Bucuresti | 102,8FM ONE REPUBLIC - NOBODY

Jessie J., dezvăluiri neașteptate despre cel mai nefericit moment din viața ei: ”Mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieții!”

Jessie-J-Splash

Jessie J a dezvăluit că cel mai trist moment din viața ei a fost anul trecut, în noiembrie, când a pierdut o sarcină. Acum, însă, ea a dezvăluit că a depășit acea perioadă, întrucât evenimentul nefericit ”i-a schimbat complet perspectiva”. 

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că se află acum în „cel mai fericit loc în care a fost vreodată”, deoarece trauma prin care a trecut i-a schimbat „complet” perspectiva asupra vieții. Aceasta a vorbit despre pierderea sarcinii și a oferit noi detalii. 

Citește și: Jessie J, despre calvarul trăit din cauza bolii Meniere: "Câteodată cedez. Toată speranța dispare"

„Am fost însărcinată, dar nu mai sunt. Probabil că sunt în cel mai fericit loc în care am fost vreodată, chiar dacă mă credeți sau nu. Perspectiva mea asupra vieții s-a schimbat complet. În ziua în care s-a întâmplat, un bărbat a venit la mine pe stradă. Eram singură și plângeam. El a spus: „Nu te cunosc și nu știu ce se întâmplă cu tine acum, dar știu că ar trebui să împărtășești asta cu alte persoane”. De aceea fac ceea ce fac. Așa că, oricine a trecut prin asta sau care a fost aproape de asta, îmi pare foarte rău. Nu există altă modalitate de a defini asta decât ca cel mai trist și mai singuratic lucru”, a declarat Jessie J. 

Jessie J vrea acum să-și folosească propria traumă pentru a ajuta alți oameni care au trecut prin aceeași experiență, deoarece susține că subiectul este încă unul tabu. Cântăreața a declarat că părinții ei au crescut-o să „găsească binecuvântarea în durere”, iar ea a recunoscut că se simte recunoscătoare pentru perspectiva pe care o are acum asupra vieții.

Jessie J a vorbit despre despărțirea de iubitul ei

Jessie J, cântăreața în vârstă de 33 de ani, pare să nu aibă noroc în dragoste. După despărțirea de actorul Chaning Tatum, ea părea să-și fi găsit dragostea în brațele dansatorului Max Pham, însă acum, șapte luni mai târziu, artista a recunoscut că nu mai formează un cuplu.

Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, cântăreața a mărturisit că ”nu s-a întâmplat nimic dramatic”, însă ea și Max nu mai formează un cuplu.

Citește și: Jessie J, selfie în oglindă, în lenjerie intimă. Cât de bine arată fosta iubită a lui Channing Tatum

”Deschisă, fericită și îndrăgostită de mine. Eu și max suntem doar prieteni de ceva timp. Nu s-a întâmplat nimic dramatic. Este un bărbat minunat. Ne respectăm și ne iubim reciproc, dar am decis să fim doar prieteni.”, a scris artista pe Instagram, cerându-le fanilor să nu reacționeze la aflarea acestei vești.

Galerie foto

Top citite
01 "I Am: Celine Dion" New York Special Screening
Câți bani ar urma să primească Celine Dion pentru interpretarea de la JO 2024. Cântăreața nu a mai urcat pe scenă din martie 2020
02 bebe rexha (11)
Bebe Rexha, o nouă ieșire nervoasă, în timpul unui concert: „Nu te juca cu mine” Ce a scos-o din minți pe artistă
03 Justin Bieber
Justin Bieber, onorariu fabulos pentru a cânta la petrecerea unor miliardari din India. A luat mai mulți bani decât Rihanna
04 Pink - Alecia Beth Moore
Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”
05 Taylor Swift/ Profimedia
Momentul când Taylor Swift a înghițit o insectă în timpul concertului susținut la Wembley. Artista le-a cerut ajutorul fanilor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
corina bud
Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”

Corina Bud, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, s-a numărat printre persoanele care l-au criticat dur pe Vlad Babașa, cântărețul de manele invitat să cânte la concertul Coldplay. O săptămână mai târziu de când a stârnit isterie cu declarațiile făcute, artista a revenit cu scuze.

Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram
Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”

Speak a dezvăluit recent că a avut o discuție surprinzătoare cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, după momentul controversat în care Babasha a fost huiduit și jignit pe scena unde a concertat trupa britanică de la Arena Națională.

Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Bebe Rexha a fost nevoită să gestioneze un alt incident pe scenă, după ce un spectator a aruncat un obiect înspre ea în timpul concertului său susținut la Titletown Summer Fun Days Showcase, care a avut loc pe 1 iunie în Green Bay, Wisconsin. Din fericire, de această dată artista nu a fost rănită, însă a fost nevoită să ia măsuri împotriva celor implicați.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere