Bucuresti | 102,8FM DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Hailey Bieber, zeița senzualității, într-o rochie cu decupaje, fără mâneci. Fanii: „Cea mai frumoasă femeie!”

Hailey Bieber
Hailey Bieber / Getty Images

Hailey Bieber și-a surprins din nou prietenii virtuali, căci a făcut publice câteva imagini inedite, în cadrul cărora și-a etalat silueta impecabilă.

Mereu într-o formă de invidiat, soția lui Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, este recunoscută pentru alegere inedite pe care le face în ceea ce privește vestimentația. Ca de fiecare dată, aceasta și-a impresionat din nou prietenii virtuali.

Citește și:Drama cu Selena Gomez pare fără sfârșit. Hailey Bieber: În 2023, am trăit unele dintre cele mai grele și triste momente din viața mea

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale, aceasta poartă o rochie bej, scurtă, care este pusă în valoare de niște decupaje în dreptul abdomenului.

„Superbă!”, i-a scris Kylie Jenner, în timp ce alți fani au reacționat: „E atât de frumoasă și nici nu depune prea mult efort”, „Cea mai frumoasă femeie!”, „Cea mai sexy femeie din lume”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Citește și: Justin Bieber, devastat de tot ce trăiește Hailey: „Își iubește soția mai mult decât orice pe lume”

Totodată, Hailey și-a completat ținuta cu niște cercei mari, aurii, iar părul și l-a prins la spate. În ceea ce privește machiajul, ea a optat pentru unul discret, realizat în tonuri nude.

Hailey Bieber a vorbit despre cele mai mari temeri ale ei

Supermodelul în vârstă de 26 de ani a dezvăluit că își dorește „atât de mult” copii, dar că se teme să-i crească în ochii publicului.

„Plâng literalmente din acest motiv tot timpul!”, a mărturisit Hailey. „Îmi doresc atât de mult copii, dar în același timp mă sperie ideea. E suficient că oamenii spun lucruri despre soțul meu sau despre prietenii mei. Nu îmi pot imagina că trebuie să-i confrunt și pe cei care spun tot felul de lucruri și despre un copil. Tot ce putem face este să-i creștem cât de bine se pote. Atât timp cât se simt iubiți și în siguranță”.

Galerie foto

Hailey, nepoata lui Alec Baldwin, a abordat și subiectul sănătății ei mintale, explicând că 2023 i-a oferit deja unele dintre „cele mai triste și mai grele momente”.

Încă de luna trecută, Hailey a făcut aluzie la situația creată pe rețelele de socializare în jurul ei și al Selenei Gomez, fosta iubită a lui Justin, când a recunoscut că „a avut dificultăți” și că este „fragilă” emoțional.

Drama cu Selena Gomez pare fără sfârșit. Hailey Bieber: În 2023, am trăit unele dintre cele mai grele și triste momente din viața mea

„Am simțit că traversez o perioadă incomodă”, a spus ea pentru Sunday Times. „De câte ori treci de la un moment al vieții la altul, este cu adevărat incomod și poate fi cu și cu adevărat trist...Încercam să mă conectez cu alți oameni care ar putea simți la fel… Dar mulți spun: „Oh, crezi că ne pare rău pentru tine?” Și am înțeles mesajul. Este doar trist că sunt perssoane care simt asta când vrei să-ți exprimi emoțiile, să te deschizi în fața lor.”

„A doua zi după ce am fost spitalizată, vuia internetul. Am vrut să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat, cu propriile mele cuvinte, deoarece atât de mulți făceau deja presupuneri. Dacă lași astfel de lucruri să te reducă la tăcere, le permiți oamenilor să-ți dicteze cum să îți trăiești viața. Uneori vreau doar să mă ghemuiesc și să fiu singură, gândindu-mă că „dacă așa simt oamenii, atunci nu ar trebui să mai ies din casă. Dar chiar nu sunt genul acela de persoană.”

Cât despre despre viața ei privată cu starul pop Justin Bieber, ea a spus: „Soților Bieber le place să găzduiască. Am dat o petrecere de Super Bowl anul acesta. Îmi place foarte mult să gătesc. Îmi place să fac paste cu o proteină alături – fie somon, fie pui. Mă simt atât de bine când oamenii se bucură de mâncarea pe care o gătesc. Îmi place să am grijă de ei din jurul  meu”, a conchis ea.

Top citite
01 Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Hailey Bieber și-a ascuns sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin a dezvăluit totul: „Îmi doream libertate”
02 Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Fanii lui Hailey Bieber sunt convinși modelul va avea o fată. Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Justin Bieber
03 Hailey Bieber/ Profimedia
Cât valorează noul inel de logodnă primit de Hailey Bieber de la soțul ei. Justin a scos o sumă uriașă din buzunar
04 Hailey și Justin Bieber/ Profimedia
Sarcina lui Hailey Bieber, o „afacere”? Fanii lui Justin au stârnit zvonuri despre motivul pentru care modelul a decis să devină mamă
05 Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Hailey Bieber, noi imagini cu burtica de gravidă. Soția lui Justin Bieber și-a arătat cu mândrie pântecul pe rețelele de socializare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
selena gomez
Selena Gomez, reacție după ce Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți. Ce a postat pe Instagram celebra artistă

Hailey și Justin Bieber
Hailey Bieber este însărcinată și are deja o burtică proeminentă. Modelul și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți

Hailey Bieber este însărcinată pentru prima dată! Vestea pe care mulți fani ai modelului și ai lui Justin Bieber o așteptau de multă vreme a venit în sfârșit. Căsătoriți din 2018, cele două staruri au tot fost înconjurate, în ultimul timp, de speculații cu privire la divorț. Iată că, de fapt, se pregătesc de schimbat scutece.

Justin Bieber
Adevărul surprinzător din spatele pozelor înlăcrimate ale lui Justin Bieber. Nu e vorba despre probleme în mariaj: "Condus de emoții"

Justin Bieber și-a îngrijorat fanii când a postat o poză în care apare cu lacrimile șiroindu-i pe obraji. Imediat au apărut speculațiile privind probleme în mariajul cu Hailey, dar un apropiat ar cântărețului "a dat din casă".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere