Bucuresti | 102,8FM MANUEL RIVA - MIAMI

Halsey s-a despărțit de tatăl fiului ei, după trei ani de relație. Fanii, întristați: „Sper că sunt bine!”

Halsey
Halsey, Foto: Profimedia

Citește și: Halsey, artista nominalizată de trei ori la premiile Grammy, s-a despărțit de tatăl fiului ei, Alev, cu care a avut o relație timp de mai bine de trei ani.

În vârstă de 28 de ani, cântăreața a ales să pună punct relației cu Alev Aydin, alături de care are un băiețel în vârstă de 21 de luni.

Potrivit documentelor depuse în instanță, Halsey, pe numele ei real Ashley Nicolette Frangipane, a solicitat custodie comună, dar și împărțirea cheltuielilor în mod echitabil pentru creșterea fiului lor, dar și un program de vizită rezonabil pentru scriitorul și producătorul Aydin, în vârstă de 40 de ani.

Halsey, alături de Alev și fiul lor

Halsey, alături de Alev și fiul lor / Profimedia Images

Halsey, apariție atipică pe covorul roșu, la cinci săptămâni după ce a născut. Artista a întors toate privirile într-o ținută gotică

Artista, despre care se spune că are o avere estimată la 25 de milioane de dolari, a fost văzută pentru prima dată cu Aydin în 2019, când au mers la un meci de baschet.

Doi ani mai târziu, Halsey a recunoscut că are o relație cu Aydin și a anunțat că este însărcinată.

”Eu și Alev am fost prieteni timp de patru ani. Când stelele s-au aliniat, relația noastră a devenit romantică și, evident, am știut unde suntem. Am știut că este persoana cu care vreau să-mi întemeiez o familie”, declara cântăreața într-un interviu pentru Allure.

Citește și: „Războinica” Halsey: „Cicatricele care mi-au dăruit acest înger”. Drama mai puțin cunoscută a artistei de 26 de ani

Vestea privind separarea a stârnit numeroase comentarii printre fani: „Nu, arătau atât de bine împreună!”, „Săracul bebeluș. Sper să se descurce bine și să rămână prieteni de dragul lui”, „Halsey și Alev s-au despărțit. Sper că sunt bine și vor găsi ceea ce au nevoie”, au fost câteva dintre mesajele lăsate pe Twitter.

Înainte de a avea o relație cu tatăl copilului ei, cântăreața a avut o relație cu producătorul Lido, care a ajutat la co-producerea albumului ei de debut Badlands. Interpreta a început mai târziu să se întâlnească cu rapperul G-Eazy, cu care a colaborat la pista Him & I, deși perechea s-a despărțit mai târziu.

Halsey și Aydin și-au dezvoltat relația pe parcusul anului 2020 și și-au făcut tatuaje la fel în timpul unei călătorii în Valea Yucca, California, în iunie. Artista a dezvăluit că era însărcinată într-o postare pe Instagram în ianuarie, iar pe 19 iulie a născut un băiețel.

Galerie foto

Top citite
01 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
02 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
03 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
04 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
05 connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia
Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important

Mariah Carey și Bryan Tanaka și-au spus adio după șapte ani de relație și, deși nimeni nu a crezut inițial, se pare că acum s-a aflat și motivul care a dus la separare. Un apropiat al artistei a declarat pentru Page Six că cei doi aveau „viziuni diferite despre familie”, iar diferența de vârsta a jucat un rol important. 

Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, prima apariție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bryan Tanaka. Artista, într-o fustă mini albă și geacă scurtă 

Mariah Carey, supranumită și „Regina Crăciunului”, a fost surprinsă pentru prima dată în spațiul public după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile într-o ținută complet albă, având un zâmbet larg pe față. 

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-ar fi despărțit
Mariah Carey s-ar fi despărțit de Bryan Tanaka. Ea și dansatorul ei erau împreună de șapte ani

Mariah Carey, celebra cântăreață în vârstă de 54 de ani, s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală