Bucuresti | 102,8FM G-EAZY - HIM AND I

Pavel Bartos si sotia sa, un cuplu extrem de simpatic. Cei doi vor deveni parinti de fetita pentru a treia oara

pavel-bartos-si-sotia-sa-un-cuplu-extrem-de-simpatic-cei-doi-vor-deveni-parinti-de-fetita-pentru-a-treia

Vino la cel mai tare party de Revelion! Inscrie-te aici si poti castiga invitatii la petrecerea organizata de ProTV si ProFM 

Seara de 31 decembrie 2013 le va oferi celor care vor sa treaca in noul an cu chef de party, cei mai buni artisti din Romania: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana si concurentii emisiunii "Vocea Romaniei" vor concerta pe scena SuperVelionului powered by ProTV & ProFM.



Intr-una dintre putinele dati cand au pasit impreuna pe covorul rosu, Anca si Pavel Bartos au optat pentru tinute negre: papionul multicolor si batista verde au adus un pic de culoare look-ului elegant al lui Pavel.

Anca Bartos, actrita si prezentatoare a unei emisiuni pentru copii la un post de radio, a imbracat o superba rochie Parlor.

Indragitul prezentator si sotia sa se pregatesc sa devina parinti pentru a treia oara: "Si se pare ca va fi tot fata", a spus incantat si amuzat Bartos, care mai are inca doua fiice, pe Eva si pe Rita.

Sotia lui, Anca, este insarcinata cu cel de-al treilea copil al cuplului - o fetita.

"Ma simt mandru! Si iti doresc sa ti se intample acelasi lucru si tie, cat mai curand! Important e sa fie cu persoana potrivita", a declarat Bartos catre Smiley, de care il leaga o frumoasa prietenie.




"Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru ca eu am fost plecat multa vreme, a stiut să le educe, a intretinut foarte frumos aceasta familie. Le tinem cu picioarele pe pamant, tocmai de asta n-am vrut scoala de fite, am vrut sa vada ca exista probleme, ca exista copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trait intr-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer optiuni. Le duc la pian, la dans, la inot. Cred ca pe la 15-16 ani vor sti ce drum isi doresc sa urmeze. E foarte important ca ele sa decida", marturisea prezentatorul intr-un interviu.


Pavel Bartos, impreuna cu sotia lui, Anca, si cele doua fiice - Eva si Rita



Top citite
01 dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”
02 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”
03 puya
Cum se înțelege Puya cu soacra lui. De la ce pleacă divergențele dintre ei: „Nu aducem acest subiect în discuție”
04 nosfe si madalina cretan
Soția regretatului rapper Nosfe este pregătită să o ia de la capăt. Mesajul postat de Mădălina Crețan: „Vreau să mă reîndrăgostesc!”
05 jorge
Jorge, despre gelozia în căsnicia cu soția lui, Ramona: „O încurajez să fie cât mai sexy, să o admire cât mai mulți”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
JORGE 1222
Jorge a spus adevărul despre divorțul de Alina Laufer: „A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri”

Au trecut 11 ani de când Jorge și Alina Laufer au decis să meargă pe drumuri separate. Recent, artistul a spus adevărul de divorțul dintre el și mama fiicei lui, susținând că a fost unul dintre cele mai „dureroase”, dar în același timp și frumoase, lucruri din viața lui.

Mark Hoppus
Mark Hoppus, rockerul de la Blink-182, s-a luptat cu depresie după ce a aflat că are cancer: ”Nu credeam că pot să duc lupta asta!”

Mark Hoppus, rockerul de la Blink-182, care a fost diagnosticat cu limfom în aprilie 2021, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, mărturisind că soția sa, Skye, a fost cea care l-a ajutat să depășească această perioadă.

jorge
Jorge, imagine inedită alături de soția lui, la plajă, în Turcia. Ramona e într-o formă fizică de invidiat la aproape 50 de ani

Jorge se numără printre cei mai apreciați artiști din România, iar acum, la câteva săptămâni de când a împlinit 40 de ani, acesta s-a fotografiat la plajă, alături de soția lui, care urmează să împlinească 50 de ani.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală