Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Cele mai tari tatuaje ale actorilor care s-au atașat pentru totdeauna de rolurile lor

robert-downey-jr-tatuaj-the-avengers-header

Totuși, rolurile lor nu le-au lăsat urme doar în suflet sau în ochii spectatorilor și telespectatorilor, ci și pe piele. Asta pentru că unii dintre ei și-au făcut tatuaje permanente care le aduc aminte de rolurile care le-au marcat existența. Iată câteva exemple:

Emilia Clarke / Game of Thrones

Pe Emilia Clarke o știi deja dacă ești fan Game of Thrones. Ea este Daenerys Targaryen, mama dragonilor în serial. Emilia și-a tatuat cei trei dragoni la încheietura mâinii. 

Robert Downey Jr. / The Avengers

Robert Downey Jr. se confundă cu supereroii din seria The Avengers. Așa că și-a făcut un tatuaj care să-i amintească permanent de aceste roluri. "A fost ideea lui Scarlett Johansson, care a realizat tatuajul la New York. Același lucru l-a făcut și Chris Evans. Josh Lord care i-a tatuat pe ei a zburat în Los Angeles pentru a mă tatua și pe mine. Au urmat Jeremy Renner și Chris Hemsworth. Fiecare dintre noi a contribuit la realizarea acestui tatuaj", a declarat Robert Downey Jr.

Maisie Williams & Sophie Turner / Game of Thrones

Maisie Williams și Sophie Turner sunt surorile Stark în Game of Thrones, dar și bune prietene în viața de zi cu zi. Ele și-au făcut un tatuaj care să le reamintească de celebrul serial care le-a schimbat definitiv viața. Așa că și-au tatuat  "07.08.09.", data la care au primit rolurile. 

Amanda Seyfried, Ashley Lilley & Rachel McDowall / Mamma Mia!

Cele trei acrițe care au jucat împreună în filmul Mamma Mia! s-au gândit să-și facă un tatuaj comun. Ele și-au scris pe picior "Minge". "În Marea Britanie, înseamnă vagin. Dar în Statele Unite, unde îmi petrec majoritatea timpului, nu înseamnă nimic ", a explicat Amanda Seyfried la emisiunea "Late Night with Seth Meyers".

Selena Gomez / 13 Reasons Why

Selena Gomez, Alisha Boe și Tommy Dorfman și-au făcut tatuaje identice care să le amintească de 13 Reasons Why. De altfel, Selena este și producătorul executiv al serialului. Acesta tatuaj simbolizează conștientizarea sănătății mintale și prevenirea sinuciderilor.

Bryan Cranston / Breaking Bad

Bryan Cranston a devenit celebru după apariția în serialul fenomen "Breaking Bad". Pentru a-i aminti permanent de acest lucru, el și-a tatuat logo-ul produției. 

Aaron Paul / Breaking Bad

Partenerul lui Bryan Cranston în serialul Breaking Bad a fost Aaron Paul. Și el a ales să-și facă un tatuaj care să-i amintească de rolul care l-a făcut cunoscut. El și-a scris pe braț o replică din serial: “No Half Measures".

Margot Robbie, Cara Delevingne &  Will Smith / The Suicide Squad

Margot Robbie, Cara Delevingne și Will Smith au jucat împreună în filmul "The Suicide Squad". Cei trei și-au făcut același tatuaj care să le amintească de această peliculă. Ei au scris "SKWAD". Este evident de la ce vine acest cuvânt.

MAI CITEȘTE: 15 tatuaje inspirate din arta clasică. Unele sunt geniale

Top citite
01 nosfe si madalina cretan (2)
Soția lui Nosfe, la 9 luni de la moartea rapperului: "Nu vreau ca fiica mea să-și amintească de mama ei ca fiind o legumă pe canapea"
02 colaj tatuaje2 (1)
Vedete care si-au distrus chipurile cu tatuaje: cine are pe față sârmă ghimpată, trei iepurași Playboy, o sabie, un șarpe cu clopoței :)
03 A Shirtless Zac Efron Shows Off His Incredible Physique As He Works Out On An Obstacle Course While Filming Scenes For Baywatch In Miami
Zac Efron nu mai arată așa. Cum s-a transformat după ce a promis că nu mai trage de fiare ca în Baywatch
04 mike ruga tatuaj viral
A mers să-și facă un tatuaj. Și-a luat iubita să-l susțină la salon, dar ce a urmat a devenit viral | VIDEO
05 2018 DIRECTV NOW Super Saturday Night Concert In Minneapolis - Jennifer Lopez Performance
Îi mai știi? Aceștia au fost iubiții lui Jennifer Lopez
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
maluma-tatuaje-instagram
Maluma a dezvăluit semnificațiile tatuajelor sale. A mai spus cum și-a ales numele de scenă

Maluma este cunoscut în lumea muzicală ca "Pretty Boy" sau "Dirty Boy" și e considerat un macho de multe admiratore. Totuși, a fost criticat de nenumărate ori că unele versuri din melodiile sale sunt sexiste și discriminatorii, iar despre Maluma s-a spus că este misogin.

connect-r-iulian-moga-alex-velea
Fotografie de colecție cu Alex Velea și Connect-R fără pachetele de mușchi și tatuaje

Alex Velea și Connect-R sunt două nume în muzica românească. Au cântat împreună, se au ca frații. iar carierele lor sunt foarte asemănătoare.

dean-morgan-javier-bardem
Celebrități care seamănă perfect deși nu au nicio legătură de rudenie

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca cineva să-ți spună că semeni cu cineva cunoscut. Dacă nu, încă nu e timpul pierdut. Există însă asemănări atât de mari între celebrități că ai spune că sunt frați sau surori, dar între ei nu există niciun grad de rudenie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"