestia s-ar fi certat monstruos pe platourile de filmare.

Vezi mai jos videoclipul pentru "Edge Of Glory" si spune-ne cate elemente importate din alte filme sau de la alti artisti in voga in anii 80 poti gasi in el.



Top citite
01 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
02 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
03 Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!
Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”
04 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
05 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna
Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”

Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul spectacolului din Seattle, care face parte din turneul său mondial Celebration. Artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul în timp ce cânta, însă a gestionat imediat situația și și-a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

*EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas
Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile

Lady Gaga s-a numărat printre celebritățile prezente în tribune la Super Bowl 2024, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”
Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”

Reacția unei mirese când o prietenă de familie a venit la nunta ei cu copilul: „M-am enervat. Nu mai pot face nimic acum”

FILM NOW Jeff Daniels, despre secretul căsniciei lui de 45 de ani:
Jeff Daniels, despre secretul căsniciei lui de 45 de ani: "Trebuie să știi când să-ți ții gura". Actorul din "Tăntălăul și Gogomanul", îndrăgostit și acum de iubita din liceu

Jeff Daniels, despre secretul căsniciei lui de 45 de ani: "Trebuie să știi când să-ți ții gura". Actorul din "Tăntălăul și Gogomanul", îndrăgostit și acum de iubita din liceu

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare
DIGI FM Olimpicii la matematică din Vaslui, premiați cu un album turistic extrem de contoversat
Olimpicii la matematică din Vaslui, premiați cu un album turistic extrem de contoversat