Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ALEXIA - PESTE MARI

La ei efectele imbatranirii nu exista. Cantareti si vedete peste care trecerea anilor nu si-a lasat deloc amprenta

la-ei-efectele-imbatranirii-nu-exista-cantareti-si-vedete-peste-care-trecerea-anilor-nu-si-a-lasat-deloc 8 1

Acum are 44 de ani si arata exceptional. Cariera lui a fost in continua ascensiune si este tatal a patru copii. SI Janet Jackson se numara printre artistii peste care anii par sa nu fi trecut. Ea si-a inceput cariera muzicala in urma cu 20 de ani si a crescut in lumina reflectoarelor. Astazi are 46 de ani si pare doar foarte putin imbatranita.

Vezi in galeria foto mai multe poze cu artisti celebri peste care anii nu par sa fi trecut.

Top citite
01 Shania Twain
A împlinit 58 de ani, arată ca o puștoaică și nu se teme să îmbătrânească. Shania Twain: „Îmi iubesc corpul mai mult ca oricând!”
02 Janet Jackson two hour documentary to premiere on Lifetime
Janet Jackson, siluetă ca trasă prin inel la împlinirea a 57 de ani. Sora lui Michael Jackson și-a impresionat prietenii virtuali
03 Janet Jackson Celebrates Park Theater Residency Debut With "Metamorphosis" After Party At On The Record
Janet, sora lui Michael Jackson, a găsit fericirea alături de fiul ei: „Pur și simplu iubesc să fiu mamă!”
04 Brad Pitt. Foto: Getty Images
Brad Pitt reacționează după ce Shania Twain i-a înlocuit numele cu al lui Ryan Reynolds în „That Don’t Impress Me Much”
05 Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson seamănă din ce în ce mai mult cu fratele ei, regretatul Michael Jackson. Artista, surprinsă la un eveniment în Londra
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Janet Jackson two hour documentary to premiere on Lifetime
13 ani de la moartea lui Michael Jackson. Imaginea postată pe internet de Janet Jackson a stârnit comentarii: ”Ne lipsește enorm!”

Au trecut 13 ani de când Michael Jackson s-a stins din viață, iar sora lui, Janet Jackson, a făcut publică o fotografie în care apare alături de fratele ei, stârnind astfel numeroase comentarii din partea prietenilor virtuali. 

Janet Jackson
Janet Jackson nu știe când va lansa un nou album: ”Iubesc să fac muzică, dar acum jobul meu numărul unu este să fiu mamă!”

Au trecut șapte ani de când Janet Jackson a lansat un album, iar fanii ei sunt nerăbdători ca această să scoată noi piese, însă mai au au de așteptat, potrivit declarațiilor făcute de artistă.

2009 MTV Video Music Awards - Show
Primele imagini cu Janet Jackson în public, după aproape un an. Cum arată astăzi sora lui Michael Jackson

Janet Jackson a fost fotografiată în public pentru prima oară după aproape un an. Artista în vârstă de 55 de ani a fost surprinsă ieșind dintr-o florărie din Londra. Sora regretatului Michael a mers la cumpărături în metropola engleză. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Mândria lui. Hugh Jackman și fiica sa, răsfăț dulce la o cofetărie în New York. Ava are 18 ani și a fost crescută departe de lumina reflectoarelor
Mândria lui. Hugh Jackman și fiica sa, răsfăț dulce la o cofetărie în New York. Ava are 18 ani și a fost crescută departe de lumina reflectoarelor

Mândria lui. Hugh Jackman și fiica sa, răsfăț dulce la o cofetărie în New York. Ava are 18 ani și a fost crescută departe de lumina reflectoarelor

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT ”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
”Tatăl meu `a explodat`!” A spus totul după 7 ani: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
DIGI FM „Doamna Firea ce o fi spus când l-a auzit pe Ciolacu”.Reacția lui Florin Negruțiu după ce Marcel Ciolacu a spus că „Buzăul nu e în Moldova”
„Doamna Firea ce o fi spus când l-a auzit pe Ciolacu”.Reacția lui Florin Negruțiu după ce Marcel Ciolacu a spus că „Buzăul nu e în Moldova”