Bucuresti | 102,8FM Tyla - WATER

Fostul iubit al Andreei Antonescu, prima reacție după despărțire: "I-am propus să împărțim timpul 50%-50% cu fetița, dar nu a vrut"

andreea antonescu si victor vrînceanu
Andreea Antonescu și Victor s-au despărțit la câteva luni după ce au devenit părinți. / Foto: Instagram

Victor Vrînceanu, bărbatul alături de care Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară, în decembrie 2022, a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de cântăreață, produsă la doar trei luni de când fetița lor a venit pe lume.

Andreea a anunțat acum câteva săptămâni separarea de tatăl micuței sale. Nu a dat multe detalii, spunând doar că ambii și-au dat seama că nu se potrivesc și că le este mai bine separat. Acest lucru nu înseamnă că Victor nu este implicat în creșterea fetiței pe care o au împreună. Acum, jurnalistul a ieșit public să spună și varianta lui în ceea ce privește despărțirea produsă după o poveste de iubire ce a durat aproape doi ani.

Citește și: Andreea Antonescu, noi declarații despre despărțirea de Victor Vrânceanu: ”Nepotrivire de caracter!”

"Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte", a declarat Victor Vrînceanu pentru cancan.ro.

andreea antonescu iubit

Andreea Antonescu și iubitul ei, Victor, prima poză împreună. / Foto: Instagram

Despre mesajul postat de Andreea, în care a anunțat despărțirea, fostul ei partener a spus: "Dacă așa a simțit ea să facă… Eu nu sunt genul care să postez în social media tot ce fac, pas cu pas. Și când am mai apărut prin diverse story-uri, erau reposturi de pe contul ei. Ea este vedetă, are o comunitate mare de urmăritori, iar statutul său este cu totul altul. Înțeleg asta. Eu nu am de ce să fac astfel de lucruri. Meseria mea este una, meseria ei este alta. Și implică poate să facă și astfel de postări ce țin chiar și de momente foarte intime".

Citește și: Andreea Antonescu, primul pictorial cu fiica ei cea mică: ”Îmi place mult ce trăiesc acum!” Artista s-a despărțit de tatăl fetiței

Cum își împart Andreea Antonescu și fostul iubit timpul cu fiica lor

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Victor este total îndrăgostit de fetița lui, Venice Victoria. Așa cum spunea și cântăreața, micuța a fost un copil tare dorit și este extrem de iubită de toți cei din familie. După despărțire, bărbatul și-ar fi dorit ca fata să locuiască și la el, însă Andreei i s-a părut normal ca Venice Victoria să stea cu ea, iar tatăl să o vadă oricând își dorește.

"Aș sta non-stop cu ea. Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea", a mai declarat fostul iubit al vedetei.

Andreea Antonescu și Victor Vrânceanu s-au despărțit la câteva luni după ce au devenit părinți

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni de când au devenit părinții unei fetițe. Anunțul a fost făcut chiar de artistă prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Citește și: Andreea Antonescu, fotografie inedită cu cele două fiice ale sale: „Nu m-am gândit vreodată că poate exista atâta iubire”

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a împlinit 40 de ani / Instagram

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Galerie foto

Top citite
01 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
02 Claudia Iosif și Dorian Popa
Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare
03 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
04 connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist
05 Mariah Carey și Bryan Tanaka/ Profimedia
Motivul care a făcut-o pe Mariah Carey să se despartă de Bryan Tanaka. Diferența de vârsta a jucat un rol important
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey/ Profimedia
Mariah Carey, prima apariție după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bryan Tanaka. Artista, într-o fustă mini albă și geacă scurtă 

Mariah Carey, supranumită și „Regina Crăciunului”, a fost surprinsă pentru prima dată în spațiul public după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație. Cântăreața în vârstă de 54 de ani a atras toate privirile într-o ținută complet albă, având un zâmbet larg pe față. 

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-ar fi despărțit
Mariah Carey s-ar fi despărțit de Bryan Tanaka. Ea și dansatorul ei erau împreună de șapte ani

Mariah Carey, celebra cântăreață în vârstă de 54 de ani, s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație.

Cardi B și Offset
Cardi B este din nou singură. Artista a confirmat despărțirea de Offset: „Nu știu cum să spun lumii”

Cardi B și-a confirmat statutul de femeie singură, după ce, în ultima perioadă, au apărut zvonuri despre o separare între ea și soțul ei, Offset. Cei doi rapperi, care s-au căsătorit în 2017 și au împreună doi copii, pe Kulture, în vârstă de cinci ani, și Wave, în vârstă de doi ani, nu sunt la prima despărțire, însă artista susține că de data aceasta este definitivă. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil