Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

"Bonnie şi Clyde" în Jamaica! Cum au fost surprinşi Beyonce şi Jay Z

beyonce-jay-z-header

Poate fi pentru firma de echipament sportiv cu care Jay Z are un contract de publicitate, poate fi un clip de promovare pentru turneul mondial "On The Run II" sau poate pentru o nouă pieră pe care o vor lansa împreună. Beyonce şi Jay Y au filmat în districtul Trench Town din Kingston pe care le frecventa foarte des Bob Marley. Jay Z se plimba cu o motocciletă, iar Beyonce a stat pe locul din spate. Mai multe fotografii cu ei poţi vedea în postarea de pe Daily Mail.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Beyonce și Jay-Z au programat în acest an turneul ''On The Run II''. Acesta va debuta pe 6 iunie cu concertul din Cardiff, Ţara Galilor şi se va încheia pe 2 octombrie în Vancouver, Canada.

MAI CITEŞTE: Blue Ivy, fiica lui Beyonce, a oferit o sumă imensă la o licitaţie! Jay-Z a încercat s-o oprească | VIDEO

Top citite
01 Beyonce sur les réseaux sociaux
Beyonce a dat lovitura cu „Cowboy Carter”. Albumul country, în fruntea topurilor de vânzari americane
02 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
03 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
04 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
05 Jay-Z, la premiile Grammy 2024
Jay-Z le-a reproşat reprezentanţilor Grammy Awards că nu i-au acordat niciodată lui Beyoncé cel mai prestigios premiu: „Nu are sens!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
beyonce (6)
Beyonce, ca o Barbie modernă și senzuală, într-o rochie foarte scurtă, dar și tare strânsă pe corp. Excelează la capitolul seducție

Beyonce a făcut senzație la petrecerea aniversară a baschetbalistului LeBron James. Cântăreața și soțul ei, Jay-Z, buni prieteni cu sportivul, au fost invitați de onoare la seara de distracție la care au participat o mulțime de staruri. Bey a furat toate privirile cu ținuta ei desprinsă parcă din garderoba păpușii Barbie.

beyonce
Beyonce, în cei mai scurți pantaloni din garderobă și o bluză transparentă, la petrecerea soțului ei. Imagini de 3 milioane de like-uri

Beyonce a arătat senzațional la petrecerea de ziua de naștere a soțului ei, Jay-Z. Artista de 42 de ani și-a etalat silueta tip clepsidră și formele voluptoase într-o maletă transparentă și cei mai scurți pantaloni din garderobă.

Beyonce
Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente poze. Fanii, revoltați: „Parcă e Kim Kardashian, de ce e așa albă?”

Beyonce și-a dorit, fără îndoială, să fie în centrul atenției la premiera „Renaissance: A film by Beyonce”, însă artista a stârnit numeroase comentarii acide printre fanii ei, care au considerat că „este de nerecunoscut”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
DIGI SPORT David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
DIGI FM
"Aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit". Cristina Cioran, despre calvarul pe care l-a trăit cu fostul iubit