Bucuresti | 102,8FM FELI - NE IUBIM (NEW PW)

Fiica lui Liviu Vârciu, de o frumusețe răpitoare la 20 de ani. Mesajul transmis de artist: ”Nu mă face bunic încă, te rog!”

carmina liviu varciu
Liviu Vârciu și fiica lui cea mare, Carmina / Foto: Instagram

Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit 20 de ani, iar cu această ocazie prezentatorul TV i-a transmis un mesaj inedit, ce a stârnit hohote de râs printre fanii lui.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 20 de ani, iar acesta a marcat momentul făcând publice imagini cu aceasta, semn că este foarte mândru de tânără.

”La mulți ani, puiule, 20 de primăvari. Te iubesc.”, a scris artistul în dreptul unui videoclip în care tânăra zâmbește spre cameră.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum arată fiica lui Liviu Vârciu. Artistul e mândru de Carmina: ”Sunt un tată tinerel și am fată top-model!”

De asemenea, el a avut și o rugăminte pentru tânăra: ”P.S: nu mă face bunic încă, te rog.”, a glumit el.

Evident, imaginile inedite au stârni zeci de mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”E frumoasă foc, mai mișto decât tine!”, ”Dumnezeu să o binecuvinteze!”, ”Ehe las' căci vei fi un bunic tinerel! O să-ți rogi nepoții sa te ia la petreceri!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Liviu Vârciu are o relație cu Anda Călin din 2016, iar din 2019 cei doi locuiesc împreună în casa pe care artistul a ridicat-o la Băneasa, după ce și-a vândut apartamentul pentru a-l ajuta cu bani pentru pelicula ”Zăpadă, ceai și dragoste”. Cei doi au doi copii, o fetiță pe nume Anastasia și un băiețel născut în 2021.

Citește și: CRBL și familia lui se gândesc să se întoarcă în România, după aproape doi ani în Spania: “Ne e greu să facem pasul ăsta, dar ne e dor”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a mutat la București

În urmă cu mai bine de un an de zile, Carmina s-a mutat la București, fapt pentru care Liviu Vârciu a făcut un credit la bancă pentru a-i cumpăra acesteia un apartament. Totodată, acesta i-a dăruit și o mașină.

”Copii mari, cheltuiala mare. Trebuie sa-i iau apartament lui fii-mea în București pentru ca s-a mutat la facultate aici.

Bineînțeles, trebuie sa-i iau mașina și uite așa terminasem și eu cu creditele pe care le-am făcut, dar acum trebuie sa fac altele pentru ca trebuie să-i iau apartament (…)

Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca am reușit sa o mut pe mama, i-am făcut o căsuța mult visata lângă București, în Ilfov”, mărturisea artistul în cadrul unei emisiuni TV.

Galerie foto

Top citite
01 Liviu Vârciu și fiica lui cea mare, Carmina
Ce spune Liviu Vârciu despre felul în care fiica lui își câștigă banii: "Chiar i-am zis: Bravo, tată, nu muncim, stăm pe internet"
02 carmina liviu varciu
Liviu Vârciu, noi dezvăluiri despre fiica lui cea mare, Carmina: „Am încredere totală în ea!” De ce nu îi mai dă bani tinerei
03 liviu varciu si fiica lui cea mare
Fiica lui Liviu Vârciu a împlinit 21 de ani: "Prima mea minune". În urmă cu câteva luni, tânăra spunea că relația cu tatăl e mai rece
04 carmina liviu varciu
Fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei: ”Nu mă feresc, suntem mai distanți în ultima perioadă!”
05 Liviu Vârciu și Anda Călin
Iubita lui Liviu Vârciu arată perfect în costum de baie, după două nașteri. Anda Călin și-a expus corpul de model în Maldive
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Liviu Vârciu și fiica lui cea mare, Carmina
Fiica lui Liviu Vârciu își dorește să devină prezentatoare tv. Carmina e studentă la Jurnalism și s-a mutat de patru luni în Capitală

Carmina, fiica de 20 de ani a lui Liviu Vârciu, s-a mutat în București, în propriul apartament, cumpărat de celebrul ei tată, iar acum pare că-și dorește să-i calce pe urme și să intre în lumea televiziunii.

liviu varciu si fiica lui
Liviu Vârciu s-a ținut de promisiune și i-a cumpărat fiicei lui un apartament în București. Carmina are 20 de ani și e studentă

Liviu Vârciu e un tată mândru. Pe când avea doar 21 de ani, acesta și-a ținut în brațe prima fiică. Carmina are acum 20 de ani și s-a mutat în București, după ce până acum a locuit alături de mama ei în Arad. Tânăra s-a înscrie la Facultatea de Jurnalism în Capitală, iar tatăl ei s-a ținut de promisiune și i-a cumpărat un apartament.

liviu varciu fiica 1
Cum arată fiica lui Liviu Vârciu la 18 ani. Artistul e mândru de Carmina: ”Sunt un tată tinerel și am fată top-model!”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, este majoră de câteva luni, iar acum și-a surprins tatăl cu o ședință foto inedită. Evident, prezentatorul TV a făcut publică o imagine, arătându-se extrem de mândru de fiica lui.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu