Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SMILEY - CULOAREA TA

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt
Dorothea Hurley, Stephanie Rose Bongiovi, Jon Bon Jovi. Pre GRAMMY Awards Gala 2024. Profimedia

Jon Bon Jovi confirmă că fiica sa, Stephanie Bongiovi, se căsătorește, după ce la începutul acestui an a făcut aluzie la o posibilă nuntă, vorbind despre un cântec de pe viitorul său album.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a stat departe de ochii publicului, în ultimii ani. Nici ea, nici tatăl ei nu au dezvăluit public numele logodnicului acesteia.

În urmă cu două luni, artistul în vârstă de 62 de ani a dat de înțeles că Stephanie se va îndrepta spre altar, recunoscând că a scris o melodie pentru ea, numită „Kiss The Bride”.

Jon Bon Jovi vorbește pentru prima dată despre logodna surprinzătoare a fiului său cu Millie Bobby Brown: Nu știu dacă vârsta contează

Galerie foto

Acum, starul rock a anunțat oficial că fiica lui este logodită și că el a compus melodia pentru nunta ei.

„Am scris o piesă pe când ea avea cinci ani, numită I Got The Girl, pe un album numit Crush, pe care se afla și It's My Life. Acum are 30 de ani și se căsătorește. Clipești din ochi și se întâmplă astfel de lucruri”, a declarat el, nostalgic, la emisiunea „This Morning” de la ITV.

„Kiss The Bride” se va regăsi pe viitorul album al lui Jon, „Forever”, ce va fi lansat anul acesta.

„Așa că există o melodie numită Kiss The Bride, pe acest nou disc, care este destul de emoționantă pentru mine, ca tată”, a spus el.

El a vorbit pentru prima dată despre această melodie în februarie: „Există o piesă pe noul meu album, pe care am scris-o pentru fiica mea și ea nu a auzit-o încă. Se numește Kiss The Bride. Vă promit că este cântecul de nuntă al următorilor 100 de ani”, a mărturisit el pentru Access.

Jon are patru copii - Stephanie (30 de ani), Jessie (29 de ani), Jake (21 de ani) și Romeo (20 de ani) - cu soția sa Dorothea Hurley, cu care este căsătorit din 1989.

Millie Bobby Brown, viitoarea noră a lui Jon Bon Jovi, imagini unice alături de fiul artistului. „Sunteți adorabili”

Jake s-a logodit cu actrița din „Stranger Things”, Millie Bobby Brown (20 de ani), în aprilie anul trecut. Se vor auzi clopote de nuntă și pentru Jesse care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, după o relație de patru ani.

Șocul pe care l-a trăit Jon Bon Jovi, după ce Stephanie a fost găsită inconștientă în urma unei supradoze de droguri

Stephanie a stat departe de lumina reflectoarelor, după ce a suferit o supradoză de heroină la vârsta de 19 ani, pe când se afla la Hamilton College, în New York. Ea a fost descoperită în camera ei de cămin, alături de un coleg. Amândoi au supraviețuit incidentului.

Deși au fost acuzați de posesie de droguri, s-a renunțat ulterior la aceste acuzații în baza unei legi din New York care protejează persoanele ce supraviețuiesc unei supradoze, atâta vreme cât acceptă să primească ajutor de specialitate. 

La scurt timp după aceea, Jon a discutat despre „tragedia” care i-a lovit familia, promițând că „vom trece peste asta”, într-un interviu pentru FOX 11 Los Angeles, scrie Daily Mail.

El a mărturisit că a fost șocat de „declinul brusc și abrupt” al lui Stephanie, în ceea ce privește drogurile, după ce „se descurcase grozav” la universitate.

„Să sperăm că am descoperit totul la timp și că nu vor mai exista astfel de situații. Dar cine știe? Mai am trei copii care vin din urmă”, a spus Jon pentru Associated Press.

„Nu am avut surori. Am venit cu ea acasă, prima zi. Acum ce facem? Unde este manualul? Nu exista nici un manual”, a povestit el la vremea respectivă. „Așa că o crești cât poți de bine, o înconjori cu îmbrățișări și sărutări, conștient însă că la un moment dat poate să cadă... Sunt șocat, la fel de mult ca orice părinte în această situație... habar n-aveam. Dar apoi nu poți decât să le oferi cel mai bun ajutor, iubire și să mergi înainte, iar noi suntem aici pentru ea. Steph este un copil grozav”, a adăugat el.

Un an mai târziu, Stephanie părea că a depășit momentul de cumpănă, însoțindu-și familia la Gala Winter Whites, patronată de prințul William, la Palatul Kensington.

Top citite
01 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
02 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
03 Millie Bobby Brown And Jake Bongiovi Are All Smiles As They Leave Don Angie In The West Village In New York City
Jon Bon Jovi vorbește pentru prima dată despre logodna surprinzătoare a fiului său cu Millie Bobby Brown: Nu știu dacă vârsta contează
04 Taylor Swift, Jon Bon Jovi și prințul William
Cum l-a convins Taylor Swift pe prințul William să urce pe scenă și să cânte cu ea și cu Jon Bon Jovi: "Am urmat-o ca un cățeluș"
05 pink-james-corden-carpool-karaoke
P!nk a dezvăluit cine a fost marea ei iubire! Este un celebru rocker | VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
jon-bon-jovi-tour
Cum arată apartamentul pe care Jon Bon Jovi a plătit 19 milioane de dolari

Jon Bon Jovi a plătit 19 milioane de dolari pentru un apartament de lux în Greenwich Village, un cartier select din orașul New York situat în Manhattan.

pe-2-martie-djii-ramon-cotizo-si-cetin-rasit-sarbatoresc-ziua-lui-jon-bon-jovi-la-music-fm
Pe 2 martie, Djii Ramon Cotizo si Cetin Rasit sarbatoresc ziua lui Jon Bon Jovi, la Music FM!

video-jon-bon-jovi-a-cantat-la-fel-de-bine-si-accidentat
[VIDEO] JON BON JOVI a cantat la fel de bine si accidentat!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Sharon Stone, acuzată că a provocat un accident de mașină. Presupusa victimă îi cere actriței 35.000 de dolari
Sharon Stone, acuzată că a provocat un accident de mașină. Presupusa victimă îi cere actriței 35.000 de dolari

Sharon Stone, acuzată că a provocat un accident de mașină. Presupusa victimă îi cere actriței 35.000 de dolari

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”
Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”