Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ONE REPUBLIC - NOBODY

Poveștile din spatele sex-tape-urilor în care au apărut celebrități. De la Pamela Anderson la Kim Kardashian

Playa Padre Beach Club Launching in Marbella
MARBELLA, SPAIN - MAY 27: (EXCLUSIVE COVERAGE) (EDITORS NOTE: This image has been processed using Black & White filters.) Actress Pamela Anderson attends the official opening of new summer hot spot 'Playa Padre' in Cable Beach on May 27, 2017 in Marbella, Spain. The exclusive beach club offer a new exciting experience to Marbella social scene and is also committed to donating a percentage of its benefits to Casa Global Gift, a social project of the town of Marbella that supports children founded by Maria Bravo. (Photo by fotopress/Getty Images)

Altele s-au trezit peste noapte în mijocul unor scandaluri de natură sexuală. Imaginile le-au fost sustrase din calculatoarele personale și au fost postate pe internet. Mai sunt și cazuri unde aceste sex-tape-uri i-au transformat în adevărate superstaruri pe protagoniștii lor. Aici, cel mai bun exemplu ar fi Kim Kardashian, de care toată lumea a auzit după ce imagini demne de filmele pentru adulți au fost publicate pe net. Iată o listă de celebritați ale căror intimități au devenit publice.

Paris Hilton

boohoo.com x Paris Hilton Collection Launch Party

foto Guliver / Getty Images

Paris Hilton nu avea nevoie de bani sau faimă pentru a duce o viață fără griji. Părinții ei, proprietarii lanțurilor hoteliere Hilton sunt atât de bogați încât Paris nu ar avea nevoie să muncească o zi. Totuși, Paris Hilton și-a condimentat existența cu două sex-tape-uri. S-a întâmplat în 2004, iar iubitul ei de atunci a înregistrat-o fără voia ei. "M-am simțit ca și cum aș fi fost violată. Parcă mi-am pierdut o parte din mine, iar toți vorbeau atât de urât la adresa mea. Uneori, îmi doream să mor, a povestit Paris Hilton într-un documentar.

Gina Lee Nolin Greg Fahlman

2000 Radio Music Awards

foto Guliver / Getty Images

Actrița a devenit cunoscută după apariția ca prezentatoare a show-ului TV, "The Price is Right - Prețul Corect", dar mai ales în serialul Baywatch. Gina a apărut în numeroase reviste pentru bărbați precum Maxim, Playboy și FHM. Totuși, momentul în care a fost cel mai mult mediatizată a fost reprezentat de apariția unui sex-tape cu ea și soțul său din perioada 1993-2001, Greg Fahlman. Imaginile au fost vândute pe internet cu suma de 1 milion de dolari, fără consimțământul lor.

Colin Farrell & Nicole Narain

Celebrul actor Colin Farrell nu avea nevoie de un asemenea scandal pentru că evoluția sa artistică era deja la cote foarte înalte. În 2003, Colin a înregistrat una dintre întâlnirile intim cu fotomodelul Nicole Narain, iubita lui de la acea vreme. Filmarea de 14 minute a fost publicată pe internet, lucru care l-a determinat pe actor ca în 2006 să o dea în judecată pe Nicole şi firma Internet Commerce Group. Actorul a câştigat procesul.  Narain a negat permanent că ea ar fi dat presei imaginile.

Pamela Anderson & Tommy Lee / Pamela Anderson & Brett Michaels

Pamela Anderson nu mai are nevioe de nicio prezentare. A jucat în serialul Baywatch și a pozat de nenumărate ori în revistele pentru bărbați. A fost deseori alintată sex-bomb pentru formele sale. Pamela a fost de două ori filmată în intimitate cu iubiții ei din acea vreme. Primul sex-tape a fost realizat fără acordul ei și a fost înregistrat cu o cameră ascunsă de către Brett Michaels, în 1998. Pamela și Brett, vocalistul trupei Poison au avut o aventură de câteva luni.

Grand Opening Of Rokbar Hollywood

foto Guliver / Getty Images

Cel de-al doilea sex-tape al Pamelei a fost realizat cu consimțământul ei. Ea și soțul său, Tommy Lee, toboșarul grupului Motley Crue, s-au filmat în momente intime în luna de miere. Se spune că cei doi ar fi primit o sumă imensă de bani pentru ca aceaste imagini să devină publice. După acest scandal, Pamela și Tommy Lee au divorțat.

Kim Kardashian  & Ray J

Kim Kardashian a devenit celebră în urma unui sex-tape cu rapperul Ray J. Imaginile au fost filmate în 2003, la puțin timp după ce divorțase de primul soț, producătorul muzical Damon Thomas. Noul ei iubit, Ray J i-a propus să înregistreze câteva momente fierbinți între ei. Kim a fost de acord, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Filmarea a fost făcută la cea de-a 23 aniversare a lui Kim Kardashian, la Esperanza Resort, în Cabo, Mexic. În 2007, compania Vivid Entertainment a intrat în posesia imaginilor și le-a publicat. Kim a dat în judecată compania, dar ulterior a renunțat la proces în urma unei înțelegeri financiare foarte generoase. Acest scandal a ajutat-o pe Kim Kardashian să devină celebră.

Top citite
01 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!
Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț
02 kim, bianca
Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună
03 Lana Del Rey
Lana Del Rey, muza lui Kim Kardashian. A pozat în lenjerie, cu o atitudine jucăușă și senzuală, pentru colecția miliardarei
04 Beyonce
Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente poze. Fanii, revoltați: „Parcă e Kim Kardashian, de ce e așa albă?”
05 MTV Video Music Awards 2023 - Arrivals - NJ
Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian. Încrezătoare cum nu a fost de multă vreme
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West încă își dorește împăcarea cu Kim Kardashian deși este împreună cu Julia Fox/ Instagram
Kanye West încă își dorește împăcarea cu Kim Kardashian, deși este împreună cu Julia Fox: „Nu vrea o relație pe termen lung”

Kanye West încă își dorește să se împace cu Kim Kardashian deși este într-o nouă relație. Un apropiat al artistului a declarat că acesta le spune tuturor cât de dor îi este de mama copiilor lui. 

Kanye West a cumpărat o casă lângă Kim Kardashian pentru a fi mai aproape de copii. Investiția l-a costat enorm

Kanye West și-a cumpărat o casă vizavi de fosta soție, Kim Kardashian, pentru a fi mai aproape de copiii lui. Artistul a scos 4,5 milioane de dolari din buzunar pentru această investiție. 

deliamain
Delia, apostrofată de fani după ce a adoptat un look în stilul Kim Kardashian: ”Ești frumoasă, de ce ți-ai pus ciorapul ăla pe cap?”

Au trecut câteva luni de zile de când Kim Kardashian a făcut furori la un eveniment unde a adoptat un look all black și și-a pus pe cap un dres. Acum, însă, Delia a fost în centrul atenției după ce a adoptat un look inspirat din stilul vedetei de la Hollywood.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală