Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Oamenii de știință au anunțat cine este cea mai frumoasă femeie din lume

bella-hadid-VS-2017-header

Trăsăturile supermodelului au atins un nivel de acuratețe de 94,35%, potrivit algoritmului Greek Golden Ratio of Beauty Phi.

Bărbia, forma și poziționarea ochilor, dar și fruntea au fost desemnate cele mai atrăgătoare caracteristice ale fostei iubite a lui The Weeknd.

Pe locul doi se află Beyonce, iar pe trei fosta iubită a lui Johnny Depp, Amber Heard.

Vezi pe www.peroz.ro Top 10 cele mai "frumoase femei din lume", in functie de scorurile obtinute prin Golden Ratio.

Galerie foto

Top citite
01 adda
Adda e bolnavă de trei ani, are de făcut 80 de injecții, dar nu se lasă. "Mi se blochează mușchii, uneori am rezistență zero la efort"
02 Selena Gomez și Bella Hadid/ Profimedia
Ce crede Selena Gomez despre Bella Hadid: „Mi-aș dori să fiu ca ea”. Ambele au fost iubitele lui The Weeknd
03 the-weeknd-secrets
The Weeknd se întâlnește cu prietena fostei sale iubite. Cei doi au fost surprinși la o cină romantică
04 Zayn alături de Gigi Hadid la Met Gala
Gigi Hadid și Zayn Malik s-ar fi căsătorit în secret. Gafa de proporții făcută de una dintre colaboratoarele artistului
05 Emily Ratajkowski
Vedetele care au "chipul perfect pentru Instagram", potrivit științei. Cine ocupă primele poziții
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
The 58th GRAMMY Awards - Arrivals
Bella Hadid i-a rămas în suflet. Fanii cred că "After Hours" este despre cât de mult regretă The Weeknd despărțirea de celebrul model

Când Bella Hadid îi frânge inima, noi toți câștigăm, a scris unul dintre fanii lui The Weeknd, pe YouTube, după ce artistul a lansat la finalul săptămânii trecute cel de-al patrulea album de studio din cariera sa, After Hours.

bella selena
Amândouă au ieșit cu The Weeknd. Reacția Selenei Gomez după ce Bella Hadid a șters o postare la care artista a comentat

Selena Gomez își cere scuze după reacția pe care a avut-o în momentul în care Bella Hadid a șters o postare de pe contul propriu de Instagram, la care artista din Texas a lăsat un comentariu, scrie cosmopolitan.com.

Bella Hadid celebrated her 22nd birthday with The Weeknd with a long lunch in Soho
Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit. Motivele pentru care cei doi și-au spus adio

Modelul Bella Hadid (22 de ani) și The Weeknd, câștigător al premiului Grammy (29 de ani), au decis să meargă pe drumuri separate, la un an după ce s-au reîmpăcat. O sursă a declarat pentru E! News că "Bella și Abel s-au despărțit".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT EXCLUSIV Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”
EXCLUSIV Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”