Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MALUMA - SEGUN QUIEN (NEW PW)

În ce ipostaze s-a pozat Andreea Bălan în costum de baie, în mijlocul vegetației luxuriante din Tulum: "Zeița junglei"

Andreea Bălan
Andreea Bălan o ține numai în vacanțe. / Foto: Instagram

Nici bine nu s-a întors din Dubai, că Andreea Bălan și-a împachetat din nou costumele de baie și a plecat într-o nouă vacanță. De data aceasta, blonda a ales un loc mai departe de casă: Tulum, una dintre cele mai cele mai cunoscute destinații de vacanță, vizitată de o mulțime de celebrități, unde marea întâlnește jungla.

Deși s-a întors de doar câteva zile din Dubai, de la soare, cântăreața s-a urcat imediat în avion și a ajuns tot pe plajă. În Mexic, Andreea a ales să se distreze nu numai pe nisipul fierbinte, ci și în junglă, unde a fost creată o adevărată oază de relaxare.

Citește și: Andreea Bălan are planuri mari! Artista vrea să-și cumpere apartament în Dubai: “Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate”

Andreea Bălan

Andreea Bălan, în costum de baie, în jungla din Tulum. / Foto: Instagram

Solista a pus de o ședință foto chiar în mijlocul vegetației luxuriante. Nu oricum, ci într-un costum de baie din două piese, care i-a lăsat la vedere corpul tonifiat și silueta subțire. A completat ținuta de plimbare cu un kaftan semitransparent, portocaliu, și cu o pereche de ciocate gri.

Conștientă de atuurile sale și profesionistă în ale pozatului, Andreea s-a lăsat fotografiată printre copacii pe care i-a folosit pe post de recuzită. "Zeița junglei", a scris vedeta în dreptul pozelor puse pe Instagram, iar fanii ei au fost de acord și au completat, în rubrica de comentarii: "Ești foarte sexy, Andreea"; "Bucură-te de viață!"; "Superbe poze"; "Wow, frumoasă foc". 

Citește și: Andreea Bălan, seducătoare și misterioasă. A îmbrăcat o rochie mulată, cu spatele gol, iar fanii au fost cuceriți: “Impecabilă”

Andreea Bălan

Andreea Bălan e în vacanță în Mexic. / Foto: Instagram

Andreea Bălan are planuri mari în 2022

Anul a început bine pentru Andreea Bălan. În vlogul său de pe YouTube, jumătatea blondă a trupei Andre a povestit că are trei proiecte în televiziune pe care le va începe în curând, dar a mărturisit că se gândește serios să-și cumpere un apartament în Dubai, unde să stea câteva luni în fiecare an. 

Galerie foto

Foto: Instagram

 

 

Top citite
01 delia
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
02 sore
Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții
03 corina bud (1)
Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă
04 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
05 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul

Beyonce și Jay-Z au avut parte de o călătorie inedită în Japonia. Cei doi au documentat întreaga vacanță și au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, demonstrând că, în ciuda vieții de lux pe care o trăiesc în State, sunt niște oameni obișnuiți care se pot bucura și de lucrurile mărunte. 

2021 Billboard Music Awards - Backstage
Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a fost fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo, acolo unde se relaxa într-o excursie alături de familie.

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”