Bucuresti | 102,8FM DELIA - ERAI (NEW PW)

Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina

Celebrity Selfies
Fiica lui Eminem, Hailie Jade Scott. Profimedia

Fiica lui Eminem a avut parte de o seară de distracție pe cinste. Hailie Jade, în vârstă de 28 de ani, s-a bucurat alături de prietenele ei de propria petrecere a burlăcițelor, pe un iaht luxos în Tampa Bay.

Hailie Jade Scott Mathers a arătat fantastic într-un costum de baie alb din două piese, la care a asortat o pălărie de cowboy.

Hailie, influencer celebru, urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Evan McClintock, cu care are o relație de șase ani.

Ea a împărtășit câteva imagini de la petrecerea de pe iaht. A fost sărbătorită de cercul ei strâns de prietene, printre care și sora sa, Alaina Scott Mathers, în vârstă de 31 de ani, toate purtând costume de baie negre.

Fiica lui Eminem trăiește cea mai frumosă perioadă din viața sa. Imagini rare alături de logodnicul ei și de familie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Hailie s-a logodit la începutul anului trecut

La începutul anului trecut, Hailie Jade a anunțat pe Instagram că s-a logodit, prezentând o fotografie cu Evan în genunchi și un prim plan al inelului: un diamant tăiat oval, amplasat pe o bandă de aur delicată.

„Nu aș putea fi mai fericită pentru voi doi, abia aștept să fac parte din acest capitol al vieții voastre”, a comentat Alaina.

Evan este director la o companie de management al investițiilor din Michigan.

Galerie foto

Eminem a vorbit despre Hailie, într-un interviu cu Mike Tyson, în martie 2020. „Ea m-a făcut cu siguranță mândru”, a mărturisit el, împărtășind faptul că fata sa a absolvit facultatea cu note impresionante. Hailie a studiat psihologia la Universitatea de Stat din Michigan.

Hailie a crescut în Detroit cu tatăl ei superstar – pe numele real Marshall Bruce Mathers III – și mama ei, Kim Scott.

 

Top citite
01 Celebrity Selfies
Fiica lui Eminem s-a căsătorit. Imagini de la nuntă. Hailie Jade i-a păstrat un dans tatălui ei faimos
02 CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS
Fiica lui Eminem trăiește cea mai frumosă perioadă din viața sa. Imagini rare alături de logodnicul ei și de familie
03 Celebrity Selfies
Imagini inedite de la petrecerea de logodnă a fiicei lui Eminem. Hailie a arătat superb, iar tatăl ei e cum nu se poate mai mândru
04 Fiica lui Eminem s-a logodit/ Foto: Instagram
Fiica lui Eminem s-a logodit. Cine este bărbatul care va deveni ginerele celebrului rapper
05 eminem
Eminem, apariție rară în public alături de fiica sa, Hailie. Declarații neașteptate ale mamei rapperului
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
eminem
Eminem, înainte de show-ul din pauza Super Bowl: „Dacă te încurci, nenorocirea ta rămâne acolo mereu”. Fiica l-a susținut din tribune

Eminem s-a bucurat de sprijinul fiicei sale mai mari într-unul din cele mai importante momente din cariera sa. Duminică (13 februarie), rapperul în vârstă de 49 de ani a cântat în timpul spectacolului din pauza de la Super Bowl 2022, pe stadionul SoFi din Inglewood, California.

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS
Fiica lui Eminem și-a expus silueta impresionantă la piscină: Apa mă face să par mai mare?

Fiica lui Eminem, Hailie Jade, se relaxează în această perioadă în vacanță. Tânăra în vârstă de 26 de ani și-a încântat fanii cu câteva imagini pe Instagram.

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS
Fiica lui Eminem și-a încântat fanii cu cele mai noi imagini în costum de baie: Ești perfectă!

Fiica lui Eminem, Hailie Mathers, și-a încântat fanii cu cele mai noi imagini postate pe Instagram. Tânăra în vârstă de 25 de ani și-a pus în evidență silueta impecabilă și bronzul perfect într-un costum de baie verde neon, în timp ce se relaxa pe o barcă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere