Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT IRAIDA - NTM

Karmen, cea mai elegantă și senzuală nașă. Apariție senzațională într-o rochie care i-a pus în valoare corpul de sirenă

karmen
Karmen, o prezență senzuală în peisajul muzical românesc / Foto: Instagram

Zilele trecute, Karmen a bifat o apariție de senzație la un eveniment important pentru ea. Tânăra solistă a fost nașă, iar pentru acest moment s-a pregătit ca la carte. A furat cu siguranță toate privirile invitaților datorită ținutei alese și a felului în care a purtat-o.

Numai pe Instagram, Carmen Simionescu a strâns peste jumătate de milion de oameni care-i urmăresc orice mișcare. Chiar dacă nu postează foarte des, atunci când o face, dă peste cap contorul like-urilor cu felul în care se îmbracă și pentru cum pozează. 

Citește și: Karmen și apariția care i-a făcut pe fani să suspine. Pare că s-a îmbrăcat din dulapul lui Jennifer Lopez: “Semeni tare cu J.Lo”

O rochie spectaculoasă, plină de aplicații strălucitoare, cu o crăpătură generoasă pe picior și podoabe în zona bustului a îmbrăcat Karmen la evenimentul la care a fost nașă. Pentru acest outfit care i-a subliniat și silueta subțire și tonifiată, Karmen a ales să-și coafeze părul într-un alt mod decât o face de obicei, lăsând ținuta să se vadă în toată splendoarea. Mai mult, machiajul și coafura i-au subliniat trăsăturile feței. "Oawww, ești superbă"; "Just woow", au fost doar două dintre comentariile care s-au strecurat printre miile de like-uri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a pozat plină de senzualitate pe covorul roșu pus în fața sălii de evenimente. Conștientă de frumusețea ei, dar și de puterea de seducție pe care o stăpânește cu succes, tânăra de 24 de ani a fost protagonista unui clip de câteva secunde care o arată în toată splendoarea.

Citește și: Karmen a pus pe Instagram o poză needitată, iar admiratorii au reacționat rapid: "Nu ai nevoie de edit. Ești perfectă"

Carmen Simionescu este considerată una dintre cele mai cool și sexy mămici din România. Cântăreața a adus pe lume o fetiță în vara lui 2019, însă și-a reluat și activitatea profesională.

Galerie foto

Foto: Instagram

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”
02 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
03 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
04 Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 
05 Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ionut-ghenu-lora-insta
Lora, indecisă ce rochie să poarte la nunta cu Ionuț Ghenu. Cei doi au decis să se căsătorească după opt ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu au hotărât să se căsătorească, după opt ani de relație. Artista au anunțat că nunta va avea loc anul viitor, însă nu s-a decis ce rochie să poarte. 

Lora și Ionuț Ghenu
Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă. Artista nu vrea să mai aștepte: „Aș vrea să mă preocupe iubirea mea”

Lora și Ionuț Ghenu e pregătesc de nuntă, după opt ani de relație. După multe veri în care au amânat acest eveniment, artista și partenerul său au început deja pregătirile pentru petrecere. 

ana baniciu si sotul ei
Gestul de suflet făcut de Ana Baniciu la nunta ei pentru mama pierdută prea devreme. "Trăiesc cu gândul că e alături de mine"

În luna septembrie, Ana Baniciu a îmbrăcat rochia de mireasă și a fost condusă la altar de tatăl ei, Mircea Baniciu, pentru a se căsători cu Edy Kovacs. Din păcate, mama solistei s-a stins în 2022, însă Ana a făcut un gest emoționant care să o ajute să o simtă aproape pe cea mai importantă femeie din viața ei.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani