Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KYGO - WHATEVER

„Sunt încântați de bunătatea lui Zayn”. Ce gest a făcut artistul pentru sora sa de 17 ani și copilul acesteia

zayn malik blond instagram
Zayn Malik, vopsit blond într-o postare pe Instagram

Fostul membru al trupei One Direction ar fi achiziționat locuința în Bradford, West Yorkshire, pentru Safaa, soțul ei Martin Tiser (18 ani) și fetița lor Zaneyah (5 luni).

Casa ar fi la câteva distanță de cea pe care Zayn le-a cumpărat-o părinților lui, Trisha și Yaser, la începutul carierei sale.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Sunt încântați de bunătatea lui Zayn”. „El a realizat că aceștia au nevoie de casa lor, mai ales acum cu un nou născut, dar Safaa nu voia să fie prea departe de mama ei. Așa că o casă pe aceeași stradă a fost soluția ideală. Așa au parte și de intimitate, dar și de sprijin la câteva uși mai încolo în caz că au nevoie”.

Safaa s-a căsătorit într-o ceremonie tradițională Nikkah.

Familia autorului piesei Pillowtalk  încă locuiește în Bradford , iar artistul își susține financiar părinții și surorile. 

În urmă cu doi ani, mama lui Zayn a deschis un salon de înfrumusețare împreună cu fiicele ei mai mari Waliyha și Doniya, dar afacerea nu a rezistat.

Safaa este cea mai mică dinte frați și încă merge la școală.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Top citite
01 Gigi Hadid and Zayn Malik show off their impressive couple style on a walk with daughter Khai
Zayn Malik ar fi avut o aventură cu Abi Clarke, pe când încă era împreună cu Gigi Hadid. Artistul, „obsedat” de frumusețea ei
02 CR Runway X LuisaViaRoma 90th Anniversary
Gigi Hadid confirmă că este însărcinată, Dua Lipa va fi "mătușă". La ce poftește în fiecare zi modelul în vârstă de 25 de ani
03 zayn malik blond instagram
R3HAB și ZAYN lansează piesa "Flames" feat. Jungleboi
04 zayn malik blond instagram
Zayn, colaborare inedită cu Shaed pentru remixul "Trampoline"
05 nicole-cherry-cantare-blana2
Pe asta n-ai mai auzit-o! Nicole Cherry a făcut featuring cu Zayn pe piesa "Pillowtalk" | VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
zayn-trabuc-instagram
Relația lui Zayn cu Gigi Hadid este în pericol! Modelul a aflat de aventura lui Zayn cu o maseuză

Relația dintre Zayn și Gigi Hadid se clatină serios după ce s-a aflat că artistul a avut o aventură cu o maseuză în vîrstă de 41 de ani. Episodul a avut loc chiar în zilele când Zayn și Gigi Hadid se pregăteau să facă anunțul privind despărțirea lor.

gigi-hadid-zayn-alb-negru-hepta
Ce a făcut Gigi Hadid pentru a-l face fericit pe Zayn. A trecut şi peste promisiunea mamei

Relaţia între modelul Gigi Hadid şi Zayn a ajuns la un alt nivel. După o perioadă lungă în care nu a mai postat pe Instagram amănunte din intimitatea lor, Gigi Hadid a revenit la declaraţiile de dragoste publice.

zayn-gigi-hadid-header-hepta
Cum le-a răspuns Gigi Hadid haterilor care spun că relaţia cu Zayn este fake

Gigi Hadid nu a mai suportat postările haterilor de pe reţelele de socializare şi le-a replica. Modelul este deranjat de faptul că tot mai mulţi spun despre relaţia ei cu Zayn că este un fake şi că stau doar pentru notorietate.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie diagnosticată cu cancer terminal îi acuză pe medici de neglijență: „M-au condamnat la moarte! Tumora era vizibilă!”
O femeie diagnosticată cu cancer terminal îi acuză pe medici de neglijență: „M-au condamnat la moarte! Tumora era vizibilă!”

O femeie diagnosticată cu cancer terminal îi acuză pe medici de neglijență: „M-au condamnat la moarte! Tumora era vizibilă!”

FILM NOW Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai tânără au atras toate privirile

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un concurs de frumusețe și s-a calificat pentru Miss Argentina
DIGI SPORT Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
Un fotbalist celebru și soția sa, filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
DIGI FM Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei sale de la MTV Movie Awards din 1999