Bucuresti | 102,8FM ONE REPUBLIC - NOBODY

Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor două staruri

*EXCLUSIVE* Katy Perry and Orlando Bloom enjoy family brunch in Beverly Hills
Katy Perry și Orlando Bloom, alături de fiica lor în Beverly Hills. Profimedia

Katy Perry și Orlando Bloom s-au bucurat de câteva momente în aer liber, la un brunch de Ziua Mamei, împreună cu fiica lor, Daisy (3 ani).

Cele două staruri au fost fotografiate în Beverly Hills, pe când coborau din mașina lor. Katy Perry, o mamă dedicată, și-a luat în brațe fetița, în timp ce Orlando, grijuliu, s-a asigurat că nu a uitat ceva în mașină. 

Cei doi părinți au purtat ținute casual, Katy optând pentru un look natural, fără machiaj, îmbrăcată într-un trening, preocupată ca fiicei sale să îi fie bine.

În aceeași zi, Daisy și-a făcut debutul în emisiunea mamei sale, aflându-se în public la „American Idol”, unde Katy este unul dintre jurați. Îmbrăcată în Cenușăreasa, ea și-a privit mama din brațele tatălui ei. 

Katy Perry, la 39 de ani: „Am tot ce îmi doresc, sunt binecuvântată”. Paris Hilton: „Fată frumoasă, mă inspiri întotdeauna!”

Galerie foto

Perry (39 de ani) și Bloom s-au logodit în 2019, iar un an mai târziu a venit pe lume Daisy.

Anterior, artista nominalizată la Grammy a fost căsătorită cu controversatul Russell Brand, în perioada 2010-2012.

Bloom a fost la rândul lui căsătorit cu supermodelul australian Miranda Kerr, din 2010 până în 2013. Au împreună un fiu, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, care s-a născut pe 6 ianuarie 2011. 

Miranda Kerr a păstrat o relație de prietenie cu fostul ei soț, iar pe Katy Perry o consideră „sora ei”

În 2023, Kerr a declarat că este încântată de faptul că fostul ei soț a fost un părinte grozav de-a lungul anilor.

„Încă din prima zi, eu și Orlando ne-am angajat cu adevărat să punem nevoile lui Flynn pe primul loc în tot ceea ce facem. Așa a crescut – cu doi părinți iubitori care își doresc tot ce este mai bun pentru el”, a spus ea. „Flynn vede asta în modul în care comunicăm și în toate zilele speciale pe care le avem împreună, sărbătorind diferite repere sau în vacanțe”, a continuat Miranda. „Cred că îi conferă siguranță să știe că întotdeauna îi vom pune nevoile pe primul loc și, de asemenea, că ne înțelegem cu toții atât de bine. Mă simt foarte norocoasă”.

Ea a explicat că se înțelege atât de bine cu logodnica lui Orlando, Katy Perry, ba mai mult, o consideră pe aceasta o „o soră”.

„Literalmente, în fiecare zi îmi spun cât de recunoscătoare sunt pentru Katy”, adăugând că fac adesea schimb de sfaturi parentale. „Mă simt binecuvântată să am această relație cu ea. Ea este într-adevăr ca o soră pentru mine și ne-am conectat din prima zi”, a afirmat Kerr.

Katy Perry și-a recunoscut una dintre cele mai mari greșeli din carieră. De ce a refuzat să colaboreze cu Billie Eilish

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Orlando Bloom, despre viața de zi cu zi alături de Katy Perry

Luna trecută, Bloom a reflectat despre modul în care s-a „îndrăgostit” pentru prima dată de Perry, într-o discuție la podcastul „What Now? With Trevor Noah”.

„Când m-am îndrăgostit de Katy, muzica ei era peste tot”, și-a amintit Orlando. „Era la fiecare post de radio, dar nu eram conștient de asta cumva, nu era ceea ce eu ascultam”, a recunoscut el. „Dar m-am îndrăgostit de Katheryn, această fată din Santa Barbara – și, apropo, părinții, pastori, care trăiau din bonuri de mâncare. Nu vorbim de acel Montecito al bogaților”, a remarcat Bloom.

Și Katy a vorbit cu sinceritate despre ce a însemnat să crească într-o familie săracă, bazându-se pe băncile de alimente. La rândul său, Orlando a fost trimis la internat, în Anglia, înainte de a obține rolul din Stăpânul Inelelor.

Bloom a explicat despre el și Katy: „Ne respectăm unul pe celălalt, înțelegând de unde venim, cât am lucrat și ce a trebuit să facem pentru a ajunge acolo unde ne aflăm azi”.

Orlando a mărturisit că Perry în mod „cert vrea să evoluez, nu? Și simt că același lucru îmi doresc și eu pentru ea. Și asta aduce artificiile în relație, dar și multă distracție și evoluție.'

„Și, știi, nu aș schimba pentru nimic asta, nici măcar atunci când ne întrebăm: „Cum o să ne descurcăm?” Pentru că avem aceste două cariere și vieți uriașe, iar ale ei se simt câteodată ca un întreg univers”.

Anul trecut, actorul britanic a remarcat că el și Katy lucrează în „două medii foarte diferite” din industria divertismentului, ceea ce poate duce uneori la dificultăți între ei.

Uneori lucrurile sunt cu adevărat provocatoare. Nu voi minți. Cu siguranță ne luptăm cu emoțiile și creativitatea noastră, dar cred că amândoi suntem conștienți de cât de binecuvântați suntem că ne-am putut conecta în mod unic în felul în care am făcut-o și cu siguranță nu există niciodată un moment plictisitor”, a împărtășit Orlando.

Top citite
01 Katy Perry
Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit
02 EXCLUSIVE: Katy Perry Dances To The Macarena As She Makes An Appearance At A Nightclub In Barcelona - 21 Jul 2024
Katy Perry a dansat Macarena într-un club din Barcelona. Artista, purtată de fani pe brațe
03 Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor/ Foto: Instagram
Momentul când Katy Perry se sărută cu un fan în club, în timp ce împarte băuturi alcoolice tuturor. Imaginile au devenit virale 
04 Katy Perry în vacanță în Saint-Tropez alături de Orlando Bloom/ Profimedia
Katy Perry, o nouă apariție pe plaja din St Tropez. Artista și-a etalat silueta în timp ce se distra cu fiica sa, Daisy 
05 Katy Perry și Orlando Bloom
Katy Perry și Orlando Bloom, hârjoneală în mare, la St. Tropez. Ea, în costum de baie, el a preferat să stea acoperit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024
Rita Ora, dezvăluiri despre momentul în care a mers la concertul lui Taylor Swift alături de Katy Perry: „Ne-am unit!”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Katy Perry and Orlando Bloom are back in Sardinia for a family holiday 8 years after Orlando's naked paddleboard trip
Katy Perry și Orlando Bloom, turiști în Sardinia. Micuța Dove, cea mai fericită la plajă cu părinții ei

Katy Perry și Orlando Bloom și-au dus fetița în Sardinia. Familia se bucură zilele acestea de o vacanță la Marea Mediterană, în Porto Cervo.  

Katy Perry
Katy Perry a sărbătorit Ziua Americii într-un sutien strălucitor, în culorile drapelului. Și-a etalat mușchii bine definiți și silueta

Katy Perry a sărbătorit Ziua Independenței SUA în stil mare. Aceasta a recreat imaginea emblematică a lui Rosie the Riveter - un prototip cultural american ce reprezintă colectiv toate femeile din Statele Unite ale Americii care au lucrat în fabricile și uzinele din Uniune în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere