Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Justin Bieber isi scrie memoriile la varsta de 16 ani

justin-bieber-isi-scrie-memoriile-la-varsta-de-16-ani

Ce conteaza trairile de-o viata a geniilor, cand poti sa-ti publici memoriile la varsta de 16 ani. Prosti mai sunt oamenii de-o cultura extraordinara care isi scriu memoriile la o varsta inaintata, Justin poate sa le scrie/publice la varsta de 16 ani.

Nu poate vota, nu poate cumpara alcool, nu poate intra in cluburi, abia poate conduce o masina, se pare ca astea nu prezinta un impediment in viata lui suprasaturata.

Intr-adevar, cartea va fi in principal umpluta cu ilustratii si va costa 21.99 $. Se va numi "First Step 2 Forever: My Story". Cantaretul publica cartea in cinstea fanilor ce i-au oferita inspiratie. In mod evident artistul este sclavul creatiei sale si ascultatorul este stapanul, intr-un mod foarte sigur asta avea in gand.

Daca aveti poze cu voi din copilarie si ati apucat sa urcati pe o scena, orice granita poate fi depasita, puteti sa va scrieti memoriile de la varsta de 16 ani, chiar inainte sa incepeti liceul daca sunteti abitiosi, eventual daca sunteti si un pic orbiti (de faima).

Citeste si: Justin Bieber lanseaza un videoclip dedicat fanilor

Top citite
01 Justin Bieber
Adevărul surprinzător din spatele pozelor înlăcrimate ale lui Justin Bieber. Nu e vorba despre probleme în mariaj: "Condus de emoții"
02 *EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmplat, frate?” Reacția lui Hailey Bieber
03 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
04 *EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei
05 Justin și Hailey Bieber
Hailey și Justin Bieber, triști și îngândurați la biserică, după ce tatăl modelului le-a cerut fanilor să se roage pentru cei doi soți
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey și Justin Bieber, printre vedetele prezente la Super Bowl. Ce este stilul „mob wife”, pe care l-a adoptat soția artistului

Hailey și Justin Bieber s-au numărat printre vedetele care au participat la Super Bowl, iar soția celebrului artist a fost în centrul atenției, căci a adoptat trendul „mob wife”, care a început să fie tot mai apreciat peste hotare.

Hailey și Justin Bieber / Profimedia Images
Mesajul făcut public de Justin Bieber în ziua în care soția lui a împlinit 27 de ani. Fanii: „Meritați doar iubire și fericire!”

Hailey Bieber și-a sărbătorit miercuri ziua de naștere, iar soțul ei, Justin Bieber, nu a ratat ocazia de a face public un mesaj emoționant.

Hailey Bieber
Hailey Bieber, în costum de baie întreg, cu decolteu până la abdomen, pe coperta unei reviste. Ce spune despre o eventuală sarcină

Hailey Bieber este vedeta de pe coperta celei mai noi ediții a revistei GQ Hype. Modelul de 26 de ani apare într-un costum de baie întreg, cu decolteu generos în V până la abdomen.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"