Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC CALVIN HARRIS - PROMISES

Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte

*EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Justin Timberlake și Jessica Biel, la petrecerea de la Dan Tana's, în West Hollywood. Profimedia

Jessica Biel a făcut furori la petrecerea organizată de Justin Timberlake în West Hollywood, cu ocazia lansării noului său album de studio, la o zi după ce artistul s-a reunit pe scenă cu colegii săi de la NSYNC.

Cele două vedete au fost fotografiate chiar înainte de a intra la Dan Tana's, unde s-a desfășurat evenimentul. 

Jessica a purtat o fustă mini la care a combinat un hanorac gri și o jachetă neagră. A asortat ținutei cizme negre din piele și o poșetă în aceeași culoare. 

*EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood

Justin Timberlake și Jessica Biel, la petrecerea de la Dan Tana's, în West Hollywood. Profimedia

Muzicianul în vârstă de 43 și soția sa (42 de ani) au fost întâmpinați la sosire de fani nerăbdători să obțină un autograf. 

Galerie foto

Printre invitații la localul de lux s-a numărat și Lance Bass de la NSYNC.

Cel de-al șaselea album de studio al lui Timberlake se numește „Everything I Thought I Was” și a fost lansat pe 15 martie.

Anterior, trupa NSYNC a urcat pe scenă la concertul lui Justin din Los Angeles, pentru prima lor cântare împreună după mai bine de un deceniu.

În mulțime s-au aflat și John Legend și Chrissy Teigen, dar și iubitul lui Taylor Swift, Travis Kelce.

Ultima dată când cei de la NSYNC au cântat împreună a fost la MTV Video Music Awards 2013, când Timberlake a primit premiul Video Vanguard.

De la ultimul lor album din 2001, intitulat „Celebrity”, Justin Timberlake s-a concentrat în mare parte pe cariera sa solo.

Grupul s-a reunit fără el, la Coachella, în 2019. În septembrie anul trecut, NSYNC a înregistrat și a lansat piesa „Better Place”, pentru coloana sonoră a „Trolls Band Together”.

 

Top citite
01 Justin Timberlake și Jessica Biel
"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen
02 Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”
03 Jessica Biel și Justin Timberlake
Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”
04 Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Mesajul făcut public de Jessica Biel în ziua în care Justin Timberlake a împlinit 43 de ani. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani
05 britney, justin (1)
Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Justin Timberlake Performance Inside Fountainbleau Grand Opening In Las Vegas
Cuvintele pe care Justin Timberlake le-a rostit înainte de a cânta „Cry Me A River”, în Vegas, la 2 luni de la dezvăluirile lui Britney

Două cuvinte a rostit Justin Timberlake pe scena din Vegas, înainte de a cânta „Cry Me A River”, piesa supranumită „imnul despărțirii”, la aproape două luni după ce fosta sa iubită Britney Spears și-a publicat volumul de memorii în care a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care a avut-o cu artistul american.

jessica biel (1)
Justin Timberlake și frumoasa Jessica Biel, în prima lor apariție publică după dezvăluirile lui Britney Spears

Justin Timberlake a fost prezent la premiera celui mai nou proiect al său, filmul „Trolls: Band Together”, alături de soția sa, Jessica Biel, în prima lor apariție publică de după publicarea memoriilor lui Britney Spears, fosta iubită a artistului. 

Omega European Masters - Previews
Ce decizie a luat Justin Timberlake după dezvăluirile explozive făcute de Britney Spears. Gestul artistului i-a surprins pe mulți fani

Justin Timberlake a luat o decizie suprinzătoare după dezvăluirile inedite făcute de Britney Spears, care a povestit, în cadrul cărții de memorii „The Woman in Me”, că a rămas însărcinată cu copilul artistului, dar el i-a cerut să renunțe la sarcină.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte
Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

Soția lui Matthew McConaughey, siluetă demențială după 3 nașteri. Modelul brazilian are 41 de ani și o frumusețe aparte

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...