Bucuresti | 102,8FM KAROL G - TQG

Ileana Lazariuc, mândră de nepoatele ei. Cât de frumoase sunt Anastasia și Beatrice, fiicele fratelui ei

ileana lazariuc
Ileana Lazariuc/ Instagram

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Ileana Lazariuc reușește să fie în centrul atenției de de fiecare dată. De curând, însă, ea și-a cucerit fanii cu nepoata ei. Aceasta a făcut publice mai multe imagini cu Anastasia, fiica fratelui ei, care este extrem de frumoasă.

Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac este discretă în ceea ce privește aparițiile pe rețelelele sociale, dar de curând a făcut publice imagini inedite cu Anastastia, nepoata ei, care are 20 de ani.

Citește și: Alexandra Stan, apostrofată de fani după ce a adoptat un machiaj nonconformist: ”E tulburător!”

Anastasia, care poartă numele bunicii sale celebre, face furori pe rețelele de socializare, acolo unde își zice “Nasti”. În imaginea făcută publică pe rețelele sociale, tânăra apare îmbrăcată într-un sacou alb, decoltat, ce-i lasă la vedere și abdomenul perfect.

”Frumusețea asta. Mi-e dor de tine.”, a scris Ileana Lazariuc în dreptul fotografiei cu nepoata ei, pe care a distribuit-o pe Insta Story.

Anastasia Lazariuc

Anastasia Lazariuc e nepoata Ilenei Lazariuc și seamnă perfect cu ea/ Instagram

De asemenea, ea a făcut publică o altă imagine cu Beatrice Lazariuc, sora Anastasiei. Tânăra are are 27 de ani, e pasionată de design vestimentar și a moștenit și ea gena frumuseții din familia ei.

Beatrice Lazariuc

Beatrice Lazariuc este nepoata Ilenei Lazariuc / Instagram

Ileana Lazariuc a fost căsătorită cu Țiriac Jr.

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac a durat la început câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac a făcut în 2007 un gest total neașteptat: s-a căsătorit cu Maria Marinescu.

La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, potrivit VIVA! Din păcate, în 2017, cei doi au divorțat.

Citește și: Anamaria Prodan, siluetă perfectă la 48 de ani. Impresara a pozat în costum de baie, pe marginea unei piscine din Dubai

Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, dezvăluia pentru Click!, atunci,  o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Galerie foto

 

Top citite
01 Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc l-a uitat pe Ion Țiriac Junior. Bruneta a fost surprinsă cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea
02 ileana lazariuc
Ileana Lazariuc a lăsat discreția obișnuită și s-a pozat în costum de baie. Ipostaza rară i-a adus doar laude: "Ai oprit timpul în loc"
03 ileana lazariuc
Frumusețea ei este incontestabilă. Cu ce imagine a impresionat Ileana Lazariuc pe rețelele sociale
04 Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc, imagine rară pe Instagram. Cum s-a fotografiat fosta soție a lui Țiriac Jr.
05 ileana lazariuc si lili sandu
Mulți spun că e cea mai frumoasă femeie din România. Ce urare a primit Ileana Lazariuc de ziua ei de la prietena Lili Sandu
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
ileana lazariuc
Ileana Lazariuc are o nepoată superbă, care îi seamănă izbitor. Cât de frumoasă este la 20 de ani "Nasti", fiica fratelui ei

Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc, imagine rară din tinerețe. Fanii, impresionați de frumusețea fostei soții a lui Țiriac Jr.: ”Absolut superbă!”

A trecut aproape o lună de zile de când Ileana Lazariuc a făcut publică o fotografie în care apare alături de cei doi copii, iar acum și-a surprins din nou fanii.

ileana lazariuc 1
Ileana Lazariuc, apariție rară alături de copiii ei, în noaptea de Revelion. Imaginea care face senzație pe rețelele de socializare

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul romanesc, chiar daca Ileana Lazariuc a decis să părăsească lumea mondena.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală