Bucuresti | 102,8FM THE WEEKND - BLINDING LIGHTS

Gloria Estefan, mesaj emoționant la aniversarea a 45 de ani de căsnicie: „Am iubit fiecare moment pe care l-am petrecut împreună!”

Gloria Estefan
Gloria Estefan / Profimedia Images

Gloria Estefan a sărbătorit 45 de ani de căsnicie alături de soțul ei, Emilio, iar mesajul transmis pe rețelele sociale a fost, fără doar și poate, emoționant.

În vârstă de 66 de ani, cântăreața a aniversat 45 de ani de căsnicie alături de soțul ei, în vârstă de 70 de ani.

„Dragă, nu-mi vine să cred că au trecut 45 de ani de când am spus „DA”. Am iubit fiecare moment pe care l-am petrecut împreună. Să vină și alți ani de fericire”, a scris ea pe rețelele sociale, în dreptul unui videoclip în care apar fotografii surprinse de-a lungul anilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Shakira, în căutarea fericirii. A lăsat Barcelona pentru o viață nouă în Miami: "Mulțumesc celor care mi-au uscat lacrimile"

Cuplul, care are doi copii - un fiu pe nume Nayib și o fiică, Emily - s-au cunoscut la o întâlnire cu niște prieteni cu care se întâlneau să cânte, atunci când artista tocmai absolvise liceul.

Gloria Estefan și soțul ei, Emilio

Gloria Estefan și soțul ei, Emilio / Profimedia Images

La început, ei au avut o relație plationică și au acceptat să facă parte dintr-o trupă care cânta la o nuntă. Ulterior, însă, s-au îndrăgostit, iar Emilio i-a cerut Gloriei să meargă să vadă „Young Frankenstein”. Avea să fie prima întâlnire, iar aceasta era în culmea fericirii: „Știam că o să mă căsătoresc cu omul ăsta”. Avea dreptate, căci trei ani mai târziu, ei și-au unit destinele. 

Citește și: Are 49 de ani, dar arată ca la 20. Thalia, într-un body super decupat: ”Ești mai frumoasă ca niciodată!”

„Am simțit mereu că ne este predestinat să fim împreună”, dezvăluia artista în cadrul unui interviu acordat în 2013.

Gloria Estefan a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei 

În urmă cu doi ani, cântăreaţa şi actriţa Gloria Estefan, cunoscută pentru piese precum „Conga” şi „Rhythm is Gonna Get You” şi de trei ori premiată cu Grammy, a dezvăluit că a fost abuzată sexual la vârsta de 9 ani de un membru al familiei ei, potrivit BBC.

În episodul „Red Table Talk: The Estefans” a apărut şi vedeta de televiziune Clare Crawley, care a vorbit de asemenea despre cum a fost abuzată de un preot.

Crawley a dezvăluit că a fost abuzată de un consilier pe când se afla la şcoala catolică şi că a fost „victimă a unui atacator”.

„Am vrut să abordez acest subiect pentru că este atât de important să încercăm să prevenim. Nu am vrut să stau tăcută în timp ce voi împărtăşiţi şi sunteţi curajoase”, i-a spus Estefan.

Citește și: Thalia, apostrofată că-și retușează pozele de pe Instagram în Photoshop: ”Ar trebui să încetezi să faci asta!”

Cântăreaţa a spus că o rudă îndepărtată a profitat de încrederea mamei ei pentru a o molesta. „Ai aşteptat pentru acest moment mult timp”, i-a spus nepoata Lili, în vârstă de 54 de ani. „Am aşteptat”, a răspuns Estefan.

„El era din familie, dar nu rudă apropiată. Era într-o poziţie de putere pentru că mama mea m-a dat la şcoala lui de muzică şi el a început imediat să îi spună cât de talentată eram şi că aveam nevoie de atenţie specială, iar ea s-a simţit norocoasă pentru că el îşi concentra atenţia asupra mea”, a povestit vedeta.

Gloria Estefan, născută în Cuba şi mutată cu familia în Miami în copilărie, a spus că abuzul „a început treptat, apoi s-a accelerat”. Ea a mai spus că era conştientă că se afla într-o situaţie periculoasă, dar nu îl putea îndepărta pe bărbat.

„I-am spus «asta nu se poate întâmpla, nu poţi face asta», iar el mi-a zis: «Tatăl tău e în Vietnam, mama ta este singură şi o voi omorî dacă îi spui». Ştiam că omul este nebun şi de asta am crezut că ar putea chiar să îi facă rău mamei”.

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
03 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
04 *EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills
Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei
05 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding iubește din nou după despărțirea de Caspar Jopling. Legătura dintre noul iubit al artistei cu Shakira
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”

Paula Seling, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, dedicat fiicei sale, Elena, care tocmai a împlinit zece ani.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan
Cleoaptra Stratan, mesaj emoționant pentru Edward Sanda, la împlinirea a patru ani de relație: „Tu ești fericirea mea”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit patru ani de relație, iar artista a făcut public un mesaj emoționant, prin care și-a declarat dragostea față de partenerul ei.

Phil Collins
Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"

Britanicul Phil Collins a împlinit 73 de ani, iar fiica lui, actrița Lily Collins, l-a sărbătorit cu o poză postată pe Instagram, din copilăria ei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși