Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan VOLTAJ - mi-e dor de---

Fostul soț al Andreei Bălan, după ce a fost acuzat că a mers să-și ia fetele sub influența alcoolului: ”Mi s-a declarat război!”

George Burcea
George Burcea / Instagram

La doar câteva zile de când Andreea Bălan a declarat că George Burcea, fostul ei soț, a venit să își ia fetițele sub influența alcoolului, acesta a reacționat pe rețelele sociale, explicând că artista își dorește doar să-l denigreze.

Într-un mesaj făcut public pe rețelele sociale, George Burcea a explicat că declarațiile făcute de Andreea Bălan au ca scop doar denigrarea lui, fiind un plan inițiat cu puțin timp înainte de a se întâlni în sala de judecată pentru divorț.

Citește și: Andreea Bălan cere custodia exclusivă a fetițelor ei. Acuzații grave la adresa fostului soț: "Nu e prima dată când vine beat să le ia"

”De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție. Probabil în anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divort, consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă, pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă”, a scris George Burcea pe una dintre rețelele de socializare.

Ce acuzații i-a adus Andreea Bălan fostului partener

Jumătatea blondă a trupei Andre a scris un mesaj uluitor pe InstaStory, în care-l acuză pe fostul soț că a venit în stare de ebrietate să-și ia fetițele și că a arătat un comportament care le-ar fi traumatizat pe acestea.

Citește și: Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre divorț. Cum a reușit să-și revină după separarea de tatăl fiicelor ei: ”Am văzut asta în filme!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine", a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini cu mezina Clara.

Galerie foto

Top citite
01 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
02 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema
03 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”
04 andreea balan si victor cornea
Reacția Andreei Bălan când a fost întrebată de ce poartă numele de familie al lui Victor Cornea: „Uneori sunt soție”
05 andreea balan si iubitul
Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea balan si victor cornea (2)
Andreea Bălan, drum de 24 de ore pentru a fi alături de iubit. "Cea mai îndepărtată destinație în care am fost. Ne iubim cel mai mult"

În primele zile ale lui 2024, Andreea Bălan s-a îmbarcat de una singură într-o călătorie foarte lungă, pentru a ajunge în cea mai îndepărtată destinație în care a fost vreodată. Solista a plecat într-o vacanță care are un dublu rol, pe lângă acela de a vizita și a se relaxa, blonda a ajuns tocmai în Australia pentru a fi aproape de iubitul ei.

Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Instagram
Când a aflat Andreea Bălan că Victor Cornea are un fiu. A fost motivul care a făcut-o să intre într-o relație cu tenismenul

Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Victor Cornea. După o căsnicie eșuată, din care au rezultat două fete, artista a reușit să iubească din nou, iar tenismenul i-a cucerit inima fără doar și poate. Recent, cântăreața a vorbit despre începutul relație lor, dezvăluind că a aflat de la prima întâlnire despre faptul că Victor este tată. 

andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat din țară împreună cu fetițele: „Prima vacanță în 5”. Pe cine a mai luat artista cu ea

Andreea Bălan a profitat de timpul liber pe care ea și iubitul ei, Victor Cornea, îl au și au plecat într-o vacanță în Laponia. Artista și tenismenul nu au plecat singuri, ci alături de fiicele cântăreței, pe care le are din fosta căsnicie cu George Burcea. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil