Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EMAA - IN ALTE VIETI

[Galerie Foto] Topul celor mai ciudati pantaloni purtati de vedete

galerie-foto-topul-celor-mai-ciudati-pantaloni-purtati-de-vedete

De multe ori, se spune ca vedetele dau tonul in moda. Uneori insa, ele fac gafe vestimentare care nu pot fi nici macar pe placul celor mai infocati fani ai lor.

Este si cazul celebrelor Beyonce, Rihanna, Pink sau Fergie, care nu mai stiu cum sa iasa in evidenta atunci cand urca pe scena. Se stie ca Rihanna e o fana infocata a tatuajelor, a lanturilor, si a dungilor. Totusi, cand vrea sa le poarte pe toate odata, rezultatul nu are cum sa fie multumitor.

Beyonce in schimb, iubeste auriul. Trebuie sa aiba totusi putina grija, pentru ca ce-i prea mult, strica. In cazul lui Pink si al lui Fergie, colantii nu sunt o alegere inspirata pe scena. Cel putin nu cei plini de sclipici si cu motive care mai de care mai ciudate.

Cine crede ca Lady Gaga nu mai poate soca prin alegerile sale vestimentare, se inseala. E nevoie de mult curaj pentru a indrazni sa sa iesi in public imbracata din cap pana in picioare in dantela rosie, transparenta.

Daca in cazul canteretelor, se poate gasi ca scuza faptul ca tinutele de scena nu sunt facute pentru a fi purtate intr-o zi obisnuita, Lindsay Lohan si Paula Abdul demonstreaza ca vedetele poarta pantaloni ciudati pana si pe strada.

Colantii gauriti i s-au parut cool lui Lindsay, asa ca nu a stat pe ganduri si i-a asortat unei rochii negre, simple. Paula Abdul a vrut insa sa straluceasca la propriu, asa ca nu s-a multumit cu pantofii rosii din lac si cu poseta si bijuteriile aurii, asa ca si-a completat tinuta cu o pereche de colanti mov, in genul disco ball-urilor. VEZI AICI GALERIA FOTO!

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
02 Rihanna
Blonda Rihanna, într-o fustă minusculă din piele. A încercat să se acopere parțial cu o blană imensă cu animal print
03 2021 Billboard Music Awards - Backstage
Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani
04 Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"
05 Beyonce sur les réseaux sociaux
Beyonce a dat lovitura cu „Cowboy Carter”. Albumul country, în fruntea topurilor de vânzari americane
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

rihanna (6)
Rihanna, toată un zâmbet și un nou look. Artista, fotografiată cu părul blond și foarte scurt

Rihanna a încercat un nou look. Artista din Barbados a fost fotografiată cu părul blond și foarte scurt. Superstarul în vârstă de 36 de ani a apărut în public cu o coafură pixie, în timpul unei ieșiri în Santa Monica.

rihanna (1)
Rihanna vinde penthouse-ul în care a locuit inclusiv Matthew Perry, cândva unul dintre cele mai scumpe apartamente din LA

Rihanna vinde penthouse-ul deținut cândva de Matthew Perry, la mai puțin de un an de când artista a achiziționat această locuință de lux din Los Angeles. Cântăreața în vârstă de 36 de ani vrea 25 de milioane de dolari pentru uriașul apartament de la etajul 40 al clădirii The Century, potrivit Robb Report, arată Daily Mail.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”
Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”

Kevin Costner, un tată grijuliu. Actorul, fotografiat alături de fiica sa cea mică. Grace are 13 ani și este mândria starului din „Yellowstone”

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă