Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KYGO - WHATEVER

Hailey Bieber, cea mai senzuală Crăciuniță. Soția lui Justin Bieber și-a etalat silueta într-un body ultra decupat

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber a realizat o ședință foto impresionantă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Modelul în vârstă de 26 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o lenjerie intimă îndrăzneață, transformându-se într-o Crăciuniță obraznică. 

Supermodelul, care a fost recent adăugat pe lista Forbes 30 Under 30, și-a expus din nou formele voluptoase pe rețelele de socializare, purtând un body roșu îndrăzneț, pe care l-a acoperit cu o pelerină roșie și o căciulă cu specific de Crăciun. Postările vin ca promovarea a noii campanii realizate de brandul celebru de lenjerie intimă, unde Hailey Bieber este modelul principal. 

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Citește și: Hailey Bieber, picioare perfect tonifiate în cea mai scurtă pereche de pantaloni. Detaliul care arată că nu-și uită soțul nicio clipă

În videoclipul de promovare, soția artistului Justin Bieber a fost surprinsă purtând un set de lenjerie alb, format dintr-un top și o pereche de bikini. Ulterior, aceasta s-a schimbat în body-ul roșu decupat, care i-a pus picioarele lungi în evidență, transformându-se într-o Crăciuniță seducătoare. 

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber se confruntă din nou cu probleme de sănătate

Postarea vine după ce modelul a anunțat că se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Soția lui Justin Bieber a respins speculațiile că este din nou însărcinată, postând pe pagina sa de Instagram o fotografie cu abdomenul său, însoțită de un mesaj în care explica care este starea sa de sănătate în această perioadă. 

Se pare că modelul în vârstă de 26 de ani se confruntă din nou cu probleme, aceasta mărturisind că are un chist „de mărimea unui măr” pe un ovar. Afecțiunea o face pe aceasta să fie balonată, astfel că fanii au crezut că este vorba despre o sarcină, moment în care partenera celebrului cântăreț a declarat că „nu este vorba despre niciun copil”. 

Citește și: Hailey Bieber, deschide sezonul sărbătorilor într-un body verde din dantelă. Fotografia a strâns peste 750.000 de aprecieri

În fotografia postată pe contul său de Instagram, Hailey se afla în fața unei oglinzi, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening largi și un pulover oversize, pe care l-a ridicat pentru a-și lăsa la vedete abdomenul. Alături de imagine, aceasta a scris: „Am un chist pe un ovar de mărimea unui măr. Nu am endometrioză sau PCOS, e doar un chist ovarian, mult mai mare decât media și nu e deloc confortabil. Este dureros și am stări de greață, balonare și crampe”, a povestit Hailey Bieber, adăugând pentru fanii curioși că nu este însărcinată. 

Galerie foto

Top citite
01 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
02 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
03 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
04 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
05 Hailey Bieber in new advertising photshoot for FILA's 'Settanta' tennis jacket
Hailey Bieber, într-un costum de baie foarte decupat. Imaginile cu care soția lui Justin Bieber a făcut furori pe internet
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

Usher și Sean „Diddy” Combs/ Profimedia
Ce se întâmpla cu adevărat în conacul lui Sean „Diddy” Combs. Usher a dezvăluit totul: „Aveam doar 14 ani”

După ce agenții Departamentului pentru Securitate Internă al SUA au deschis o anchetă care îl vizează pe starul hip-hop Sean "Diddy" Combs și au fost percheziţionate proprietăţile acestuia din Los Angeles şi Miami, un interviu oferit de Usher în 2016 a devenit viral. Artistul în vârstă de 45 de ani a făcut atunci o serie de dezvăluiri despre ce anume se întâmpla mai exact în conacul rapperului în vârstă de 54 de ani din New York. 

hailey bieber
Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”

Hailey Bieber se află în centrul unor controverse după ce un clip promoțional realizat pentru brandul ei de cosmetice a fost aspru criticat de fani. Reclama o avea ca protagonistă pe soția lui Justin Bieber, care a fost surprinsă turnându-și lapte pe întregul corp, în timp ce purta doar lenjerie intimă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Tom Selleck privește cu recunoștință la cariera lui
Tom Selleck privește cu recunoștință la cariera lui "accidentală", viața "norocoasă" și cei 40 de ani de iubire cu soția lui. A devenit actor din întâmplare

Tom Selleck privește cu recunoștință la cariera lui "accidentală", viața "norocoasă" și cei 40 de ani de iubire cu soția lui. A devenit actor din întâmplare

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj
Cele mai comune stereotipuri despre România, demontate de o americancă stabilită în Cluj