Bucuresti | 102,8FM ANDIA - LA NEVEDERE (PROFM ID)

Internetul miroase bine (P)

internetul-miroase-bine-p

Te-ai intrebat vreodata ce miros are Internetul? De magnolie? Vanilie? Poate ciocolata? Cum ar fi sa intri pe un site si sa-I poti mirosi continutul? Probabil ca nu o sa mai dureze mult pana cand acest lucru va fi posibil. Termenul de "imposibil" este relativ. Azi pana si animalele de companie au hoteluri si cafenele speciale, deci nimic nu ar trebui sa ne mai mire.

Revenind la simtul olfactiv, exista un loc pe care Internetul il gazduieste si unde se aduna cele mai frumoase miresme. Unele iti sunt deja cunoscute, altele nu. Acel loc se numeste Aoro.ro si este o parfumerie online. Speram ca odata cu fraza anterioara nu s-a dus magia. Nu vrem sa te convingem ca suntem cei mai seriosi de pe piata. Asta o vei afla cand vei da prima comanda de parfum. E inevitabil. La un moment dat, acel parfum preferat dupa care te recunosc toti prietenii se va termina.

Din acel moment, ai urmatoarele scenarii:

1.Iti poti lua altul din mall (doar acolo sunt magazine de incredere, nu?) la preturi despre care deja nu mai trebuie sa spunem nimic. Doar le cunosti. Sunt acele preturi care te fac sa spui "de ce mai am doar atatia bani in cont?'.

2.Iti poti lua un parfum printr-o "combinatie". Asta se traduce prin: prietena ta are un coleg care stie un tip care vinde parfumuri. Caz in care, iesi pe plus cu banii si in minus cu calitatea parfumului.Ceva nu miroase bine aici.

3.Iti poti lua unul de pe Aoro.ro, unde parfumurile sunt achizitionate direct de la producatori sau distribuitori autorizati, iar preturile sunt mici. Probabil o sa ti se para suspect. Inainte de a trage concluzii pripite, trebuie sa stii ca preturile sunt asa de mici pentru ca acest magazine online, spre deosebire de magazinele locale, lucreaza cu marje de adaos mult mai mici. Nu trebuie sa plateasca chirii scumpe in mall-uri. In plus, odata ce cumperi in cantitati mari de la furnizori, preturile de achizitie sunt foarte bune. Deci nu, nu este nicio "smecherie" la mijloc. Parfumurile sunt originale si preturile sunt mici!

Acest scenariu mai are cateva avantaje: parfumurile iti bat la usa. Nu te deplasezi tu si asta nu te costa nimic pentru ca livrarea lor este gratuita. Si rapida! Promotiile si seturile de cadou sunt d-ale casei, mereu acolo, iar discounturile nu te ocolesc. Ai reduceri inca de la prima achizitie. Asta inseamna ca daca intri acum pe www.aoro.ro, ai deja reducere de 2% de bunvenit.

In principiu, poti sa alegi orice scenariu doresti din cele prezentate mai sus. Oricum ar fi, la un moment dat vei da cu nasul de usa potrivita pe Internet si, odata ce ti se va deschide, vei face parte din familia Aoro.

Top citite
01 denisa tănase
Cum a devenit Denisa Tănase milionară în euro în trei ani. Familia nu a privit cu ochi buni momentul în care a renunțat la muzică
02 smiley
Smiley, supărat pe cei care aruncă vorbe urâte pe internet: "Există atâția oameni care pierd momente din existența lor să se certe"
03 Iggy Azalea
Iggy Azalea, mișcări languroase pentru promovarea noului ei parfum. Rapperița și-a arătat silueta clepsidră în toată splendoarea
04 Ramona Gabor meserie în Dubai
Cu ce se ocupă, de fapt, Ramona Gabor în Dubai. Sora Monicăi Gabor se bucură de succes răsunător: ”Am și contracte de imagine, și un business!”
05 Paris Assesses Damage Following Notre Dame Blaze
Ce mai găseşti pe Internet? Românii au scos la vânzare cenuşă de la Notre-Dame
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andre-dobrin-instagram
Un model din România apare într-o reclamă cu Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber

Un tânăr model din Bistrița este protagonistul unui reclame la noul parful lansat de Carolina Herrera. La doar 18 ani, Andrei Dobrin a fost distribuit în acest clip unde mai apar două celebrități. Este vorba de Hailey Baldwin, soția lui Justin Bieber și Lily Aldridge, modelul care prezintă colecțiile Victoria's Secret.

2016 MTV Video Music Awards - Red Carpet
Kim Kardashian a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online

Vedeta de reality show Kim Kardashian a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online, deoarece o căutare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu viruşi.

Bonnaroo Music and Arts Festival 2018
Surpriză majoră! Noul album al lui Eminem, "Kamikaze", este online

Eminem a luat pe toată lumea prin surprindere când a pus online noul lui album. "Kamikaze" conține 13 melodii și se găsește deja pe Apple Music și Spotify.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...