Bucuresti | 102,8FM KAZKA - CRY

JAMES BLUNT, in pat cu vocalul KAISER CHIEFS!

james-blunt-in-pat-cu-vocalul-kaiser-chiefs

James Blunt si vocalul trupei Kaiser Chiefs au petrecut impreuna cateva nopti fierbinti in Ibiza.

Dupa ce au mers impreuna la un concert Klaxons ce a avut loc in cadrul festivalului Ibiza Rocks, cei doi cei mai buni prieteni - James Blunt si Ricky Wilson, vocalul Kaiser Chiefs, au impartit camera de hotel.

Concertul Klaxons nu era singurul motiv pentru care cei doi se aflau in Ibiza. Ricky Wilson a organizat petrecerea burlacilor in cinstea unui prieten al carui cavaler de onoare va fi artistul.

Pentru ca Ibiza este o destinatie exotica si costisitoare in vreme de festival si in general, pentru a face economii, Ricky a inchiriat pentru cei 11 invitati la petrecere camere cu paturi duble.

Intrebat despre aceasta experienta, James Blunt a marturisit: "Eu si Ricky suntem foarte apropiati. Chiar foarte apropiati. El este iubitul meu saptamana asta."

Sursa: MTV.ro

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 
02 andreea banica si fata ei
Andreea Bănică, decisă să-i arate fiicei sale cât de greu se câștigă banii. Cum a implicat-o în afacerea de la mare a familiei
03 inna
Inna, în cel mai atipic costum de baie, care nu lasă mult loc imaginației. Este cea mai îndrăzneață apariție a solistei
04 2018 American Music Awards - Red Carpet
Shawn Mendes s-a săturat de atâtea zvonuri și a vorbit deschis despre orientările sale sexuale
05 Eva Longoria Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame
Ricky Martin, criticat dur pentru declarațiile controversate legate de copiii săi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ronaldo-vacanta-grecia
Cristiano Ronaldo a lăsat un bacşiş uriaş angajaţilor unui hotel din Grecia

După eliminarea timpurie a naţionalei Portugaliei de la Cupa Mondială din Rusia, Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi a plecat într-o vacanţă în Grecia. Tot acolo a negociat şi semnat transferul său de la Real Madrid la Juventus Torino.

rafa-nadal-header-splash
Cu cine s-a distrat Rafael Nadal pentru a-şi reface moralul după eliminarea de la Wimbledon | VIDEO

Rafael Nadal a pierdut la mare luptă semifinala cu Novak Djokovic din cadrul ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon. Până la urmă, sârbul avea să câştige şi finala în faţa sud-africanului Kevin Anderson.

maluma-header-hepta
Veste foarte proastă primită de Maluma înaintea concertului de la Bucureşti

Maluma va concerta la Bucureşti, pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino El Carrusel, care va avea loc la Romexpo până pe 1 iulie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit