Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM RIHANNA - UMBRELLA

Justin Bieber, surprins zâmbind din nou după paralizia facială. Cântărețul și soția lui s-au bucurat de o zi la piscină

Justin Bieber, surprins zâmbind din nou după paralizia facială/ Foto: Instagram
Justin Bieber, surprins zâmbind din nou după paralizia facială/ Foto: Instagram

Justin Bieber pare să se recupereze după ce s-a luptat cu paralizia facială temporară din cauza sindromului Ramsay Hunt, care l-a forțat să amâne datele turneului în SUA luna trecută. Artistul a fost surprins petrecându-și ziua alături de soția sa, Hailey Bieber, la piscină. 

Starul pop canadian, în vârstă de 28 de ani, a fost văzut marți într-o stare foarte bună, în timp ce se afla în vacanță în Idaho, alături de modelul Hailey, în vârstă de 25 de ani, și de prietenul și mentorul său de multă vreme Usher Raymond. Cântărețul a zâmbit din nou, după ce luna trecută și-a alarmat fanii explicând că a primit un diagnostic grav, fiind o complicație a zosterului care poate duce la paralizie facială. 

Justin Bieber, surprins zâmbind din nou după paralizia facială/ Foto: Instagram

Justin Bieber, surprins zâmbind din nou după paralizia facială/ Foto: Instagram

În videoclipul postat de Justin, acesta a explicat: „Aşa cum puteţi vedea, acest ochi nu clipeşte, nu pot zâmbi decât cu jumătate de gură. Această nară nu se mişcă. Jumătate din faţa mea este paralizată. Pentru cei care se simt frustraţi că am anulat următoarele mele concerte, este evident că nu sunt în stare să le susţin. Este o chestiune destul de gravă, după cum puteţi vedea. Voi reveni la normal. Va fi nevoie de timp şi nu ştim de cât timp va fi nevoie, dar va fi ok (...) Iar între timp, am să mă odihnesc”.

Justin Bieber, surprins zâmbind din nou după paralizia facială/ Foto: Instagram

Justin Bieber, surprins zâmbind din nou după paralizia facială/ Foto: Instagram

Citește și: Decizia luată de Justin Bieber după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt care i-a provocat paralizie facială

Potrivit FacialPalsy.org.uk, dacă tratamentul antiviral este administrat în decurs de 72 de ore de la dezvoltarea simptomelor, aproximativ 70 la sută dintre oameni vor experimenta o recuperare aproape completă, iar dacă afectarea nervului este ușoară, recuperarea ar trebui să aibă loc în câteva săptămâni.

La câteva săptămâni de la anunțul făcut de Justin, Hailey i-a asigurat pe fanii artistului că acesta „se descurcă foarte bine”, dezvăluind într-o emisiune la Good Morning America că artistul „se simte mai bine cu fiecare zi care trece”. 

Ce este sindromul Ramsay Hunt 

Sindromul Ramsay Hunt (RHS) este cauzat de o reactivare virală şi reprezintă una dintre cele 60 de cauze cunoscute care provoacă paralizie facială. Acest sindrom, cunoscut şi sub numele de "Herpes zoster oticus", este o infecţie cu virusul varicelozosterian din familia virusurilor herpetice şi afectează nervul facial.

Sindromul Ramsay Hunt este de obicei asociat cu o erupţie roşiatică şi cu vezicule ce apar în interiorul sau în jurul urechii şi a timpanului şi, uneori, pe cerul gurii sau pe limbă. Simptomele sunt cauzate de reactivarea virusului herpes zoster care a provocat anterior varicelă la pacienţii cu RHS. În plus faţă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială şi pierderea auzului în urechea afectată.

Citește și: Primele imagini cu Hailey Bieber după ce soțul ei a anunțat că are probleme de sănătate. Tânăra, răvășitoare într-o rochie scurtă

Etapa nord-americană a turneului lui Justin Bieber trebuia să includă două concerte la Madison Square Garden, printre altele, şi urma să se încheie pe 3 iulie cu un concert la Los Angeles. Turneul mondial al starului pop include şi o serie de concerte în Europa şi Africa de Sud, înainte de a ajunge în Australia şi Noua Zeelandă la sfârşitul acestui an.

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
02 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
03 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
04 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
05 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Hailey Bieber in new advertising photshoot for FILA's 'Settanta' tennis jacket
Hailey Bieber, într-un costum de baie foarte decupat. Imaginile cu care soția lui Justin Bieber a făcut furori pe internet

Hailey Bieber a făcut furori pe internet în weekend. Soția lui Justin Bieber a încărcat pe Instagram Stories o serie de imagini pline de senzualitate. 

Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
DIGI SPORT FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală