Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA HARRY STYLES - AS IT WAS

Gina Pistol a făcut spectacol la ziua de naștere a lui Jo. Iubita lui Smiley a cântat împreună cu Rona Hartner

Gina Pistol/ Foto: Instagram
Gina Pistol/ Foto: Instagram

Gina Pistol a oferit un spectacol impresionant de ziua de naștere a artistei Jo. Iubita lui Smiley a urcat pe scenă alături de Rona Hartner și au făcut un duet neașteptat, întreg momentul fiind filmat și postat pe rețelele de socializare. 

Zilele trecute, cântăreața Jo a împlinit vârsta de 28 de ani și a marcat acest moment cu o petrecere spectaculoasă. La eveniment au luat parte multe persoane publice, printre care și Gina Pistol și Rona Hartner, care au încins atmosfera cu un duet impresionant. Iubita lui Smiley a susținut în nenumărate rânduri că are o pasiune pentru muzică, iar partenerul său a declarat că Ginuța a petrecut destul de mult timp în studioul Hahaha Production, întrucât și-a dorit să vadă cu ochii ei cum se creează o melodie. 

Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună/ Foto: Captură Instagram

Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună/ Foto: Captură Instagram

Citește și: Smiley și Gina Pistol, prima vacanță în doi după venirea pe lume a fiicei lor. Imagini din Mykonos cu îndrăgitul cuplu

În timpul petrecerii aniversare date de Jo, Gina Pistol și Rona Hartner au interpretat melodia „Cine iubește și lasă”, cântată de Maria Tănase. Cele două au făcut un duet de senzație, iar fanii au fost surprinși să o vadă în această ipostază pe frumoasa prezentatoare TV. 

Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună/ Foto: Captură Instagram

Gina Pistol și Rona Hartner au cântat împreună/ Foto: Captură Instagram

Nu este prima dată când Gina Pistol urcă pe scenă. În luna iunie, aceasta i s-a alăturat lui Smiley în timpul unui concert și au interpretat o piesă împreună. Imediat după acest eveniment, vedeta a declarat pe rețelele de socializare că a fost o experiență unică.

Citește și: Gina Pistol, adevărul despre momentul în care s-a îndrăgostit de Smiley: ”Eram la un eveniment când mi-am spus ce mișto e tipul ăsta!”

„Am făcut-o și pe asta. Ce să mai zic…înainte să urc pe scenă mă gândeam, având un gol imens în stomac: «Cum era, mă, versul? Ce venea după?». Nu pentru că aș avea pretenții de cântăreață (cu toate că acasă, la duș, cânt foarte bine), dar nu voiam să stric acest moment. Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje frumoase, pentru toate pozele și filmulețele, pentru energia voastră minunată și pentru toate cadourile pe care le-a primit Josephine din partea unor oameni minunați, oameni pe care nu-i cunoaștem. Vă mulțumesc pentru că ați fost MI-NU-NAȚI! Iar tu, @smiley_omul, tu ai fost FABULOS! Felicitări tuturor artiștilor care au urcat, aseară, pe scenă! Felicitări oamenilor din spatele scenei, care au muncit pentru acest spectacol!”, a declarat Gina Pistol.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Galerie foto

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
03 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
04 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
05 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!

PROFM Super Girl REVINE!

Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță pe anul acesta, împreună cu micuța Josephine. Cei doi au ales o destinație exotică, relaxantă, departe de haosul din București, pentru a-și încărca bateriile pentru noul an. După două zboruri și un drum cu barca, artistul, prezentatoarea TV și fiica lor au ajuns în Maldive.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său