Bucuresti | 102,8FM ENRIQUE IGLESIAS FEAT FARUKO - ME PASE

Eros Ramazzotti, sărut pe străzile din Italia, cu o tânără misterioasă. Artistul a divorțat acum trei ani

Germany v Argentina: 2014 FIFA World Cup Brazil Final
Eros Ramazzotti. Getty Images

Eros Ramazzotti, unul dintre cei mai cunoscuți artiși italieni din lume, a fost surprins în ipostaze intime pe străzile din țara sa natală. Artistul a fost fotografiat în brațele unei tinere misterioase. Sunt primele astfel de imagini de după cel de-al doilea divorț al cântărețului.

Galerie foto

Eros a divorțat în 2019 de Marica Pellegrinelli, cea cu care a avut o relație de 10 ani de zile. Au împreună doi copii, o fată și un băiat - Raffaela și Gabrio. 

Ramazzotti a mai fost căsătorit, timp de 13 ani, cu Michelle Hunziker. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din Italia. În 1996, s-a născut primul copil al starului italian, Aurora. Divorțul de Hunziker a fost pronunțat în 2009. 

Aurora Ramazzotti are 24 de ani și moștenește talentul tatălui ei în muzică. Va urma, se pare, o carieră în televiziune. 

Într-un interviu cu Vanity Fair, tânăra a vorbit despre cât de mult a suferit din cauza răutăților care s-au scris despre ea pe rețelele de socializare. Aurora a povestit că i-a fost foarte greu să se accepte, după ce adesea apăreau comentarii în care i se transmitea că nu este interesantă și că nu se poate compara cu mama sa, prezentatoarea Michelle Hunziker, considerată în Italia una dintre cele mai frumoase femei: „Adesea m-am simțit urâtă. Mi s-a spus inclusiv monstrul. Făceam crize de isterie și sufeream de tulburări de alimentație din această cauză”.

A găsit însă forța de a merge mai departe cu ajutorul părinților ei. 

Pe Eros Ramazzotti îl știe toată lumea. Cum arată Aurora, fiica sa de 24 de ani, acum foarte populară pe rețelele de socializare

Eros Ramazzotti, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci din muzica italiană

Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci din muzica italiană, Eros Ramazzotti s-a născut la 28 octombrie 1963, în suburbia Cinecitta din Roma. Compozitor, textier, solist, chitarist, el cântă şi la pian şi baterie.

În 1981, participă la Concursul ''Voci Nuove de Castrocaro'', unde cântă melodia ''Rock 80'' scrisă cu câţiva ani în urmă, potrivit site-ului bestmusic.ro. În 1982, participă la ''Un disco per l'estare'', la Saint-Vincent, cu piesa ''Ad un amico'', compusă de Roberto Colombo şi dedicată unui prieten din copilărie dispărut prematur. Prima apropiere serioasă de lumea muzicală datează din 1983, la Castelli Romani, când participă la un eveniment muzical unde interpretează ''Pezzi di vetro'', de Francesco de Gregori. În acest an, scoate pe piaţă primul său single - ''Ad un amico'', transmite Agerpres.

După un an de muncă, Eros triumfă la secţiunea tinere talente din cadrul Festivalului de la Sanremo, ediţia 1984, cu melodia ''Terra promessa'', compusă împreună cu Renato Brioschi şi Alberto Salerno. ''Terra promesa'' se răspândeşte în toată Europa, deoarece casele de discuri îl consideră pe Ramazzotti un artist care poate face faţă cu succes pe plan internaţional.

În 1985 revine pe scena Festivalului de la Sanremo şi ocupă locul 6 cu piesa ''Una storia importante'', melodie ce apare pe primul său album - ''Cuori agitati''. Single-ul ''Una storia importante'' devine hit european, cel mai mare succes avându-l în Franţa, unde s-a vândut într-un milion de exemplare, precizează site-ul amintit.

Anul următor, în 1986, scoate pe piaţă cel de-al doilea disc al său, intitulat ''Nuovi eroi'' şi participă pentru a treia oară la Festivalul de la Sanremo, unde triumfă cu cântecul ''Adesso tu''. Al treilea album nu se lasă mult aşteptat. În 1987, Eros Ramazzotti lansează ''In certi momenti'', care conţine un duet cu Patsy Kensit - ''La luce buona delle stelle''. Tot în acest an susţine un turneu de 9 luni şi are parte de un public foarte numeros: mai mult de un milion de spectatori. CD-ul ''In certi momenti'' are şi el un succes răsunător: se vinde în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume.

Cel de-al patrulea disc al artistului, ''Musica e'', iese pe piaţă în 1998. Consacrarea lui Eros Ramazzotti în plan internaţional vine în aprilie 1990, când 200 de jurnalişti din toată lumea participă la conferinţa de presă organizată pentru scoaterea pe piaţă a celui de-al cincilea album - ''In ogni senso'' - care a fost lansat în 15 ţări.

În 1991 apare dublul CD, ''Eros in Concert'', urmat de un lung turneu în cadrul căruia cântă la Barcelona în faţa a 20.000 de fani. În perioada următoare, Eros va lansa mai multe albume de balade şi cu piese soft, cântate atât în italiană, cât şi în spaniolă. Piesele în spaniolă i-au asigurat un imens succes şi în America Latină.

1993 este anul în care apare albumul ''Tutte storie'' urmat de un concert european şi în America Latină, ocazie cu care va lansa şi varianta spaniolă a materialului. ''Cose della vita'', poate cea mai importantă piesă de pe album, va fi cântată şi la ceremonia MTV Europe Music Awards din Berlin. Materialul este poate cel mai mare succes al lui Ramazzotti până la acea dată, vânzându-se în 6 milioane de exemplare şi aducându-i un contract cu BMG International.În 1995, Eros participă la European Summer Festival, alături de nume ca Rod Stewart, Elton John şi Joe Cocker, iar un an mai târziu apare ''Dove c'e musica'', primul material produs în întregime de Eros, care a fost un succes şi mai mare decât precedentul album, vânzându-se în 7 milioane de exemplare.

Albumul ''Greatest Hits'', apărut în 1997, cuprinde o serie de piese noi, ca ''Ancora un minuto di sole'' sau ''Quanto amore sei'', dar şi piese vechi rearanjate sau cântate în duet cu artişti celebri - ''Musica e'' cu Andrea Bocelli sau ''Cose della vita''/''Can't Stop Thinking of You'' cu Tina Turner. În acelaşi an, Eros a câştigat premiul Best International Male Artist of the Year, oferit de Echo Music Awards.

''Eros Live'', lansat un an mai târziu, a inclus piese cântate în cadrul turneului mondial, alături de Tina Turner (''Cose della vita''-''Can't Stop Thinking of You'') sau Joe Cocker (''That's All I Need to Know''-''Difendero''). În aceeaşi perioadă colaborează la albumul ''Sogno'' al lui Andrea Bocelli şi va obţine încă o dată acelaşi premiu în cadrul Echo Music Awards.

La începutul lui 2000, Ramazzotti va lucra la albumul ''Come fa bene l'amore'' al lui Gianni Morandi, afirmându-se şi ca producător. În acelaşi an apare al VIII-lea album personal, ''Stilelibero'', cu un duet alături de Cher (''Piů che puoi''). În cadrul turneului de promovare, artistul italian ajunge pentru prima dată în Europa de Est, susţinând trei concerte sold-out la Moscova în Piaţa Kremlin.

''Un' Emozione Per Sempre'' a fost single-ul care a anticipat în 2003 apariţia albumului ''9'', un alt mare succes, piesa rămânând pentru 14 săptămâni pe primul loc în topurile din Italia. A urmat un mega turneu cu 100 de concerte la care se estimează că au asistat un milion de spectatori.

''Calma aparente'' a apărut în 2005, chiar de ziua lui, piesa de rezistenţă a albumului fiind ''I belong to you'', cântată în duet cu Anastacia. În perioada următoare, Eros Ramazzotti va lansa o serie de compilaţii, multe dintre piese fiind cântate alături de nume ca Wyclef Jean, Carlos Santana, Steve Vai, Jon Spencer sau Ricky Martin.

Albumul ''Ali e radici'' a apărut în 2009 şi cuprinde 11 piese, fiind produs de Eros împreună cu Claudio Guidetti. Primul single lansat, ''Parla Con Me'', a fost un nou succes.

În noiembrie 2010, au fost lansate CD+DVD care cuprind concertele de la Milano ''21:00 - Eros Live 2009-2010 World Tour''. În 2011, artistul a vândut peste 50 de milioane de exemplare ale acestor materiale muzicale. În acelaşi an, Giorgia include pe noul său album, ''Dietro le Apparenze'', duetul ''Inevitabile'', compus şi interpretat cu Eros Ramazzotti.

În octombrie 2012, a lansat single-ul ''Un Angelo disteso al sole'', iar o lună mai târziu a fost lansat albumul ''NOI'', care s-a vândut în 17 ţări din întreaga lume.

Anul 2013 a fost marcat de turneul ''Noi Tour of Eros Ramazzotti'', care a cuprins peste 50 de concerte în Europa, America de Sud, Australia. În noiembrie 2013 a lansat videoclipul ''Io Prima di Te'', iar în noiembrie 2014, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la lansarea ''Terra promessa'', a fost lansată colecţia ''Eros 30''.

Albumul "Perfecto" a fost lansat în mai 2015, iar în 2018 a apărut albumul "Vita ce n'e". De asemenea, în 2017 a lansat un album de duete - "Duets".A

Artistul italian a vizitat România în 1995, când a cântat la Bucureşti, apoi în 2007, când a fost invitat să cânte la Sibiu. În iulie 2010, Eros a susţinut un concert la stadionul Arcul de Triumf din Capitală, care s-a înscris în ''Ali e Radici'' World Tour 2009-2010.

Fan al echipei Juventus, Eros este unul dintre jucătorii cei mai înzestraţi ai Naţionalei de Fotbal a Cântăreţilor, pe poziţia de atacant. Din 1992 până în 2004 a fost şi preşedintele Asociaţiei Naţionalei de Fotbal a Cântăreţilor.

Vezi și: 

Cum arată Laura Pausini la 47 de ani. Celebra cântăreață a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme

Top citite
01 eros ramazzotti
În urmă cu 15 ani toate româncele erau îndrăgostite de el! Cum arată Eros Ramazzotti la 57 de ani
02 eros-ramazzotti-concerteaza-la-bucuresti
Eros Ramazzotti concerteaza la Bucuresti!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Foto 2 (30)
PROFM SuperGirl 2023 , concertul pentru super fete!

izabela spataru what the fun profm
Numerologul Isabela Spătaru îți spune cum îți influențează viața cifra destinului. Care sunt cei mai norocoși oameni

Drăcea, Ralu și Bogdan, matinalii de la PROFM, și-au început săptămâna în forță, căci au avut-o invitată pe Izbela Spătaru, numerolog de profesie.

Carlas Dreams Nicole Cherry
Carla's Dreams și Nicole Cherry au jucat „Câte știi în 20 de secunde" la „What The Fun”.

Pe Carla's Dreams l-au încurcat articolele de bricolaj: „Eu nu știu ce înseamnă ...”

Partenerii noștri
PE ROZ Evacuarea ducilor de Sussex de la Frogmore Cottage, doar „începutul”! Ce planuri are regele Charles și cine este „mâna” lui dreaptă
Evacuarea ducilor de Sussex de la Frogmore Cottage, doar „începutul”! Ce planuri are regele Charles și cine este „mâna” lui dreaptă

Evacuarea ducilor de Sussex de la Frogmore Cottage, doar „începutul”! Ce planuri are regele Charles și cine este „mâna” lui dreaptă

FILM NOW Keanu Reeves, un coleg atent. Starul a avut grijă ca Rina Sawayama, actrița cu care a jucat în
Keanu Reeves, un coleg atent. Starul a avut grijă ca Rina Sawayama, actrița cu care a jucat în "John Wick 4", să fie bine îngrijită după ce s-a accidentat

Keanu Reeves, un coleg atent. Starul a avut grijă ca Rina Sawayama, actrița cu care a jucat în "John Wick 4", să fie bine îngrijită după ce s-a accidentat

DIGI WORLD Ce se întâmplă în organismul tău dacă nu dormi suficient. Experții dezvăluie cinci moduri în care corpul reacționează când nu ești odihnit
Ce se întâmplă în organismul tău dacă nu dormi suficient. Experții dezvăluie cinci moduri în care corpul reacționează când nu ești odihnit

Ce se întâmplă în organismul tău dacă nu dormi suficient. Experții dezvăluie cinci moduri în care corpul reacționează când nu ești odihnit

DIGI ANIMAL WORLD Câinii își aleg locul și momentul exact în care vor muri. Un medium a explicat totul
Câinii își aleg locul și momentul exact în care vor muri. Un medium a explicat totul

Câinii își aleg locul și momentul exact în care vor muri. Un medium a explicat totul

DIGI LIFE Dieta potrivită pentru fiecare persoană. Avantajele și dezavantajele celor mai populare programe alimentare de slăbit
Dieta potrivită pentru fiecare persoană. Avantajele și dezavantajele celor mai populare programe alimentare de slăbit
DIGI24 Un japonez a fumat la serviciu 4.512 țigări și acum trebuie să returneze o parte din salarii
Un japonez a fumat la serviciu 4.512 țigări și acum trebuie să returneze o parte din salarii
DIGI SPORT ”Noua Sharapova” s-a lăsat de tenis și, la 23 de ani, are 5 milioane $ în cont! Cu ce se ocupă acum. ”Unii nu înțeleg”
”Noua Sharapova” s-a lăsat de tenis și, la 23 de ani, are 5 milioane $ în cont! Cu ce se ocupă acum. ”Unii nu înțeleg”
DIGI FM Ce trebuie să știe suporterii care merg la meciul România-Belarus de pe Arena Națională
Ce trebuie să știe suporterii care merg la meciul România-Belarus de pe Arena Națională
DIGI ONLINE Babylon berlin Play
Babylon berlin Play
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. profm.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, cmp_level2, prv_level
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Instagram instagram.com Vezi politica de confidenţialitate
csrftoken, ds_user_id, ig_did, ig_cb, mcd, mid, rur, shbid, shbts, urlgen
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate