Bucuresti | 102,8FM SEAN PAUL - GET BUSY

Jennifer Lopez, "extrem de fericită că s-a căsătorit cu Ben". Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești: "A fost ca un vis "

jennifer lopez si ben affleck nunta
J.Lo și Ben Affleck, fericiți și îndrăgostiți. / Foto: Profimedia

Au trecut câteva zile de la nunta fastuoasă de care au avut parte Jennifer Lopez și Ben Affleck, iar informațiile despre eveniment încep încet-încet să apară. Nici cântăreața și nici actorul nu au rupt tăcerea cu privire la weekend-ul de vis petrecut alături de prieteni și familie în Georgia, acolo unde Ben deține un domeniu impresionant, însă apropiații lor au început "să dea din casă".

O sursă din preajma divei de 53 de ani a făcut câteva declarații pentru publicația People: "A fost ca un vis pentru ea. I-a plăcut mult să aibă toți copiii acolo, i-a plăcut și locul. Totul a fost cu adevărat special. E extrem de fericită că s-a căsătorit cu Ben. Îi spune mereu 'soțul meu', iar asta este foarte drăguț".

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Georgia, alături de familie și prieteni. Primele imagini cu rochia de mireasă a lui JLo

La puțin peste o lună după ce au avut parte de o ceremonie fulger în Las Vegas, unde au devenit soț și soție în acte, Jennifer și Ben au organizat o nuntă de poveste și o petrecere la care le-au fost alături toți cei dragi.

Jennifer Lopez, rochie de mireasă spectaculoasă

jennifer lopez si ben affleck nunta

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut parte de nunta de vis pe care și-o doreau. / Foto: Profimedia

Jennifer a purtat la nuntă o rochie albă, strânsă pe corp, cu trenă lungă și voal, o creație marca Ralph Lauren. Affleck a ales un costum cu o jachetă albă și pantaloni negri. Mai mult, și invitații au respectat un dress code și au apărut cu toții în alb.

Citește și: Detaliile neștiute din timpul nunții lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, din Las Vegas: "Amândoi au plâns când au rostit jurămintele. Copiii erau acolo"

Galerie foto

Foto: Profimedia

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
04 Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”
05 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat

Rihanna a fost pozată imediat după ce a ajuns în orașul Jamnagar, unde este invitată de onoare la petrecerea de dinaintea nunții fiului celui mai bogat bărbat din India. Deși nunta este programată în iulie, evenimentul a început deja să fie celebrat.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a dat chix cu noul ei album, primul după 10 ani. "Nu e ca și cum cineva cerea următorul disc J.Lo", a spus chiar artista

Jennifer Lopez spera să dea lovitura cu noul ei album, primul după 10 ani, "This Is Me... Now". În ciuda unei intense campanii de promovare și a unui film, chiar și ea a avut semne de întrebare, după cum a mărturisit în documentarul lansat zilele trecute.

Shara și Chaz Bono/ Profimedia
Lovitură pentru Cher. Artista nu a fost invitată la nunta fiului său: „Vor o ceremonie simplă, fără teatrul ei ieftin” 

Cher se confruntă cu o criză de familie, după ce s-a aflat că artistei i-a fost interzis să apară la nunta fiului său, Chaz Bono. Cântăreața nu-și va putea vedea fiul mergând spre altar împreună cu partenera lui, Shara Blue Mathes.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...