Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER MALUMA - SEGUN QUIEN (NEW PW)

Iubește hainele transparente și nu se teme să le poarte în public. Alexandra Stan, într-o rochie verde neon care a lăsat mult la vedere

alexandra stan
Alexandra Stan / Foto: Facebook

Senzualitatea este unul dintre punctele forte ale Alexandrei Stan, atribut pentru care este apreciată de o mulțime de fani. Pe lângă muzica ei, care a și trecut granițele țării, blonda mizează și pe această putere de seducție pe care o deține din plin.

Recent, cu ocazia unor concerte, Alexandra a ales o ținută controversată, care a lăsat la vedere multă piele. Artista, aflată în Madrid, a îmbrăcat o rochie total transparentă, verde neon, la care nu și-a pus sutien. Cu lenjeria intimă la vedere, Alexandra a pozat în diverse ipostaze și a postat imaginile pe rețelele sociale.

Citește și: Alexandra Stan, criticată după ce a ieșit în colanți mulați pe stradă: “Nu știți ce să mai faceți ca să vă arătați formele”

Ca de obicei, rapid s-au format două tabere: una a celor care-i recomandau să oprească postările de acest tip, pentru că nu ar fi un bun exemplu pentru tinere, și cea a persoanelor care au apărat-o și au admirat-o pentru curajul de a se arăta așa.

alexandra stan

Alexandra Stan, în rochie transparentă, verde neon / Foto: Instagram

"E viața ei. Nu văd vreo problemă în a se îmbrăca așa cum dorește ea. Faptul că unele persoane văd altceva, nu înseamnă că așa e"; "Ce comentarii fără lipsă de respect"; "Zeiță"; "Cea mai hot fată"; "Ce exemplu pentru fanele minore..."; "Nu trebuie să te arăți așa pe social media când ești persoană publică și copiii te iubesc"- au fost câteva dintre mesajele primite de solistă, cărora ea nici nu le-a răspuns.

Citește și: S-a apucat serios de sport și se vede cu ochiul liber! Alexandra Stan, mândră de corpul ei, a pozat într-un top minuscul

Galerie foto

Top citite
01 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
02 Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația
04 alexandra stan
Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei
05 alexandra stan (9)
După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: "Mulți mă văd ca pe un trofeu"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
S-a asigurat că toate privirile sunt la ea. Alexandra Stan a făcut furori într-o rochie transparentă chiar din prima zi a anului

Alexandra Stan a intrat în forță în noul an. Solista nu a urcat pe scenă, ci a preferat să nu-și ia niciun angajament profesional. S-a distrat, în schimb, cu prietenii. Au ales un club din București, unde s-au bucurat de atmosferă, au dansat și s-au distrat până în zori.

Alexandra Stan
Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOW Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit
Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

Kurt Russell a fost figura paternă din viața ei. Ce spune Kate Hudson despre relația dificilă cu tatăl ei biologic, Bill Hudson: Nu am așteptări. Vreau doar să fie fericit

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”
Codin Maticiuc, reacție după ce a fost acuzat că sustrage bani din caritate: „Cam ăștia-s banii pe care aș putea să-i fur”