Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ARASH - BROKEN ANGEL

Și-a păstrat formele! Cum arată acum Sabrina, care a făcut istorie cu hitul "Boys"

sabrina-salerno-header-bun

Din acel moment cariera ei a explodat și din cântăreață a devenit actriță, model și vedetă de televiziune. Pe 15 martie 2018, Sabrina a împlinit 50 de ani, dar și-a păstrat formele pe care le-a etalat în majoritatea clipurilor. De altfel, sex-appeal-ul a fost un marketing foarte bun pentru Sabrina.

Clipul piesei "Boys" a fost interzis inițial fiind considerat prea sexy, dar televiziunilor muzicale li s-a permis să-l difuzeze după 12 noaptea. De-a lungul carierei sale, Sabrina a vândut 20 de milioane de discuri și a avut 10 hituri la nivel internațional. Printre ele se află "All of me", "Mi Chico", "Like a Yo-Yo", "Gringo" și  "Call Me". 

Chiar dacă a împlinit 50 de ani, Sabrina și-a păstrat formele voluptoase cu care s-a remarcat încă la sfârșitul anilor '80. La fiecare postare de pe rețelele de socializare, Sabrina primește numeroase like-uri, semn că încă este apreciată de fanii săi. 

Sabrina continuă să cânte și este una dintre vedetele show-urilor "Diskoteka" în care concertează artiști care au făcut istorie în muzica dance în anii '90. Artista a jucat și în 12 filme și a pozat în numeroase reviste pentru bărbați. Ascensiunea ei s-a produs în anul 1985, când a fost remarcată la un concurs de frumusețe în Liguria, Italia. A lucrat o perioadă ca model după care a apărut în  show-ul TV, Premiatissima de pe Canale 5. Primul single "Sexy Girl" a deschis calea către piesa "Boys" care a fost un inens succes comercial. 

Top citite
01 baby-shark-copii
Asta-i piesa care a înnebunit lumea, deși nu prea o găsești în topuri! Are 1,6 miliarde de vizualizări
02 monoir-dara-mytime
Muzică nouă | MONOIR feat. DARA - "My Time" (Lyric Video)
03 satra-BENZ-whatsUP-treba-mea
Muzică nouă | What's UP feat. Satra B.E.N.Z. - "Treaba mea" (Official Video)
04 monoir-brianna-blanaaa
Brianna şi Monoir au dat lovitura cu "Lost in Istanbul". Ştiai că piesa a apărut dintr-o întâmplare?
05 shift-connect-r-piele-alba-piele-neagra
Muzică nouă | SHIFT feat. Connect-R – "Piele Albă, Piele Neagră" | VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
nicole-cherry-s'gapao
Muzică nouă | Alama feat. Nicole Cherry x Pacha Man - "S'agapao" (Official Music Video)

Vara, vibe-ul grecesc și producția românească se completează perfect în S’agapao, cea mai nouă piesă Alama feat. Nicole Cherry & Pacha Man. Piesa, compusă de Alama în mai puțin de 12 ore, a pus-o pe Nicole Cherry în ipostaza de a cânta pentru prima dată în limba greacă.

Created with GIMP
Fosta iubită a lui Jason Derulo şi 50 Cent a întors toate privirile în Mykonos cu costumele de baie

După cum probabil ai observat, mai toată lumea a dat Ibiza pe o altă insulă unde distracţia este cuvântul de ordine. Este vorba de Mykonos din Grecia. Astă vară au fost văzute foarte multe VIP-uri, de la actori celebri până la artişti de top.

alex-velea-lino-mariofresh-blaneata
Alex Velea, Lino Golden au cântat "Panamera" în 6 stiluri diferite, iar variantele au rupt pe net

Alex Velea, Lino şi Mario Fresh au venit la Dimineaţa Blană cu noul single "Panamera". L-au cântat LIVE la ProFM, atât în varianta originală, dar mai ales în versiunile alese de matinalii Ramona, Coţofană şi Radu Ţibulcă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”
Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
DIGI SPORT Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
DIGI FM Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu
Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu