Bucuresti | 102,8FM HARRY STYLES - 2022 - AS IT WAS

Fiul cel mare al lui Michael Jackson, despre lupta starului cu boala de piele care l-a destabilizat fizic și emoțional: "Era nesigur"

prince jackson si michael jackson
Prince Jackson și Michael Jackson / Foto: Profimedia

Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson, a vorbit recent despre tatăl său și despre boala de piele care i-a zdruncinat încrederea în sine starului pop. 

În timpul unei apariții la podcastul lui Mike Tyson, Prince, astăzi în vârstă de 26 de ani, a vorbit despre experiența tatălui său cu vitiligo, tulburarea cronică a pielii care provoacă pete decolorate, dând un aspect lăptos în unele zone.

Citește și: Cum ar fi arătat Michael Jackson în zilele noastre. Imaginile create de inteligența artificială au devenit virale

"Când eram mai mic, el îmi explica mereu despre asta. (...) Avea mari nesiguranțe legate de vitiligo, așa că a vrut să vadă dacă-și poate ameliora și uniformiza aspectul, pentru a se ajuta cu privire la încrederea în aspectul lui fizic", a spus Prince. Michael suferea fizic și emoțional din cauza bolii de piele.

Ce spunea Michael Jackson despre acuzațiile că ar fi încercat să-și schimbe culoarea pielii

Michael Jackson

Michael Jackson / Foto: Profimedia

În 1993, chiar Michael Jackson a abordat acest subiect, în emisiunea lui Oprah Winfrey. La acel moment, aspectul său în continuă schimbare și multele operații estetice au generat speculații larg răspândite că ar fi încercat să-și schimbe culoarea pielii.

"Sufăr de o tulburare la nivelul pigmentării pielii. Este ceva la care nu pot interveni. Când oamenii inventează povești care spun că nu vreau să fiu cine sunt cu adevărat, mă doare. E o problemă pentru mine. Nu o pot controla. Dar cum rămâne cu toate milioanele de persoane care stau la soare pentru a se bronza, pentru a deveni altfel decât sunt? Nimeni nu vorbește despre asta. Tulburarea e în familia mea, iar asta mă întristează", declara atunci artistul. A negat și că și-ar fi decolorat pielea. "Încerc să controlez asta, iar utilizarea machiajului uniformizează pielea, pentru că am pete", a mai spus el.

Prince spune că încă învață lucruri despre tatăl lui

Prince este unul dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson. Acesta mai are o soră, Paris, 25 de ani, și un frate, Bigi (Blanket), în vârstă de 21 de ani. Aceștia au copilărit în Neverland, domeniul din California al lui Michael Jackson, plin de animale de toate felurile, printre care chiar și maimuțe, elefanți sau tigri, notează People.

Și la 15 ani după moartea regelui muzicii pop, copiii lui încă învață lucruri despre el. Prince a declarat: "El era foarte interesant. Cercetez mult despre el și aflu o mulțime de lucruri despre povestea lui. Mă gândeam și ce impact a avut asupra lui faptul că vedea o mare de oameni cântând piesele lui vers cu vers".

Citește și: Apariție rară a fiilor lui Michael Jackson, în ziua în care artistul ar fi împlinit 65 de ani. Prince și Blanket au rămas uniți

Michael Jackson a murit la 50 de ani, în iunie 2009, după un stop cardiac declanșat de o supradoză. Dr. Conrad Murray, cel care se ocupa de artist atunci când era în viață, a fost în cele din urmă condamnat pentru omor din culpă, fiind acuzat că i-a dat acestuia o doză considerabilă de medicamente cu intenția de a-l ajuta să adoarmă, lăsându-l apoi nesupravegheat, iar cantitatea de pastile i-a cauzat în cele din urmă moartea. 

Galerie foto

Top citite
01 copii Michael Jackson
"Pare că se simt inconfortabil în fața camerei". O expertă în limbaj corporal, despre apariția în public a celor 3 copii ai lui MJ
02 copii Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri
03 michael jackson si mama lui (3)
Câți bani a primit mama lui Michael Jackson de la moartea starului încoace. Femeia de 93 de ani, în "război" cu unul dintre nepoți
04 Katherine Jackson și copiii lui Michael Jackson/ Profimedia
Fiul cel mic al lui Michael Jackson, în război cu bunica sa. Blanket nu o lasă pe Katherine să folosească fondurile imobiliare 
05 Taping of American Bandstands 50th...A Celebration
De ce și-a făcut Michael Jackson rinoplastie. Fostul lui agent de pază a rupt tăcerea la aproape 15 ani de la moartea artistului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
michael
Nepotul lui Michael Jackson este leit regretatul artist, într-o imagine inedită din filmul biografic despre regele muzicii pop

Nepotul lui Michael Jackson, Jaafar Jackson, seamănă perfect cu regretatul rege al muzicii pop, într-o imagine inedită din filmul biografic „Michael”.

Usher la Super Bowl 2024/ Profimedia
Usher i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul spectacolului de la Super Bowl 2024. Artistul a strălucit, la propriu, pe scenă

Usher a oferit duminică un spectacol plin de energie în pauza Super Bowl, care a inclus apariții surpriză ale unora dintre cei mai faimoși colaboratori ai săi, printre care Alicia Keys, Jermaine Dupri, HER, Will.i.am, Lil Jon și Ludacris, în timp ce starul R&B a cântat hiturile sale. Dar fanii nu au putut trece cu vederea peste omagiul subtil pe care artistul i l-a adus lui Michael Jackson. 

*PREMIUM EXCLUSIVE* Paris, Prince and Bigi Jackson Christmas holiday in Rome
Cum arată mezinul lui Michael Jackson, la vârsta de 21 de ani. Bigi, de nerecunoscut pe străzile din California

Prince Michael Jackson II, mezinul regretatului artist Michael Jackson, a fost surprins recent în California, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un supermarket. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost cel mai afectat de moartea tatălui său, alegând să stea departe de lumina reflectoarelor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru
O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru

O îmbrățișare caldă din partea nepoatei. Regele Charles și Zara Tindall, gesturi rare de afecțiune în public, la un spectacol ecvestru

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”