Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Jason Derulo i-a cumpărat fostei partenere o locuință de 3,6 de milioane de dolari. Ce spunea Jena Frumes despre artist de curând

Jason Derulo, Jena Frumes, în California, iulie 2021. Profimedia
Jason Derulo, Jena Frumes. Profimedia

Au trecut doar câteva săptămâni de când Jena Frumes, fosta parteneră a lui Jason Derulo, făcea public un mesaj în care vorbea despre provocările pe care le întâmpină ca mamă singură și lăsa să se înțeleagă că a fost înșelată, iar acum artistul pare să fi făcut un gest neașteptat.

Potrivit unor surse citate de TMZ, Jason Derulo ar fi plătit o sumă impresionantă, mai exact 3,6 milioane de dolari, pentru o locuință de vis în Los Angeles, ce are piscină cu cascadă și chiar și un spa.

Citește și: Jason Derulo și Jena Frumes s-au despărțit la cinci luni după ce au anunțat venirea pe lume a primului lor copil

Conform sursei citate, se pare că Jason Derulo ar fi achiziționat această locuință în luna martie a acestui an, iar de atunci locuiesc acolo Jena Frumes și fiul lor, Jason King. Se pare că reședința are cinci dormitoare și cinci băi, dar și un mic cinema. Totodată, pe lângă piscină și spa, există și o zonă de grătar. 

Această informație a ieșit la iveală la scurt timp după ce Jena Frumes a făcut public un mesaj rețelele sociale, în care a vorbit despre viața ei sentimentală, lăsând să se înțeleagă faptul că aceasta ar fi fost înșelată de fostul ei partener, renumitul cântăreț Jason Derulo. 

”Nu m-aș numi femeie ușoară.”, a scris Frumes în vârstă de 28 de ani, în dreptul unui mesaj postat pe rețelele sociale, continuând: ”Este regretabil că relația mea nu a funcționat, pentru că la un moment dat speram să mă căsătoresc. Dar poate că e mai bine să fii singur, decât să fii într-o relație în care ești în mod constant nerespectat, mințit ori înșelat. Sar ar trebui să stai și să taci, totul de dragul oamenilor din jur, să nu fii judecat?”, a scris ea.

Citește și: Jason Derulo, implicat într-o altercație în Las Vegas. Artistul ar fi lovit cu pumnul un bărbat. VIDEO

Totodată, tânăra care se mândrește cu o comunitate numeroasă pe rețelele sociale a continuat șirul mărturisirilor: ”Femeile nu merită să fie judecate. Nimeni nu-și dorește să fie mamă singură. Pentru mine, cel puțin, este cel mai mare eșec și cea mai mare durere.”, a mai spus ea.

Jena Frumes și Jason Derulo s-au despărțit în septembrie 2021

Jena Frumes și Jason Derulo s-au despărțit în septembrie 2021, la aproape patru luni de când copilul lor, Jason King Derulo,  a venit pe lume.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi au anunțat că au pornit pe drumuri separate, într-un mesaj postat pe Twitter: ”Jena și cu mine am decis să ne despărțim. Este o mamă uimitoare, dar simțim că suntem departe unul de altul în acest moment. Vom fi cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în acest moment”, scria artistul în cadrul mesajului.

Citește și: Jason Derulo a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă: ”Cineva va duce numele mai departe!”

De asemenea, înainte de a anunța public separarea, Jena i-a urat public la mulți ani pe Instagram și postarea nu părea să indice că s-au despărțit. „La mulți ani @jasonderulo! Sunt binecuvântată să împărtășesc aceeași zi de naștere cu iubitul meu. Ești cel mai chipeș, harnic, talentat, distractiv, iubitor om din lume. Sunt atât de recunoscătoare pentru dragostea pe care o împărtășim. Tu și copilul nostru mă faceți cea mai fericită fată din lume și abia aștept să am și mai multe amintiri cu voi. Te iubesc atât de mult, pentru totdeauna ❤️”.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Galerie foto

Top citite
01 Jena Frumes
Jena Frumes, declarații controversate. Tânăra susține că a fost înșelată de Jason Derulo: ”Nimeni nu-și dorește să fie mamă singură!”
02 lisabona copy
#followPROFM: Prima oprire: LISABONA, la concert Jason Derulo, Post Malone, Anitta
03 Jason Derulo arriving at Krakow airport, Poland - 30 Dec 2021
Jason Derulo, implicat într-o altercație în Las Vegas. Artistul ar fi lovit cu pumnul un bărbat. VIDEO
04 jason derulomain
Jason Derulo și Jena Frumes, surprinși la plimbare cu fiul lor la doua săptămâni după ce au anunțat că s-au despărțit
05 Jason Derulo, Jena Frumes, în California, iulie 2021. Profimedia
Jason Derulo și Jena Frumes s-au despărțit la cinci luni după ce au anunțat venirea pe lume a primului lor copil
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jason Derulo
Jason Derulo a devenit tătic. Iubita lui, primele declarații după ce a născut: ”Sunt îndrăgostită de acest băiețel!”

Celebrul artist Jason Derulo trăiește cele mai frumoase momente din viața lui, întrucât a devenit tătic. Modelul Jena Frumes i-a dăruit de curând un băiețel, iar cei doi au făcut anunțul inedit pe rețelele sociale.

Coca-Cola Music Mix at the NCAA March Madness Music Festival - Day 2
Jason Derulo a dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă: ”Cineva va duce numele mai departe!”

Jason Derulo, celebrul artist cunoscut pentru piesele ”Wiggle” și ”Love not war”, este în culmea fericirii, întrucât a aflat sexul bebelușului pe care îl așteaptă.

daphne-joy-header
Fosta iubită a lui Jason Derulo și a lui 50 Cent a stârnit imaginația fanilor. S-a afișat într-o ținută complet transparentă

Peste 1,7 milioane de fani au putut asdmira formele perfecte ale lui Daphne Joy, fosta iubită a lui Jason Derulo și mama unuia dintre copiii lui 50 Cent. Bruneta cu origini filipineze și portoricane a ridicat temperatura cu o ședință foto în care nu a lăsat prea mult loc imaginației.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit