Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TEDDY SWIMS - THE DOOR

FOTO Alexandra Stan și iubitul misterios s-au cununat civil în costum popular. O fostă vedetă tv a oficiat ceremonia

alexandra stan
Alexandra Stan este căsătorită din luna mai. / Foto: Instagram

Au trecut aproape două luni de când Alexandra Stan s-a căsătorit, timp în care cei implicați au reușit să țină totul secret. Solista și bărbatul care i-a devenit soț au ales un loc special pentru cununia civilă și ținute aparte, elemente ale costumului popular. Mai mult, au spus cel mai impiortant "Da" din viața lor de cuplu și au semnat actele care atestă că sunt o familie în fața unei foste vedete tv.

Alexandra Stan a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a căsătorit, mai ales că nu era cunoscut publicului larg că solista de 32 de ani are un iubit. Cununia civilă a avut loc în 7 mai, la Câmpulung Muscel, orașul natal al soțului ei. Mănăstirea Nămăiești aflată la doar cinci km de oraș a devenit locul perfect în care mirii îmbrăcați în haine populare să-și facă și primele poze în postura de familie cu acte-n regulă. Cei doi au fost cununați de fosta știristă Elena Lasconi, actualul primar al orașului.

Alexandra Stan, în port popular la cununia civilă

Atât Alexandra, cât și Emanuel, alesul ei, s-au îmbrăcat în port popular, la care au adăugat un element de nouătate, pantofii sport. Cântăreața a fost toată un zâmbet pe parcursul zilei.

alexandra stan cununie civila

Alexandra Stan, în ziua cununiei civile. / Foto: Instagram

Citește și: Alexandra Stan, nuntă în secret, după câteva săptămâni de relație: “Când există iubire, respect, înțelegere, nu ai de ce să aștepți”

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, «în secret», căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoţii, atât din partea mirilor, rudelor, dar şi din partea mea. Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat şi respect dorinţele oamenilor şi cred că faptul că nu a «transpirat» nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imagini de la cununia civilă a Alexandrei Stan

Galerie foto

Cine este soțul Alexandrei Stan

Despre bărbatul care i-a furat inima Alexandrei Stan se știe că se numește Emanuel Necatu, are 35 de ani și a cerut-o în căsătorie în 14 aprilie. Acesta ține cursuri celor care vor să învețe despre taoism.
Emanuel a fost consilierul de dezvoltare personală al Alexandrei și astfel acesta a reușit să o cucerească pe clienta sa. Emanuel a fost cel care a făcut primul pas în relație.

Citește și: Alexandra Stan mizează pe arsenalul seducției. Întinsă senzual pe o canapea, solista și-a fermecat fanii

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul <Te iubesc!> și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic”, a mărturisit Alexandra Stan, pentru revista Viva.

Foto: Instagram

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
03 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
04 Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”
05 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația

Au trecut doi ani de când Alexandra Stan a trecut printr-un divorț dureros, la câteva luni de la nuntă, iar acum aceasta și-a refăcut viața. Artista trăiește o poveste de iubire cu milionarul Darcy Troch, iar cei doi și-au asumat public relația.

Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”

Tish Cyrus s-a căsătorit cu actorul din „Prison Break”, Dominic Purcell, în cadrul unei ceremonii discrete, în august 2023. Fiica ei, Noah Cyrus, a fost absentă în ziua cea mare, pe fondul scandalului că fosta soție a lui Billy Ray Cyrus i-ar fi „furat” partenerul mezinei sale. 

What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație
Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

Un puști de 12 ani i-a scris o scrisoare prințului William și l-a invitat la școala lui. Ce a urmat apoi întrece orice imaginație

FILM NOW Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr
Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr

Mel Gibson, într-o apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor. Actorul a fost supus recent unei operații la umăr

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT FOTO
FOTO "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"
DIGI FM Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999