Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Zayn Malik a trecut la frizura de vară. În ce culori şi-a vopsit părul

zayn-malik-header-instagram

Se plictisise de culoarea mov, aşa că şi-a vopsit părul într-o nuanţă la modă - argintiu amestecat cu albastru. El a apărut cu noul look în NoHo din New York unde s-a întâlnit cu nişte prieteni.

zayn-vopsit-argintiu-albastru-splash

foto Splash

Ochelarii de soare sunt creaţi chiar de iubita lui, modelul Gigi Hadid. Dacă îţi plac, te anunţăm că aceştia costă 140 de dolari şi îi găseşti aici.

zayn-malik-tunsoare-vara-2018-splash

foto Splash

Revenind la culorile din părul lui Zayn, artistul nu este la prima încercare de acest fel. După ce s-a despărţit de Gigi Hadid, la începurul acestui an, el s-a vopsit în mai multe nuanţe.

zayn-par-verde-hepta

foto Hepta

A optat pentru verde, blond, după care a trecut la violet când s-a împăcat cu Gigi.

zayn-violet-hepta

foto Hepta

Zayn Malik şi Gigi Hadid sunt din nou împreună după ce în luna martie şi-au anunţat despărţirea pe reţelele de socializare. 

MAI CITEŞTE: Maya, fiica Antoniei, şi-a făcut acelaşi tatuaj ca al mamei sale

Top citite
01 ruby
Cum s-a pozat Ruby pe marginea piscinei. Costum de baie ca al ei nu poartă multe femei
02 stefania in vacanta
Bronzul ciocolatiu i se potrivește de minune Ștefaniei. Iubita lui Speak, dans în costum de baie, spre deliciul fanilor
03 Zayn Malik
De ce s-a destrămat trupa One Direction. Zayn Malik, în primul interviu după șase ani: „Ne-am plictisit unul de altul”
04 zayn malik blond instagram
Zayn Malik a rupt tăcerea despre conflictul pe care l-a avut cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o:„Sunt probleme de familie”
05 Doja Cat/ Profimedia
Doja Cat a dezvăluit motivul pentru care și-a ras tot părul de pe cap: „Simt că nu ar trebui să am niciodată păr”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
elena ionescu
Elena Ionescu a furat toate privirile la o petrecere. Îmbrăcată în cea mai scurtă și strălucitoare rochie, solista a ieșit în evidență

Elena Ionescu a avut parte de o vară plină până acum, din care nu au lipsit vacanțele în străinătate și escapadele pe litoralul românesc. Șatena pare că nu a ieșit în aceste luni din costumele de baie pe care a avut grijă să le ia mereu cu ea. După ce s-a bronzat serios, aceasta a început să se arate în rochii mini, care-i vin ca turnate și-i pun în evidență bronzul ciocolatiu.

anna lesko
Anna Lesko, mic dejun luat pe marginea piscinei, în costum de baie. Solista de peste Prut emană senzualitate prin toți porii

Anna Lekso este considerată, fără doar și poate, una dintre cele mai senzuale prezențe din peisajul muzical de la noi. Frumoasa de peste Prut este conștientă de atuurile sale și de puterea de seducție, așa că le pune în aplicare deseori. Chiar și pe Instagram, în instantaneele postate, se vede cu ochiul liber că aceasta arată și se simte bine în pielea ei.

ruby
Ruby s-a pozat doar în prosop, pe terasa apartamentului ei de 200.000 de euro. Tot acolo face și plajă, și sport

Vara, când are timp liber și nu e ocupată cu emisiuni sau concerte, Ruby își petrece mare parte din zi pe terasa penthouse-ului ei din Capitală, pe care l-a cumpărat în urmă cu trei ani. Lockdown-ul din pandemie a prins-o în confort, așa că și acum, obișnuită cu asta, bruneta petrece mult timp în casă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”
Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu