Bucuresti | 102,8FM NICKY JAM - X

Iubita lui Coolio, primele declarații după moartea rapperului: ”Se mai vedea cu femei, dar știam. Nu existau secrete între noi!”

Iubita lui Coolio
Iubita lui Coolio/ Facebook

Mimi Ivey, partenera de ani de zile a lui Coolio, a vorbit pentru prima dată despre acesta, dezvăluind că artistul se vedea și cu alte femei, însă cei doi aveau o înțelegere în acest sens.

În cadrul unui interviu pentru Daily Mail, Mimi Ivey, cea care a fost iubita lui Coolio, a mărturisit că el se vedea și alte femei în timpul relației lor, însă știa totul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”El a fost cine a fost. Dacă se vedea cu alte femei, eu știam despre asta.”, a dezvăluit ea pentru Daily Mail, adăugând: ”Nu mi-a ascuns nimic. Vorbeam despre orice. Am știut totul despre viața lui. Nu exista secrete între noi.”

Deși nu au fost căsătoriți legal, Ivey a luat numele de familie al lui Coolio, numele lui real fiind Artis Leon Ivey Jr., iar deoseori își spuneau ”soț” și ”soție” în cadrul interviului.

Taping of Public Greeting for U.S. Troops Overseas

Coolio, în decembrie 2001. Getty Images

Citește și: A murit Coolio, rapperul american celebru pentru piesa „Gangsta's Paradise”

”Am mers să depunem actele, plănuiam să facem asta, însă ne-am răzgândit. E doar o hârtie, nu schimba nimic între noi sau în ceea ce privea sentimentele pe care le aveam unul pentru celălalt.”, a mai mărturisit Mimi cu privire la motivele pentru care n-au ajuns să-și unească destinele.

Totodată, femeia a dezvăluit că trupul neînsuflețit al rapperului va fi incinerat: ”Nu și-a dorit funeralii, îi respect dorința.”, a mai spus ea.

A murit Coolio, rapperul american celebru pentru piesa „Gangsta's Paradise”

Coolio, rapperul american cunoscut în special pentru hitul său „Gangsta's Paradise” din 1995, a murit la vârsta de 59 de ani, a informat miercuri managerul său, potrivit AFP, transmite Agerpres.

Muzicianul câştigător al premiului Grammy, pe numele real Artis Leon Ivey Jr, a încetat din viaţă la Los Angeles, a declarat Jarez Posey.

Citește și: Vanilla Ice, „șocat și devastat” de moartea bunului său prieten Coolio. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus rapperul american

Artistul se afla în vizită la un prieten. Pentru că întârzia să revină de la baie, acesta s-a dus să verifice dacă s-a întâmplat ceva şi l-a găsit pe Coolio întins pe podea, inconştient, transmite dpa, care citează site-ul tabloid TMZ.

Nu este clară cauza morţii lui Coolio, dar managerul său a declarat pentru TMZ că paramedicii cred că a fost vorba de un stop cardiac.

Galerie foto

Top citite
01 Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook
Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”
02 sinead-oconnor-portret
Fost iubit al lui Sinead O'Connor, declarații după ce s-a aflat cauza morții ei: „S-a stins de inimă frântă!”
03 Mihai Onilă
Mihai Onilă de la AXXA, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui: „Am vrut să „plec” și eu!” Fiica sa a murit la doar 10 ani
04 razvan gorcinski (4)
Soția lui Răzvan Gorcinski, devastată de moartea fostului toboșar de la Proconsul: "Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată"
05 Răzvan Gorcinski,
Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la Proconsul, a murit. O apropiată a dezvăluit cu ce probleme se confrunta artistul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
sinead-oconnor-concert
Val de reacții după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Irlandezul McGregor: „Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur!”

Sinéad O’Connor, cântăreața care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu piesa „Nothing Compares 2 U”, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar numeroase vedete de la Hollywood, sportivi și lideri politici din Irlanda au transmis mesaje de condoleanțe.

Sinead O’Connor
Cântăreața Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Artista era devastată după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa compusă de Prince - Nothing Compares 2 U - a murit noaptea trecută, la vârsta de 56 de ani, scrie Daily Mail.

Aaron Carter
S-a aflat cauza morții lui Aaron Carter. Cântărețul s-a înecat în cadă, după ce a luat sedative

Aaron Carter a murit la vârsta de 34 de ani pe 5 noiembrie 2022. Acum, rezultatele autopsiei au arătat cauza reală a morții artistului. Potrivit documentelor, rapperul s-a înecat accidental în cadă din cauza sedativelor pe care le luase și a gazului folosit în spray-urile de curățare pe care le inhalase. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală