Bucuresti | 102,8FM KYGO - WHATEVER

Un fan al trupei BTS a cheltuit 100.000 de dolari pe operații estetice. Uite cum a ajuns să arate

15. BTS - Câștiguri totale: 57 milioane dolari
15. BTS - Câștiguri totale: 57 milioane dolari

Un fan al grupului a dus fascinația sa la un alt nivel. Un tânăr din Marea Britanie s-a hotărât să-și schimbe înfățișarea pentru a arăta precum Jimin (Park Ji-min), unul din membrii trupei. E de părere că idolul său are o față perfectă. Oli London a apelat la medicii esteticieni pentru patru rinoplastii, un implant în bărbie, o operație la mandibulă, dar și câteva injecții cu acid hialuronic în pleoape.

jimin-oli-london-bts

sursa foto Digital Spy

Oli nu se va opri aici. Următoarea intervenție chirurgicală este una mai complicată. El dorește să-și schimbe forma ochilor, într-un "migdalată". "Îmi doresc să arăt cât de mult posibil precum Jimin…vreau fața perfectă", a spus Oli. 

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
03 Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”
04 Elena, fiica Loredanei Groza
Reacția Loredanei Groza, după ce fiica sa a fost acuzată că și-a făcut operații estetice. Artista a răbufnit: „Să nu vă pară rău”
05 Drake/ Profimedia
Motivul pentru care Drake i-a dat unui fan 50.000 de dolari. Ce i-a spus tânărul în timpul concertului din Miami
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, despre boala care i-a dat bătăi de cap: „Eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat”

Lora a aflat în urmă cu cinci ani că are intoleranță la gluten. Artista a descoperit că suferă de această afecțiune atunci când și-a făcut o analiză de biorezonanță. Conform declarațiilor sale, boala i-a cauzat o mulțime de probleme, pe care acum încearcă să le rezolve.

Ed Sheeran
Gestul inedit făcut de Ed Sheeran, după ce un copil de 5 ani l-a invitat la ziua lui: „Nu ne așteptam să facă acest lucru”

Un băiețel în vârstă de 5 ani și-a dorit foarte mult ca Ed Sheeran să vină la ziua lui. Mama puștiului a realizat un videoclip pe TikTok, în care a explicat că fiul ei are o „obsesie” pentru starul pop, iar imaginile au devenit virale. 

Dorian Popa și-a achiziționat un bolid de lux
Cum a reacționat Dorian Popa atunci când un fan a vrut să se urce în mașina lui de 300.000 de euro fără să-i ceară voie

Nu este niciun secret faptul că Dorian Popa este recunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru mașini, însă artistul a fost protagonistul unui moment neplăcut, chiar la scurt timp după ce și-a achiziționat un bolid în valoare de 300.000 de euro.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
FOTO Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit