Bucuresti | 102,8FM MINELLI - BUG A BOO (NEW PW)

George Vintila e James Bond de Romania! Vezi un top al super masinilor testate de el!

george-vintila-e-james-bond-de-romania-vezi-un-top-al-super-masinilor-testate-de-el

Nu numai celebrul James Bond a apucat sa-si faca poftele cu cele mai cool masini din lume ci si Dj-ul ProFM, George Vintila, un mare fan al vitezei si al masinilor de top.

De la Audi A8, masina perfecta pentru "rapit" femei in stilul lui Jason Statham, la Jaguar XKR, cel mai cool "solo de toba" la 420 cai putere pana la cel mai spectaculoas circuit "calcat" de supercarul Maserati Grancabrio in Italia, George Vintila ne prezinta un top am celor mai tari masini ajunse pe mana lui. Si vine cam asa:

"De mic imi plac masinile la nebunie! Inainte de '89 era vorba cu "mi-o aleg, stop" cind vedeai una mai tare decit Dacia de pe a carei bancheta o admirai.

Surprinzator sau nu, nu s-au schimbat multe odata cu trecerea anilor dar nu am indraznit vreodata sa ma gandesc ca voi reusi sa ma dau macar in una din masinile visurilor mele.

Insa de cind cu drivetest-urile Promotor, nu doar ca "mi-o aleg", ci ma mai vede si o tara intreaga cum imi traiesc visul.

Si aud intrebari ce par create de imaginatia mea: "Auzi George, n-ai chef sa te dai cu un Maserati prin Roma?"

Da, sunt un rasfatat al sortii si daca vreodata aveti ocazia sa va dati cu super masini, va propun sa insistati pentru una dintre urmatoarele:

MASERATI GRANCABRIO


Drivetest-ul cu Grancabrio a fost esenta de Italia pura: din Roma spre Napoli, pe coasta, cu mare in dreapta si munti inzapeziti in stinga... si intors! De vis!

JAGUAR XKR 2010


Mai neconventional, pe XKR l-am testat in parcarea unui mall, mi-a zburlit - ce mai am - din par, dar l-as mai "prinde" o data pe afara.

AUDI A8


Total neconventional drivetest-ul cu noul A8, cind ma gandesc ca mi-am rapit colega, doar pentru a-i crea un soc tehnologic. E o nava amiral, cred ca am reusit... sa o si sperii un pic.

Top citite
01 george vintila
George Vintilă, unul dintre oamenii de bază de la PROFM, vizită-surpriză la aniversarea de 29 de ani a postului. Cu ce se ocupă acum
02 Masinile Andei Adam
Anda Adam are două mașini de super fițe, care fac senzație în trafic: ”Aș merge și cu Tico, nu am niciun stres”
03 The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Bolid de peste 450.000 dolari pentru Kylie Jenner. Mezina familiei Kardashian și-a luat o mașină la care mulți doar visează
04 download
George Vintilă și Virgil Batista, DJ-i în pupitrul Nuit Sociale #VingtQuatre
05 rsz greeg onuc ras
De Ziua Automobilistului am ascultat poveşti din trafic cu Fuego, Renault Fuego
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
greeg si onuc
Echipa #ProFM și-a schimbat look-ul, dar năravul ba’!

Ne-am mărit echipa și ne-am reînnoit site-ul. Rămânem aceiași Dj energici cu care te-ai obișnuit, într-o formulă mai generoasă și cel puțin la fel de prietenoasă.

in-romania-ca-n-afara-george-vintila-si-a-petrecut-vacanta-la-ski-in-poiana-brasov-si-spune-ca-a-meritat 5
In Romania, ca-n afara! George Vintila si-a petrecut vacanta la ski, in Poiana Brasov si spune ca a meritat! FOTO

DJ-ul ProFM, George Vintila pe care il ascultatorii il pot auzi in fiecare zi de luni pana vineri, de la 10:00, la ProFM si-a petrecut vacanta pe partie, la ski.

cele-mai-penibile-fite-ferrari-poleit-cu-aur-volkswagen-cu-gene-false-sau-logan-roz-fotografii-care-te 9
Cele mai PENIBILE fite: Ferrari poleit cu aur, Volkswagen cu gene false sau Logan roz. FOTOGRAFII care te fac sa izbucnesti in ras

Iata dovada ca mare e parcul auto si multi s-au ratacit in el.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil