Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Harlys Becerra, declarație publică de iubire pentru Lidia Buble: ”Sunt atât de norocos că exiști în viața mea!”

Lidia Buble și Harlys Becerra
Lidia Buble și Harlys Becerra au recunoscut că au o relație / Instagram

Lidia Buble este din nou în centrul atenției. Celebra cântăreață se bucură de succes în plan profesional, dar și în plan amoros, dovadă fiind mesajele siropoase pe care le schimbă pe rețelele sociale cu noul ei iubit, actorul Harlys Becerra.

După luni de zile în care au tot apărut zvonuri potrivit cărora Lidia Buble ar avea o relație cu actorul Harlys Becerra, cei doi au recunoscut că se iubesc, iar acum nu ezită să-și arăte dragostea în public.

Citește și: Lidia Buble, cea mai extravagantă apariție din acest an. Cum s-a fotografiat artista într-o cameră de hotel

Aflată la Deva, orașul ei natal, Lidia Buble a făcut publice mai multe imagini inedite, iar partenerul ei a reacționat: ”Mă simt atât de norocos să exiști în viața mea, prințesa mea frumoasă!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evident, imaginile inedite au adunat mii de aprecieri, dar și comentarii din partea fanilor: ”Lidia Buble, nu-mi vine să cred că ești cu Harlys. Era actorul meu preferat. Să fiți fericiți!”, ”Ce frumoasă ești!”, ”Arăți superb, Lidia.”.

Citește și: Lidia Buble, în centrul atenției pe plaja din Ibiza. Solista și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț

Lidia Buble a făcut primele declarații despre noul iubit, Harlys Becerra

Dacă la început au preferat să-și țină relația departe de ochii curioși ai fanilor, acum, Lidia și Harlys nu se mai ascund. Ba mai mult, actorul a venit la București pentru a petrece timp cu partenera sa, iar  artista a  vorbit despre relația lor, mărturisind că va avea nevoie de o zi întreagă să povestească cum a început totul.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Citește și: Ana Baniciu strălucește de când iubește! A făcut senzație în valurile mării, îmbrăcată într-un costum de baie alb

Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Actorul a jucat în serialul „Vis a vis” de pe Netflix. În vârstă de 37 de ani, actorul cubanez a reușit să o cucerească pe Lidia Buble. Cei doi au fost în mai multe vacanțe până acum și pare că totul este lapte și miere în relația lor.

Galerie foto

Top citite
01 lidia buble
Lidia Buble își etalează din ce în ce mai mult senzualitatea și feminitatea. Doar în haină de blană și lenjerie, pe Instagram
02 Lidia Buble/ Foto: Facebook
Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”
03 lidia buble (4)
Lidia Buble, ca o mireasă îndrăzneață, în alb complet, cu portjartierul la vedere. S-a inspirat de la ținuta Madonnei de acum 40 de ani
04 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Refugiul ales de Lidia Buble în timp ce se confruntă cu problemele de sănătate. Artista, senzuală în mijlocul naturii
05 nunta sora lidia buble
Lidia Buble, poză cu cei 6 frați și cele 4 surori, la nunta mezinei familiei. Între fratele cel mare și mireasă sunt 26 de ani
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
sora lidia buble nunta
Sora cea mică a Lidiei Buble, frumoasă ca o prințesă în ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă. Lorena s-a măritat la 21 de ani

lidia buble
Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune pentru mine"

Din exterior, viața vedetelor pare impecabilă, de invidiat și de dorit, dar și ele trec prin momente de cumpănă care le pun la grea încercare. Lidia Buble a povestit, într-o serie de InstaStories, că doi ani s-a confruntat cu o problemă de sănătate pe care nu o putea accepta și care i-a dat viața peste cap.

Lidia Buble/ Foto: Instagram
Lidia Buble a ridicat temperaturile în Mykonos. Artista, bronzată și tonifiată, într-un costum de baie provocator

Lidia Buble a făcut furori în vacanța din Grecia. Artista în vârstă de 31 de ani a postat mai multe fotografii din Mykonos, în care își etalează silueta de invidiat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit