Bucuresti | 102,8FM KRISS KROSS AMSTERDAM - QUEEN OF MY CASTLE

Platformele buclucașe. Andreea Antonescu, la un pas să cadă în timpul dansului

andre

Fetele și-au asortat pentru cântare celebrele platforme în picioare! Matinalii au fost curioși să vadă cât de înalte sunt, așa că au cerut măsurători. Concluzia: 10.5 cm!

Andreea Antonescu a întâmpinat însă ceva dificultăți cu faimoasele încălțări: una dintre ele s-a rupt în live, chiar în timpul dansului.

"Noroc cu mine, am salvat-o, că dacă nu, se ducea de-a berbeleacu", a spus glumind Andreea Bălan. "Ca să înțelegeți, noi nu ne-am mai pus papainoagele astea în picioare de 17 ani. Putea să mi se întample și mie. Și nu am facut coregrafia de bază, că dacă era așa, cădeam amândouă și ne rupeam picioarele. Am mai fost în altă parte și am dansat și a fost jale. Și atunci mai bine ne luăm papainoage și stăm locului.", a completat Andreea Bălan.

"Colecțiile astea 2018-2019 nu mai sunt ce au fost cele din 2001", a glumit, la rândul ei, Andreea Antonescu, la întoarcerea în studio. "Am mai pierdut 10 cm în momentul de față", a spus făcând haz de situație Andreea Antonescu. 

Fetele au fost însă niște profesioniste, piesa s-a auzit blană, iar coregrafia le-a ieșit cool!

 

 

 

Top citite
01 andreea antonescu (2)
Are 2 copii, împlinește 42 de ani, dar pare tot puștoaică. Andreea Antonescu, în costum de baie pe o plajă din California
02 andreea antonescu si victor vrînceanu
Victor Vrînceanu, dezvăluiri după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese: „Mi se pare strigător la cer să refuzi sistematic!”
03 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Bronzată, într-un costum de baie alb și cu pantofi cu toc în picioare, Andreea Bălan a atras toate privirile la piscină
04 Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Instagram
Andreea Bălan, despre provocările din relația cu Victor Cornea: „Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce”
05 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"

Se iubește de circa un an cu Victor Cornea, dar Andreea Bălan nu l-a prezentat pe jucătorul de tenis tatălui ei. Mama ei, în schimb, locuiește de ani buni în casa artistei și o ajută în creșterea fetițelor sale, așa că l-a cunoscut pe Victor încă de la început și i-a intrat la inimă. Chiar dacă nu a dat încă mâna cu partenerul fetei lui, Săndel Bălan are numai cuvinte de laudă despre povestea de dragoste pe care Andreea o trăiește.

andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”

După o căsnicie anterioară care s-a încheiat, Andreea Bălan nu mai credea că va găsi dragostea adevărată. Cu toate acestea, întâlnirea cu Victor a schimbat totul, iar artista trăiește acum o poveste de iubire cu adevărat specială. Cei doi au creat o legătură puternică și sinceră și se bucură acum de fiecare moment petrecut împreună.

Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea

Clara, cea mai mică fiică a Andreei Bălan, a împlinit vârsta de 5 ani, iar în weekendul care tocmai s-a încheiat, mama ei a organizat o petrecere memorabilă în cinstea acestei ocazii speciale. La evenimentul plin de bucurie și veselie a fost prezent și Victor Cornea, iubitul artistei, care are o relație foarte apropiată cu fiicele interpretei și ale actorului George Burcea.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere